הפסקה...

צומיש

New member
אהבתי...

את החתימה שלך

בלאגנית

New member
אניט לא כל כך מאמינה בחזרה

אני והאקס היינו חצי שנה.נפרדנו לפני חודשיים הוא רוצה לחזור ואני מסרבת כי עם כמה שמתגעגעים וכמה שיש משיכה צריך להבין שאם חוזרים אז כל הבעיות של הקשר חוזרות אף הן... חזרה אחרי פרידה זה כמו חזרה לאחור לדעתי וצריך להתקדם

הפי אנד:) לפחות אצלי../images/Emo13.gif

או קיי אז אחרי שנה וחצי של אהבה מטורפת וקשר בוגר החלטתי להיפרד...רציתי ספייס ולא קיבלתי וזה הוביל לפרידה.. אחרי 6-7 חודשים חזרנו..אנחנו יחד שוב כבר חצי שנה.. ואלו הם החודשים הכי מאושרים שלי..הקשר יותר בוגר..כיף לנו אנחנו אוהבים מתמיד..ההפסקה הזאת עשתה רק טוב.. אני משוגעת עליו ויש לנו חיים שלמים יחד...הווו כמה שאני אוהבת את הקטני שלי לנו זה עשה טוב... רק טוב.. למעשה,אגדיל ואומר שלא יכול להיות טוב מזה..

ronit ronit

New member
צומיש

מה זה משנה אם אנשים פה יגידו לך כן או לא ? הרי רק הנסיון שלך יוביל אותך לתשובה כמו שכתבו לך פה, כל עניין לגופו רק אל תבואי בגישה של מטענים מהעבר תתחילי מחדש לימדי לא לחזור על טעויות העבר ובאמת, תיהני כרגע מסופי השבוע שיהיה לכם למה להתגעגע במשך השבוע היי סבלנית אם הגבר שלך חזר אחרי הפסקה ורוצה לנסות, אל תתעקשי על מה שנראה בעינייך הכי טוב נסי גם את הדרך האיטית שלו לאט לאט בהדרגה תתחילו שוב לדבר על תוכניות העתיד אל תילחצי , את עוד צעירה

למעלה