הפסקה החסרהה :)

adiss

New member
צריך להשלים עם זה. סיריוס איז לוסט

adiss

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif טוב כבר עברה

איזה יותר משנה מאז שקראנו תחמישי. אנחנו אמורים להתגבר על זה! חוצמזה שסיריוס תמיד יהיה בליבנו :) ותמיד אפשר לקרוא תספר השלישי-רביעי-חמישי כאילו הוא חיי לגמרי! D: (חוצמזה שיש את הקומונה הזאת.. הוא לא מת, הוא *מאותגר-קיומית*.. חחח. מקלט-תמיכה-לנפגעי-הפרגוד)

InBaR 85

New member
חח אני אצטרף../images/Emo3.gif

אני זוכרת שאחרי שסיימתי את הספר החמישי קראתי את הספר הרביעי ופתאום אני רואה את סיריוס וזה מאוד מוזר

2 Mיכל

New member
לדעתי הוא מת.

ברור שרולינג תוכל להחיות אותו אם תרצה, אבל הארי הרי צריך להתמודד מול וולדמורט לבד. זה הקרב שלו, לא של דמבלדור. דמבלדור נתן לו את הכלים ועכשיו תורו להוכיח את עצמו.

2 Mיכל

New member
נכון

זה כל כך עצוב. ורולינג תמיד גורמת לנו לאהוב את הדמויות לפני שהיא הורגת אותן... (או שזה עצוב בגלל המצב של האחרים בעקבות המוות).

adiss

New member
ממ יש בזה משהו

כנראה שהארי צריך לעבור את זה לבד. ואם דמבלדור חי או לא- איי גס שזה לא מה שמשפיע בנושא \=

InBaR 85

New member
אם דמבי חי זה מאוד

משפיע מאוד על הארי ועל הקרב שלו עם וולדי

InBaR 85

New member
אני יודעת שבסוף הוא יצטרך להרוג

את וולדי אבל דמבי תמיד יכול לתמוך וללמד אותו עוד כמה דברים

adiss

New member
מה שאני אומרת זה

שכך או כך, הארי יצטרך לעבור את זה לבד

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה
האמת שלא רק את בכית בקטע המוות של דמבלדור, וזה בכלל לא משהו מפגר לעשות. ז"א, הוא היה אדם דגול בעל השפעות רבות וגדולות על חייהם של אלפי קוסמים בכל רחבי העולם! איך אפשר לא לבכות על אובדן אדם כה דגול כמו דמבלדור כבודו?! כמובן שבכיתי לא רק על דמבלדור, אלא גם על סיריוס (
) ועל הארי, על זה שהוא עכשיו לבד לבד מול וולדמורט, אין אימא/אבא/דמבלדור שיצילו אותו ממנו, זה רק הוא מול הרשע מכולם...

adiss

New member
אבל זה כל היופי שבסיפור.

חוצמזה שזה נחמד לתת להארי לסבול קצת וזה כל מה שמגביר את ה"הוראיזם" שלו

למעלה