הפסקה

tanka

New member
הפסקה

איך ניתן לקחת הפסקה מאימון בלי להפסיק "אימון"? האם ניתן לעשות דבר כזה בכלל והאם זה נכון?

Raffael

New member
אתה בונה על מישהו שיחלוץ כפכף ויכה

בראשך? אם זה לא קואן, השאלה לא לגמרי ברורה לי.

CountDust

New member
../images/Emo6.gif

התשובה היא: עלה נידף ברוח

avshalomat

New member
האם אתה מדבר על הפסקת למנוחה

באמצע אימון ועדיין להיות בשיגרת אימון?

tanka

New member
הכוונה

הכוונה היא שאדם מרגיש צורך להפסיק שגרה של אימונים מסיבות שונות... אבל רוצה להשאר במקום הזה של האימון (אולי אימון מנטלי?) בכל אופן קצת קשה לי להבהיר למה בדיוק אני מתכוונת, אבל זה כמו להיות "בתוך אימון", אבל בלי להתאמן.

Pyongwon

New member
לוקחים הפסקה, אם אני מבינה אותך נכו

נכון, אז בעיה רצינית לחזור. תמיד יהיה משהוא אחר שלוקח את הזמן. עזבי. מציעה תעשי סדרי עדיפויות - אבל להפסיק להתאמן - לא! ג'ס.

khammel

New member
אפשר, אבל זו לא תהיה ממש הפסקה

אני משתדלת לקחת הפסקה קצרה לפחות פעם בשנה והפסקה ארוכה כל כמה שנים. זה עוזר לי לנקות את הראש, ללכת לטעום שיטות אחרות... כדי להפסיק ועדיין להתאמן, צריך להמשיך לעסוק באמנויות לחימה אבל מפן אחר ממה שרגילים. לדוגמה, לעסוק בטאי צ'י, במקום קראטה. להירשם במכון כושר כדי לא להפוך לפדלאה. כשמגיעים לרמה מסויימת אפשר להתאמן לבד, אבל כאן צריך ממש להיזהר ולדעת מה עושים. שיהיה ברור, ברגע שיוצאים מהמסגרת הפורמלית של הלימוד משלמים מחיר -- קשה לחזור אח"כ לאימונים סדירים. לא משנה כמה פעמים מפסיקים וחוזרים, זה לא נהיה יותר קל. ככל שההפסקה ארוכה יותר, ככה קשה לחזור. אני חושבת שהפסקה של שלושה, ארבעה שבועות היא זמן אידיאלי לנקות את הראש בלי לאבד את הקשר עם הקבוצה. ובכלל, תוך כדי הפסקה, חשוב לשמור על קשר עם המאמן וחברים באימון. לבוא לבקר, לצפות בשיעורים...

ש מים

New member
כן, אבל אתה צריך להיות ברמה גבוהה

ובכל מקרה מדובר בהפסקה זמנית בלבד. לטווח ארוך - חייבים להתאמן ולא רק "להתאמן".

ש מים

New member
אימון מנטאלי

לחימה אינה רק עבודה פיזית. היא גם טקטיקה שרובה מנטאלית (ולמעשה אי-אפשר להפריד בין השניים), אבל לפי דעתי "יכולת עבודה הרובד המנטאלי" הנו דבר שדורש בסיס יציב וחזק. בנוסף לכך יש כמובן גם אימונים ותרגילים שניתן לעשות לבד (תרגילי חיזוק הגוף, מדיטציות, חיזוק הנפש, קאטות/קיהונים ועוד).

mickeym

New member
ברור שאפשר

אני למשל אוהב לקחת הפסקות ארוכות לקפה בזמן שעושים שכיבות שמיכה. בזמן הזה אני מתרגל שכיבות שמיכה בעזרת דמיון מודרך (לפעמים כשאני מרגיש חזק אני אפילו מדמיין שכיבות שמיכה עם משקולת של 10 ק"ג).

אפשר להפסיק ולדמיין שאתה מתאמן

אי אפשר להפסיק ולא להפסיק. אפשר להפסיק ולדמיין שמעולם לא הפסקת אי אפשר להפסיק ולא להפסיק. אפשר להפסיק ולספר שפעם היית מתאמן ממש המון אי אפשר להשתפר מדיבורים או מחלומות או מדמיון

הקל

New member
דו קרב, יש לי הצעה ../images/Emo13.gif

בוא נשאיר את החשיבה על יחסי מין לאחרים. אנחנו, מנגד, נמשיך להתאמן פול קונטקט!!!!!!!!!!

למעלה