הפסקה...

צומיש

New member
הפסקה...

אז אחרי 4 שנים והפסקה של חודשיים חזרנו.. העניין שהשישי שבת הראשון היה נפלא אבל במשך השבוע אנחנו כל הזמן רבים אפילו על שטויות... לי נורא קשה כמלראות אותו 24 שעות ביממה הכל עכשיו באיזי רק בסופי שבוע.. והוא אם בכוונה ואם לא כל הזמן טוען שהדרך לפרידה קלה יותר עכשיו אני מאמינה שהוא חזר כי רצה ככה שאני לא חושבת שזה נכון מה שאומר.. ובכלל מניסיון שלכם אחרי הפסקה רבים הרבה
איך מתגברים וחוזרים לעבר.. ומה העצות.. לשמור בלב או להוריד מהלב או להמתין כמה זמן ולזרום .?? מהניסיון שלכם ופרידה היא לא שיקול כרגע.. תודה

ChulChul

New member
חזרנו לפני חודשיים

הקשר נהייה אצלינו הרבה יותר אינטנסיבי. אני ישנה אצלו רוב השבוע. לא רבנו אפילו פעם אחת בתקופה הזאת.

צומיש

New member
הבעיה...

שאצלינו זה ההיפך.. מקשר מאד אינטנסיבי של 4 שנים עכשיו הכל באיזי נכון שזה בינתיים מחזיק רק שבוע אבל זה הציפיה שלו... הוא חושב שככה יהיה בטוח יותר.. וגם מכורח הנסיבות המצב נהייה שרק נפגשים בסופי שבוע... השאלה אם ניתן לעשות רטרו לקשר...

A d i 23

New member
את כבר מכירה את דעתי..

את כותבת שמכורח הנסיבות אתם נפגשים רק בסופי שבוע.. למה ?! אני רק יכולה לשער לאיזה נסיבות את מתכוונת
אז שוב אני אחזור ואגיד, אני חושבת שהבעיה היא לא בכם, אלא בסביבה שלכם.. ועד שלא תפתרו את הסוגייה הזו, זה ימשיך ויעיב על הקשר שלכם.. אל תחפשי איך לשחזר את העבר.. במקום זה תחשבי איך לשפר את העתיד של שניכם יחד
בהצלחה

תגובה

גם בזמן הפסקה חשוב לשמור על קשר מינימלי ולדבר לפעמים. את המריבות כדאי להפוך לוכוחים חיוביים. אם צריך זמן להרגע, זה יכול להיות טוב גם כדי לחשוב מחדש על הקשר ועל הבעיות.

צומיש

New member
יהודה יש לי שאלה...

לא בכוונה להעליב אתה קורא את ההודעה כי אני שמה לב שאתה רושם בלי קשר.. עברתי את ההפסקה ואנחנו היינו בקשר מינימלי כמו שתיארת השאלה מה עושים שחוזרים... והיה זמן להירגע הוחלט לנסות שוב.. תשים לב למה שאני רשמתי ומה שאתה ענית... שוב בלי כוונה להעליב

תגובה

נסי לחשוב מה מפריע לכם בקשר וגורם למריבות, על מה אתם רבים, ואיך אפשר לפתרו בהגיון ובנינוחות. אחר-כך אם הבעיה תמשך, הפני באופן שלו ונעים את הבעיה לחברך ונסי לפתרה אתו.

אני אישית לא מאמינה בהפסקות

מתגעגעים לאקס/ית, נזכרים כמה היה כיף אז חוזרים להיות יחד. בהתחלה הכל טוב ויפה אבל אז עולים בחזרה הדברים שעצבנו, חוזרים הריבים, מגלים שוב שאכן המשיכה לא כשהייתה... יכול להיות שאני טועה ואני לא רוצה לדכא אותך, אבל לדעתי זה לא הולך......

Bassיסט

New member
אני איתך... אני גם לא מאמין בהפסקות

אפילו שאני וחברה שלי בהפסקה כרגע...
אבל יש לי חברים שהיו בהפסקה של חודש ואחרי זה הם חזרו והתחתנו... אז לא יודע כניראה באמת לכל כלל יש יוצא מן הכלל...

גם אני לא מאמינה בזה.

לא רוצה להיות עם מישהו שצריך הפסקות מהקשר בשביל להבין מה הוא רוצה מהקשר וממני. כתבתי את זה המון ואני אמשיך לכתוב את זה. אני גם חושבת שלשים את הקשר ב"הפסקה" עושה רע מאוד לצד שלא רוצה בהפסקה הזו, ושהתחושות שלהן זה גורם יכולות להביא בסופו של דבר להרעה במצב במקום להטבה. פעם אחת שמו אותי ב"המתנה" וזו היתה פעם אחת יותר מדי. בדיעבד, הייתי צריכה לשים כבר אז את הקו האדום במקום לגרור את זה עוד כמה שבועות. בכל מקרה, אם הזוג לא עבד\עובד על הדברים שגרמו לפרידה\הפסקה אז למה שמשהו ישתפר?

