יקירתי
תראי. אנשים מחליטים בעצמם מה האופי שלהם. אנשים מחליטים על עצמם -אני כזו, זה מה שאני יכולה, אני יודעת מה אפשרי לי, ואני יודעת מה לא אפשרי לי.. ואת סובלת. את יודעת למה? כי את לא נותנת לעצמך מקום לגדול, לצמוח -כי את קיבעת את עצמך על מי את ומה את. ואין באמת דבר כזה אופי, אנחנו כל הזמן משתנים וכל הזמן גדלים, כן יש לנו בסיס והרגלים ודפוסי חשיבה והתנהגות - אבל כולם בר שינוי אם נחליט בכך. את עם האופי שלך לא תסתדרי עם אף בחור, כי עם האופי שלך את לא מסתדרת עם עצמך. קודם כל את תשתני בשביל אף אחד - את לא עושה טובה לאף אחד בזה שאת משנה את עצמך בשבילו. כשאנשים יודעים את הפוטנציאל שלהם להרגיש טוב, הם לא יבקשו מאף אחד אחר להשתנות בשביל שהם ירגישו טוב. עזבי מה הוא מגדיר ומה הוא רוצה ומה הוא ומה הוא - את מתעסקת רק בו ומתפלאה למה אף אחד לא מתעסק בך.. תתעסקי בך, תפתחי את עצמך, תשתני בשביל עצמך, אל תאמיני לסיפורים שאת מספרת כבר שנים שאת כזו וזה האופי שלך וכנראה את אבודה מראש- את תמיד תצאי צודקת, אבל תהיי אומללה. באותה מידה את יכולה להחליט - אני לא יודעת על עצמי כלום, אני רק יודעת שכל יום אני יותר טובה מאתמול. האם זו יכולה להיות אפשרות עבורך? ואם תגידי את זה מספיק זמן - האם זה יכול להפוך להיות מציאות? ואז איך תרגישי? את מבינה? זה רק בידיים שלך. תחליטי בעצמך מי את. תכתבי איזה תכונות את רוצה לעצמך - שמחה, חמלה, הקשבה (זורקת דוגמאות) ותחליטי שאת כזו. זה מתחיל כשאנחנו מצהירים את זה - קודם כל לעצמינו. מספיק זמן , בלי לבחון את המציאות אם זה נכון או לא, פשוט ממשיכים להצהיר את זה על עצמינו.. ופתאום קורה משהו, שמגלה לנו שזה באמת נכון.. (וככה יוצרים מציאות). אז תחליטי לעצמך. את מוזמנת לכתוב לי פה איזה תכונות היית רוצה לעצמך, ואולי נמצא יחד איזה משפט שתתחברי אליו שתוכלי לשנן אותו.. או שתמצאי כזה בעצמך.. אבל מה שבטוח, אל תישארי נעולה על מי שאת היום.. כי לא נראה לי שאת מאושרת במיוחד, וזה לא קשור אליו זה קשור אלייך בלבד. הוא בכלל בכלל אל אישיו מבחינתי.