הפסקה- קצרה וארוכה.

Natali s

New member
הפסקה- קצרה וארוכה.

יש לי בעיה מעצבנת. יש לי חבר כבר עשרה חודשים ואנחנו במין הפסקה (כי אנחנו כל הזמן רבים) לא ארוכה כל כך, לא דיברנו בינתיים שלושה ימים. זה משגע אותי! מצד אחד לא כל כך אכפת לי ונעשתי אטומה לגמרי מזה ואני לא בטוחה שאני רוצה להמשיך להיות איתו בקשר ומתחילה להטיל ספקות אם אני אוהבת אותו... מצד שני אני חושבת על זה כל היום! ומחכה ליד הטלפון לשיחה.. מה קורה לי????

גרא.

New member
Natali s,מה שקורה לך, מאד אופייני

במערכת יחסים חברית,וודאי בתקופת ההתבגרות..לא דומה כמובן למערכת יחסים עם הורים, אבל אין כלל צורך להתפלא ששני מתבגרים, מתווכחים כל הזמן,כאשר כל אחד מנסה למשוך לכיוון שלו..העובדה שאת אינך רוצה להמשיך איתו בקשר, מצד אחד,כי לא ברור לך אם את אוהבת אותו. אבל מצד שני מחכה כל היום ליד הטלפון לשיחה,מבטאת את הרגשות הדוערכיים (אמביוולאנטיים)..שיש לך,ובעצם לשניכם אחד כלפי השני.רגשות כאלה, את לבטח חשה גם כלפי הורייך.כאשר למרות שאת מאד אוהבת אותם, וזקוקה להם, יש המון קטעים של עימותים,כעסים, ומה לא ובעצם רגשות כאלה, מלווים אותנו בכל מעגלי החיים שלנו,בשלבים שונים של החיים..מכאן את יכולה להבין שמה שקורה לך, הוא תהליך טבעי של רגשות משיכה דחייה..אם וכאשר תחליטי לבחור בהמשך החברות, או בניתוק הקשר,גם אז אותן רגשות דוערכיים, ישפיעו ברקע..כי זה בטבע האדם.

למעלה