הפסקות נשימה..??

הפסקות נשימה..??

היי בנות לי נולדו תאומים לפני 3 שבועות נעם נולד במשקל 1865 ושירז 1955שיחררנו את נעם שבוע שעבר יום חמישי והיינו אמורים לשחרר את שירז בפעם השניה מחר, והודיעו לנו בפגיה שלא משחררים אותה כי היה לה ירידה בדופק ורוצים אותה בהשגחה שוב 48 שעות האם מישהי מכירה את העניין הזה?? ומה אני עושה בבית שזה קורה? אני ממש עם דמעות כי אני נורא דואגת זו לידה ראשונה ילדתי בשבוע 35 ו3 ימים..אם יש מישהי שמכירה את המצב בבקה תגובה. תודה!

ayelet i

New member
מוכר מאד...

הורדת דופק היא תופעה שמוכרת מאד בקרב פגים, בעיקר הקטנים שביניהם. הבת שלי נולדה בשבוע ה - 28 ו"חוותה" המון הורדות דופק. מרבית הפעמים, בעיקר כשהם גדולים יותר, הם מתאוששים מכך לבד - וחוזרים לרמת דופק רגילה. כשלא - נוהגים "להעיר" אותם ו"להזכיר" להם לנשום (ע"י "מכות" קטנות על הרגל וכד' - פשוט להעיר אותם - ואם הייתי לידה נהגתי לעשות זאת בעצמי) אם הוחלט לשחרר אותה זה אומר שבמשך תקופה ארוכה היא לא ביצעה שום הורדת דופק (גם אם בעבר היו לה כאלה) - כך שסביר להניח שמדובר בארוע ח.פ.. משאירים למעקב ע"מ לראות שהתופעה לא חוזרת על עצמה בעיקר משום שהורדת דופק עשויה להעיד על בעיה כלשהי (מחלה וכד') ומן הסתם, מעדיפים לשלול הכל בטרם השחרור. לא נשמע לי שיש לך סיבה כלשהי לדאגה - אם היו חושדים שיש בעיה כבר היו מתחילים בסדרת בדיקות/מתן אנטיביוטיה אם חוששים ממחלה וכד'. השגחה של 48 שעות לא נראית לי חריגה. עדיף להיות סופר זהירים ולא לקחת סיכון. מאחלת לשירז שחרור מהיר הביתה ואשמח אם תעדכני.

עד שבוע 40 זה עובר...

כך אמרו לי אחרי ששאלתי על הברדיקרדיות והדסטורציות של אלה. עניין של בשלות המערכות, זה הכל. כמו שאיילת אמרה, רק רוצים לוודא שזה רק עניין של בשלות ולא (חס וחלילה!) משהו אחר. זה מעצבן, זה מתסכל, אבל זה הכי בטוח... מקווה ששירז תתנהג יפה ותלך הביתה.

קרן משם

New member
גלית יקרה../images/Emo24.gif

עניתי לך בתאומים ושלישיות ואני בהחלט מאמינה בכל מילה שלי. מקווה שהיומיים הבאים יעברו לכם במהרה! תני לשירז את הזמן שלה ולרופאים את שלהם כדי שתקבלי אותה כמו שצריך ותרגישי בטוחה ב100%! מאחלת לכם שתתאחדו במהרה

כמו שענו לך קודם

מדובר באמת באי הבשלה של מרכז הבקרה של המוח והילדים פשוט "שוכחים" לנשום. זה עובר, תודה לאל. החרדות שלנו, הן שלא עוברות... נקווה שמחר היא כבר בבית. תעדכני?

למעלה