הפסקתי לעשן

צביהש

New member
הפסקתי לעשן

אני אשמח לקבל מידע על קבוצות תמיכה לגמילה מעישון. וגם לעידוד ...

רמי 321

New member
גם אני בהפסקה

כרגע אני מחזיק שבועיים ואני כל הזמן חושב כמה מיסכנים אנחנו המעשנים שכל הנאותינו בחיים מותנים אם יש סיגריה או לא עלה והצלח זה אפשרי

eyalbd

New member
סבלנות. עוד קצת לא תהיה מסכן

הסיגריה תהפוך ל"סתם חשק" כמו סטייק. לא משהו שאי אפשר לעמוד בו. היזהר מהמספר "3". שלושה ימים - שיא הקריז שלושה שבועות - משבר ראשון שלושה חודשים - משבר נוסף עם קצת סבלנות תעבור את זה.

סאמנר

New member
ברור שזה אפשרי להפסיק

מה שעוזר לי לעבור את "התקפי הצורך בסיגריה" זה ההבנה שזה לא צורך של הגוף, כי את שלב ההתמכרות עוברים. זה פשוט הרגל רע, שצריך להיפטר ממנו- סיגריה עם קפה, סיגריה עם לימודים, סיגריה בפאב, סיגריה בנהיגה, סיגריה בלחץ וכו'. אפשר לעשות הכל בלי סיגריה. תחזיק מעמד וממליצה בחום על סדנא של קופ"ח - מחיר סביר, תמיכה ויעוץ מהמנחה והזדהות עם אנשים אחרים שמפסיקים (צרת רבים חצי נחמה, לא?). שיהיה בהצלחה החיים הרבה יותר יפים (ופחות מסריחים) בלי עישון.

תחפש בקופת החולים שלך

היום יש בכל קופת חולים תוכנית לגמילה , תבקש לדבר עם העוסקים בדבר.

ProgE

New member
תקרא את הספר...

"הדרך הקלה להפסיק לעשן" הוא ספר מהפכני שהופך אותך ללא מעשן לצמיתות אחרי שאתה קורא אותו.בעצם לא רק לא מעשן אלא גם אנטי עישון - קרא את הרשומה שלי, דרך הלינק למטה, לדעת איך להשיג את הספר (אני לא מוכר אותו ולא מרוויח מזה, זה המלצה הומאנית לחלוטין). הספר יתן לך כלים מצויינים להתמודד עם ההפסקה, אתה הופך למאושר כלא מעשן, לא אומלל כי אין לך סיגריה.

למעלה