הפסקת אש!!!!

mory89

New member
אני שמה לב שבכלל לא הבנת את הנקודה

שלי. אתה חוטר למקום אחר לגמריי. אני דיי ממהרת עכשיו, אבל אני מבטיחה להסביר את עצמי טוב יותר אח"כ.. יום טוב שיהיה.

mory89

New member
הנה עכשיו חזרתי

קבל תשובה- גל יקר, כבר מזה 60 שנה שאנחנו נלחמים על המולדת שלנו, אין לנו ארץ אחרת. המדינה זועקת כבר לתשובה. 54 שנה המדינה עובדת על אותה דרך. עוד ועוד הרוגים ופצועים מידיי יום... חיילים ואזרחים חפים מפשע. גל, אני מבינה את הצד שלך.. אני לא חושבת שזה סותר. אתה צריך להבין שאנחנו חייבים לשתוק. יש פה מצגת שמאד ריגשה אותי.. אני רוצה שתראה, אבל אני לא מצליחה להעלות אותה..

שניר1984

New member
חבל מוריה

שנתת פה סתם קלישאות, ממש בית משיר בעפרון. חייבים לשתוק על מה? הצד שלי שונה מהצד שלך בדבר בסיסי אחד, אני לא מסכים למלחמה בכל מחיר ולא מאמין בכח, את אומרת שצריך להילחם וצריך להקריב וצריך וצריך וצריך, לפי דעתי זאת תפיסה לא נכונה. דבר אחד אני בטוח, שנינו אוהבים מאוד את המדינה הקטנה שלנו. למה לא אוגנדה?

mory89

New member
סליחה.. טעות במה שאמרתי

התכוונתי שאסור לשתוק. אני לא חושבת שזה סתם קלישאות.. פשוט ניסחתי את עצמי הכי טוב שהצלחתי באותו רגע. ושוב לא הבנת אותי. אני בטוחה שאסור להקריב ולהקריב ולהקריב. יש גבול לכל דבר, וזה לא גבול ישארל לבנון בוא נגיד.

hagarshtar

New member
מה הקטע?!../images/Emo118.gif

בנתיים החיזבאללה מכינים עוד טילים וקטיושות ברגע שתיגר הפסקת האש הם יפציצו יותר כי העכשיו הם מתכוננים ומכינים מלא חומר,פשוט לא? אמנם נחמד שאין בנתיים טילים ואף אחד לא נהרג אבל לפי דעתי (למרות שאני מקווה שלא) זה יבוא לנו בהפוכה.

eladi88

New member
לא מדויק מה שאמרת פה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

הם לא בדיוק מייצרים...הם בעיקר מקבלים את הטילים שלהם מאיראן וסוריה... ואני לא מאמין....או לפחות מסרב להאמין...שצה"ל יתן להם עכשיו להעביר נשק כזה או אחר מסוריה לתחומי לבנון...

Japoneza

New member
../images/Emo207.gifחברים יקרים!../images/Emo110.gif

מחר מוקדם-מוקדם בבוקר אני נוסעת לכמה ימים.. קודם ללוויה של בנדוד שלי, ואז, כמו איזו אח"מית אני דופקת כניסה מרשימה למחנה
סתם נו..כולה באה באמצע... אני אחזור ביום חמישי בערב-שישי..משמע תצטרכו להסתדר בלעדי כמה ימים
בקיצור להתראות..אני אתגעגע אליכם! בטוח!

למעלה