פשוט תקחו את זה לאט לאט...

אל תחזרו למה שהיה קודם, אלא כאילו התחלה מחדש עם הבונוס של ההיכרות המוקדמת... פשוט לאט לאט תזרמו עם מה שקורה ותשימו לב למה שהפריע בעבר וגרם להפסקת הקשר, שלא יחזור להפריע שנית... בהצלחה

זכוכיות

New member
אני גם לא חושבת שלחזור לעבר זו

אופציה, אני לא חושבת שקיימים הרבה סיכויים שלא ישארו משקעים מהתקופה הזאת. אבל זה בסדר, מותר שבקשר לא הכל יהיה מושלם וורוד, לטעמי אפילו מומלץ, זה יוצר משהו אנושי וחם יותר. כלומר, אני מבינה אותך, כי אני בדיוק במקום שבו את נמצאת, גם אנחנו חזרנו אחרי פרידה של חודש, שהרגישה הכי סופית והכי מוחלטת בעולם. אני חושבת שכשנמצאים במקום כל כך עדין צריך לשים לב טוב טוב מה עושים ומה אומרים, לא למהר לחזור לעבר, גם "העבר" לא נבנה ברגע... תני לזמן להחזיר אתכם למסלול ובינתיים תשתדלו לא להעלות דברים שיכולים להזיק לכם. דחו אותם למועד מאוחר יותר, כשהדברים יקבלו שוב צורה חד משמעית, כשהקשר יתחזק שוב. בהצלחה.

צומיש

New member
תודה...

ואנחנו מנסים אני מנסה להניח הכל בצד.. ונבחן מחדש הכל עוד 3 חודשים נראה אם הרגשות ישתנו והתעוררו... בטח אז גם נדע לאן אנחנו הולכים... אפשר לשאול כמה זמן הייתם יחד?

צומיש

New member
בהצלחה

מותק, וגם אצלך זה איזי איזי.. לפעמיים הזמן לא משחק תפקיד

זכוכיות

New member
אני בניגוד אליך, אפילו לא בונה על

זה. כלומר, אני אוהבת אותו נורא, אבל אין לי ספק שמשהו נשבר והתרסק לפני חודש (הוא עזב). והחזרה, טריה טריה מהלילה... אבל אחרי 3 ימים שבהם הוא מסתובב בפרצוף מדוכא, מחמיא בלי סוף ורומז פה ושם שהוא היה מעוניין לנסות שוב, הלילה הוא הבהיר והחלטתי לתת לזה צ'אנס- אני לוקחת בחשבון את האפשרות שקרה כאן משהו שהוא לא בר תיקון, אבל הוא מספיק חשוב לי בשביל שאני אנסה. וכמובן שאיזי, למשל לפני הפרידה גרנו יחד (ממש מהחודש השני ביחד, אבל היינו חברים טובים לפני שהיינו יחד), עכשיו אני גרה עם שותף וכאן אני מתכוונת להישאר. למה נפרדתם? ביוזמת מי ובאילו טענות?

צומיש

New member
תאמת... זה דיי מסובך...

עצם הבעיה הייתה כי השתהנו יותר מדי וגרנו אצל ההורים שלי ואז כבר הכך התפוצץ ואף אחד לא הרים את הכפפה.. הוא דיי נפגע מההורים שלי ופחד לאבד הכל במובן הכל פה כי הוא גר באיזור אחר, נפרדנו עם המון אהבה וכנראה זו הסיבה שאנחנו מנסים שוב... הוא יזם את הפרידה/הפסקה אבל היו לזה כל מיני נורות אדומות שחשבתי שיחלפו "כלב נובח לא נושך" אבל טעיתי בטענות שהוא לא מסוגל לסבול את זה הוא לא יכול לפגוע בי יותר שהוא פגוע מדי שמשהו כנראה נהרס ואז שנפרדנו הוא לא נתן סיכוי שנחזור והיה מאד מוחלט עד שהגענו להחלטה לעבור לגור אצלו ככה שהכל היה מאד פתאומי גם אצלו למרות שהוא הסתובב עם המחשבה הזו... והיום אחרי חודשים שבהם נפגשנו כמה פעמיים והיה ממש טוב ולאחר שאהבה לא נעלמה ואף אחד לא עשה כלום עם אחר אנחנו מנסים שוב להצית את הלהבה ולנסות לחזור לפחות לתת צ'אנס למה שראינו כבעל עתיד של חתונה... וכן כבר הגענו לשלב שדיברנו ואפילו כמה שמוזר רבנו על נושאים עתידים כמו חתונה וילדים בלי שהגענו לשם, הקשר שלה היו מאד אינטנסיבי לטוב ולרע וכנראה זה מהש הוביל אותנו לנקודה הזו. אני רק מקווה שנצליח לגשר על הכל.. תחזיקי לי אצבעות

למעלה