הפסקתי לעשןןן

B o o o o M

New member
הפסקתי לעשןןן

לא מעשנת כבר 5 ימים , ובינתיים זה לא נהיה יותר קל.. חחחח אומרים שזה לוקח 3 ימים שיעבור ... אז לא עבר עוד
אני כולי עייפה עצבנית מודאגת ודכאונית ומתה לעשן אבל חבל לי על ה5 ימים שברצינות פעם ראשונה בחיים שלי לא נשברתי ועשיתי את זה מתוך רצון.... אזזזזזז תאחלו לי בהצלחה, אני מקווה שאצליח להתמיד !!

כל הכבוד!!../images/Emo24.gif

המון בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!

E K O

New member
נכון לעכשיו אני לא מעשן כבר

6338 ימים, 17 שעות, 56 דקות וארבע שניות =]

E K O

New member
לא

מאז שיצאתי מהכלא כשחזרתי ממקסיקו לישראל כי הייתי על סמים ושכחתי שאני מבוקש בישראל, טעות שלי כנראה, אבל אני מאשים את החשיש....

E K O

New member
45

רגע, 68 רגע עכשיו עברה שנייה אז זה 12, עכשיו 73 ועכשיו את מבינה למה לא כתבתי מאיות =]

beatman

Member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד ומספיק עם הדכאון והדאגות !! תצטרכי גם להיגמל מהם,ותצליחי

Evil Gremlin

New member
כן...בד"כ זה לוקח 3 ימים

לרצון להפסיק לעבור
סתם..סבבה לך..אני פעם הפסקתי לחודש ואז חזרתי אני אוהב לעשן...אני לי יותר מדי רצון להפסיק יותר רצון לעשון פחות (וזה לוקח 3 ימים נראה לי לניקוטין לצאת מהגוף...עכשיו זה פסיכולוגי בלבד)

Red Hand

New member
אני בכלל

פעם ראשונה שומע על טאוריית שלושת הימים... ולא, הניקוטין לא יוצא מהגוף אחרי שלושה ימים. הריאות מתנקות מהעשן רק לאחר כמה חודשים. אגב, אני לא מעשן כבר חודש. (לפני זה עישנתי 4 וחצי שנים - מגיל 14 עד 18)

למעלה