הפסקת התיעצות!

ענתבר

New member
הפסקת התיעצות!

התחלתי להכין את עוגת הדגלים. הרעיון הוא להעתיק את מפת העולם ועליה לפזר את דגלי המדינות של הילדים הלומדים בכיתה. יש 11 מדינות ויש 17 ילדים. חתכתי PASTA DE GOMA למלבן (זו פסטה שניתן לעצב איתה קימוט, גל...) הדבקתי למקל שיפוד ויצרתי גל בכל דגל. אבל מה...אני צריכה לצייר את הדגלים ופה יש בעיה. יש דגלים נורא קשים כמו מקסיקו - עם נשר ונחש.. וגם ככה קשה לצייר ועוד על בצק שהוא גל...לא הלך, ניסיתי לזלף עם רויאל - קצת יותר טוב ועדיין זה לא זה. כלומר אני תקועה. מה אומרים? יש עוד רעיונות? אולי משהו אחר לגמרי שלא חשבתי עליו? פתוחה לכל שינוי ורעיון. ענת

סגולית

New member
אולי במקום דגל שיוצא

תעשי בלון בצבעים של הדגל, או שלט שיש לו מקל בכל צד וכתוב שם המדינה בהצלחה נראה לי לא פשוט בכל מקרה

Nיכל

New member
לא יקרה אסון אם לא כל הדגלים יהיו

מעוגלים, אולי במדינה הזו פשוט יש פחות רוח... או שאולי לצייר על נייר אורז ולהדביק אבל לא בטוחה כמה זה יהיה יפה

ניסף

New member
לי יש רעיון שיפתור לך את הבעיה....

במקום לצייר את הדגל כמו נחש ונשר וכו פשוט על כל דגל תכתבי את שם המדינה. ככה עדין נשאר לך הדגל ושם המדינות. מה דעתך?

שושkה

New member
מסכימה עם ניסף. תכתבי את שמות

המדינות בצבעים של הדגל של כל מדינה. או לחילופין (רעיון אחר לעוגה) והרבה יותר עבודה... להכין עוגת כיפה לצפות בבצק סוכר ולצייר את 1/2 הגלובוס וסביב סביב לעוגה להעמיד 17 ילדים חמודים אוחזים ידיים ולהלבישם בבגדים מסורתיים או בבגדים בצבעי הדגלים/הצבעים הלאומיים של המדינות. ככה כל ילד יקבל את "עצמו" והם יהיו מאושרים.... מקווה שלא מאוחר מדי...

MP826

New member
אי אפשר פשוט

קודם לצייר את הציור של הדגל ואז ליבש אותו כגל???

ענתבר

New member
תודה על התגובות...

לגבי קודם ציור ואח"כ ייבוש כגל - אי אפשר כי החומר מתייבש יחסית מהר ואז עלול להשבר. ייתכן שאכין דגלונים עם שם המדינה או אולי אשים דגלים אמיתיים על קיסם (מנייר). ולגבי העוגה אני עוד מתלבטת איך להכינה - שטוחה, בצורת ספר פתוח או להכין שני חצאי כדור...

MP826

New member
הבנתי ../images/Emo3.gif

טוב אז נשאר לך לדעתי או לעשות שלט שיש לו מקל בכל צד כמו שמישהי אמרה או מנייר אמיתי כמו שאת אמרת גם נשמע טוב - זה כמובן אם את לא מרוצה מהדגלים שלך בצורת גל. טוב אני בטוחה שתסתדרי
ובקשר לאיך להכין את העוגה - לדעתי זה תלוי בזמן שיש לך ובכמה את מוכנה להשקיע. לי נשמע הכי יפה החצי כדור או השני חצאי כדור אבל זה גם נשמע הכי קשה. ככה שזה תלוי בך... בהצלחה בכל מקרה!

MP826

New member
ענת ../images/Emo26.gif

תראי תראי מה מצאתי בקישור המצורף נראה לי שזה יכול יעזור לך

למעלה