הפסקת ביניים

ורד41

New member
הפסקת ביניים

רונית חברתי הנפלאה מקווה שלא נפגעת ממני אתמול את וכל החברים המקסימים שלי אני עדיין לא החלטתית ולא עוזרת לעצמי לכן החלטתי כך אתמול אין לי את הזכות להטיל את האחריות במרכאות כפולות על החברים הכי טובים שלי כשאחליט שמשלימה עם מה שיש חוזרת אליכם אוהבת אותכם רונית

רונית*

New member
ורדדדד 41 היקרה......

ורד... בואי נקרא לזה פסק זמן קצר.... ורד... תמיד תמיד ומתי שתרצי אני כאן, מעולם לא אוכל להפגע ממך כי מכירה אני בערכך ובכוונותיך (חוץ מזה, את לא יכולה לפגוע בזבוב) קחי את הזמן...אספי עצמך, התבונני לתוך האני האני שלך, ותראי כיצד גדלת וצמחת מכל מה שהתרחש.... זכרי שהכל זמני, והכל זה עניין של פונקציות, של מקום, זמן ומצב ומה שהיה נכון אתמול, לא בהכרח נכון היום או מחר. שמעתי פעם אינדאני שאמר.... אם אתה אוהב מישהו, תן לו ללכת, במידה ויחזור, הוא שלך.... ובמידה ולא, ממילא הוא לא היה שלך.... ורד.... אני אוהבת אותך... מהלב והנשמה קחי את הזמן... עשי אחד + אחד.... וחזרי מהר..... את תחסרי לי ולעוד הרבה בצ´ט.... מאחלת לך... את כל הטוב שבעולם... אהבה, אושר ואור.... שלך תמיד..... רונית* נ.ב. שולחת לך ים של אנרגיות....

רונית*

New member
אופססססס נזכרתי בעוד משהו....

אל תקחי את החיים ברצינות, ורד.... ממילא לא נצא מהם חיים..... (שולחת לך קריצה ונשיקה) ושוב שלך.... רונית*

אגוז.

New member
הבטיחי לחזור

הבטיחי שזהו באמת רק פסק זמן זכרי מפעם לפעם לתת לנו סימן פה מחכים כל החבורה יותר מכל לחזרתך במהרה

למעלה