הפסקת חלב פתאום...

ronanit

New member
הפסקת חלב פתאום...

לפני כשבוע וחצי הרגשתי שהחזה לא מתמלא לי.. והיונקת הייתה קצת עצבנית בהנקה במיוחד.. התחלתי לקחת מוטיליום. לוקחת כשבוע.. 2 כדורים 3 פעמים ביום.. לדעתי כאשר היא יונקת את שני השדיים היא שבעה, אבל בעבר היה לי חלב בשפע הייתי יכולה אחרי הנקה למלא בקבוק של 180.... עברתי תקופה של המון לחץ ועצבים.. כרגע אני מחזירה את עצמי לאט לאט למצב רגוע.. מניחה שיש קשר, גם קיבלתי ווסת ראשונה היום.. האם יש סיכוי שתפוקת החלב תחזור או שסיימתי להניק? בילד הראשון היה לי חלב עד גיל שנה + בשפע.. רציתי לתת גם עידוד עם שאיבה אבל לא מצליחה לשאוב.. האם כדאי לשכור משאבה מקצועית לשם זה? תודה

monique18

New member
הפסקת חלבפתאום

שלום לך הייתי שמחה לדעת בן התינוקת שלך ולמה התחלת דוקא מוטיליום

ronanit

New member
היונקת שלי בת 3 חודשים

וחצי ואת המוטיליום אני פשוט מכירה מחברה שלקחה בעברה ומאוד עזר לה..

monique18

New member
קפיצת גדילה

גיל 3 חודשים מתאפיין בקפיצת גדילה שבו יונקים יותר באופן משמעותי ואז לאחר מספר ימים חוזר לנורמה יתכן שישנו קשר בין המתח לירידה אפשרית בכמות החלב- אבל את מספרת שאת כעת במצב יותר טוב וזה כבר משמח לא כדאי להסיק מסקנות מהר לגבי כמות חלב כיוון שיתכן והגוף שלך מייצר כעת בהתאם לדרישת התינוקת(בחודשיים הראשוניים ישנו יצור מוגבר ופתאום ישנה תחושה שישנה ירידה. מעקב מישקל כמובן יתן תשובה אם מקבלת את כמות החלב הנידרשת אז טיפת חלב תיתן תשובה הדבר שמגביר יצור חלב זה בעצם הוצאתו אז כמה שיותר הנקות ואם ישנו צורך להשתמש בשאיבות תמיד ניתן להיתייעץ עםיועצת -אפשר במאמי ליס או כל יועצת הנקה שנימצאת קרובה אליך. בהצלחה

למעלה