הפסקת כדורים

Never give up1

New member
הפסקת כדורים

שלום לכולם, לצערי נגמרו לי הכדורים(אנאפרניל) ועד שהצלחתי להביא שוב מרשם ועד שקניתי לקח בערך שבוע וחצי.
מה עושים עכשיו? שותים שוב את אותו המינון?מתחילים בהדרגה?אין לי מושג כלל.
אני בסה"כ מרגיש מעולה, השאלה מתי אני אקבל את ההתקפה הבאה
תודה לעוזרים חג שמח ורק טוב לכולם.

Gameboy4

New member
למה לקח לך שבוע וחצי?

אני מבקש מרשם דרך האינטרנט מהרופאת משפחה (במכבי), ובאותו יום אני כבר יכול לקנות מהבית מרקחת. לא ברור למה לקח לך שבוע וחצי...

Gameboy4

New member
למה שונה?

לימטב ידיעתי אפשר לקבל היום מרשמים באינטרנט בכל קופות החולים, דרך האתר שלהם (עם סיסמה אני חושב אבל אולי לא בכולם חייבים), ואפילו לא צריך להדפיס את המרשמים, אלא הולכים עם הכרטיס לבית מרקחת וזה מספיק. הסיבה היחידה שאני חושב עליה שאולי יש אצלך בעיה זה שאולי אתה רוצה לקחת מרשמים רק מפסיכיאטר פרטי כדי שלא יהיה רישום של הקופת חולים ואז זה משהו אחר.
בכל מקרה, לגבי התחלה מחדש של התרופה עדיף שתתייעץ עם הרופא. נראה לי שזה תלוי כמה אתה רגיש לתופעות לוואי באופן כללי, ומה המינון שנטלת לפני כן. למשל אם נטלת מינון של 75 מג זה שונה לעומת אם נטלת מינון של 250 או 300 מג למשל... אנפרניל עושה קצת יותר תופעות לוואי מתרופות אחרות (למרות שיש כאלו שמסתדרים איתו טוב לפי מיטב ידיעתי). למיטב ידיעתי אם לחזור למינון מלא או הדרגתי השיקול פה הוא תופעות לוואי, ולא סכנה כלשהי

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי נוור וגמבוי

אתה יכול להתיעץ עם נמוקד האחיות של הקופה שלך לגבי חזרת לקיחת הכדורים והמינונים.
גמבוי לא בכל קופה זה ככה, אני כדי לקבל מרשם מידי צריכה לדבר בטלפון עם הרופאה ישירות ואז זה תוך שעה אפשר לקנות, או לדבר עם המרפאה ואז זה תוך 3 ימים. לכל קופה זה שונה.

למעלה