הפסקה פעילה מישהו?

shayCn

New member
נגיד שיש לך ידידה

ועכשיו נכנסת לקשר חדש עם חברה.אתה עדיין תמשיך להתראות עם הידידה?

כן

אבל אם הקשר הופך למשמעותי באמת
אז שלום, אישתי זו האישה היחידה בחיי

אולי לא ניתוק מוחלט
אבל להעביר את הקשר הזה לקשר פייסבוקי כזה (לוג אאוט
)

shayCn

New member
יענו

אין מקום לידידה גם אם לא היה בינכם סקס והיא ידידה טובה.
זה מה שהבנתי.

איך תרגיש אישתי אם אני אגיד לה שאני עם ידידה?

אין אישה בעולם שרוצה נקבה אחרת ליד בעלה
ובצדק !

אז מה
היא את החיים שלה מעניקה לי, ואני אגיד לה "זו ידידה" ?

shayCn

New member
טוב סבבה

שאלה שניה: יש לך מתכון לעוגיות חשיש?

dori78

New member

קטעים איתך.

לי לא אכפת שלבן הזוג שלי יהיו ידידות,
בדיוק כמו שלי יש ידידים ואין לי שום כוונה לנתק איתם את הקשר.
החברים שלי הם חברים שלי ויישארו כאלה, בלי קשר אם הם זכרים או נקבות.

אין לי ניסיון בעוגיות חשיש (או בצורה אחרת שלו),
אבל למה שלא תיקח מתכון בסיסי ופשוט תוסיף מה שמתחשק לך?
(שים לב שנתתי קישור למתכון כשר שמופיע באתר מסורתי כשר, כדי שגם סוקי יוכל להכין).

shayCn

New member

דוריטוס.כשתלמדי להכיר אותי,אני מבטיח לך הרבה רגעים שאני אשעשע אותך.
יש כאלה שזה מפריע להם וכשמתחילים קשר חדש,לא יודעים איך מי שמולי תקבל את זה.תכלס בשביל בת זוג,אני מוכן לוותר על ידידות.

תגידי השתגעת?!אני לא מתכוון לבזבז חומר טוב אם אני לא בטוח שהעוגיות יצליחו.בעקרון צריך שהחשיש ינמס בפנים.צריך מישהו עם נסיון בזה,כי עד עכשיו גוגל איכזב אותי..
היה לי קטע קודם שהתקשרתי לאחותי ושאלתי למתכון חשיש.צחקנו רבע שעה בטלפון..זה הזכיר לנו שאנחנו מתקשרים לאמא שלנו מדי פעם ומבקשים מתכונים למאכלים מרוקאיים ופתאום השתדרגנו למתכוני חשיש

dori78

New member
אם אני מבינה נכון,

אתה צריך לפורר את החשיש פנימה כדי שיתפזר באופן שווה בתערובת.
אני מאמינה שאחרי 25 דקות בחום של 180 מעלות הוא יימס.

תגיד, אין בתפוז פורום סטלנים?
זה יכול להיות סטארט אפ רציני, הפורום בטוח יהיה אחד מארבעת הנצפים ביותר

shayCn

New member
כן,הבנת נכון

זה צריך להיות מפורר,אבל לתוך חמאה או שמן,אחרת זה לא מתפרק.אני צריך עוגיות שהבסיס הוא חמאתי..מכירה כאלו?
היה בתפוז עד לפני שנתיים פורום סמים קלים אבל הוא נסגר כי היתה דרישה של המשטרה מתפוז לסגור ולא לעודד סמים קלים,אז תפוז התקפלו וסגרו את הפורום.

dori78

New member
לא, זה בגלל

שאני סומכת על בן הזוג שלי שהוא לא יעשה שום דבר עם ידידות.
אם אין אמון - הזוגיות לא שווה כלום.
אני מאמינה בלבחור כל יום מחדש את המקום שלך - בזוגיות, בעבודה, בחיים בכלל.
לא לחיות מתוך הרגל, באף אחד מהתחומים. ואני לא רוצה להיות עם מישהו או שמישהו יהיה איתי מתוך הרגל, אלא מתוך בחירה.
זה לא אומר שאני נמצאת במקום האידיאלי מבחינתי בתעסוקה, למשל, אלא שבחרתי להיות במקום שבו היתרונות עולים על החסרונות. ולפני שתשאל - בזוגיות אני נמצאת מתוך בחירה ואמונה שזה המקום הכי טוב שאני יכולה לאחל לעצמי. אבל אני באמת חושבת על זה כל בוקר מחדש - ובוחרת להיות במקום בו אני נמצאת.

דידי 9

New member
למה ככה..מסכן הוא
כל בוקר הוא מועמד

לבעיטה אצלך?

וכל בוקר את אשכרה חושבת על זה??????

shayCn

New member
אל תשני לה את הסייקל

עדיף שהוא יהיה מועמד אצלה לבעיטה בבוקר ושיחזור אליה לחיים בערב.עדיף מאשר הפוך :)

דידי 9

New member
חומץ היא רוכבת על קטנוע..

אצלה כל יום חשוב!

למה זה עדיף?
אבל סתם תחשוב רגע שמישהי קמה בבוקר מצחצחת שיניים, מסתכלת למיטה שלה ואומרת לעצמה:
"להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."להעיף לא להעיף........להעיף לא להעיף....."

dori78

New member
אל תדאגי

הוא ממש לא מועמד לבעיטה.
בחודש וחצי שאני איתו אני רק מתחזקת בהחלטה להיות איתו, כל יום מחדש.

למעלה