הפסקה בקשר

The Real CKYGUY

New member
הפסקה בקשר

שלום לכולם, אני עם חברה שלי כבר קצת יותר משבעה חודשים בקשר, קשר שהיה עם המון אהבה, הבנה וחיבור מיידי , שלא קורה לרוב..קשר שכן ראיתי בו עתיד וחיי דיי התבססו עליו בצורה טוטאלית כמעט ( אני חושב שאפילו השקעתי יותר מידי לפעמים..) , אך מנגד , בחודשים האחרונים היו ביננו ויכוחים ואי הבנות ומצבים של אכזבות הדדיות, ...אחרי שהיינו בטוחים שלא נריב וששנינו הכי מתאימים אחד לשני (ואני עדיין חושב ככה ..) ואני מציין , שזה לא היה סתם עוד קשר ..דיי היינו מעורבים בחיים של אחד של השני ובכלל. ופתאום היא מודיעה לי בטלפון שהיא רוצה הפסקה בקשר למשך שבוע ( יום לפני שהייתי צריך לבוא אליה..)...כדי לחשוב .. עכשיו . אני במצב מוזר ..שמצד אחד אני עדיין בקשר , אבל בהפסקה , אך מצד שני היא רוצה הפסקה ממני ואני ממש לא תמים..כי אני מודע למצב של סוף קשר , אז אני במן קונפליקט של מצד אחד להילחם על הקשר , או פשוט לוותר , כי אם צד אחד חושב על סוף, אין כל כך מה לעשות ..והקצ' בכל העניין הוא שהיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי באותה שיחה והיא לא רוצה להיות עם מישהו אחר (עוד פעם ..לא עשו אותי באצבע ), אלא לבד טיפה .. ואני בעיקר משתגע ..אפילו מחקתי את המספר שלה ( שאני יודע בעל פה ..), כדי לא להתפתות להתקשר ושמתי את כל החפצים שלה בחדר שלי בשקית בארון ..אבל אני בעיקר אובן עצות, או לתת לה "זמן" או ללחוץ לשיחה פנים מול פנים.. ולא נתקלתי במצבים כאילו בעבר , אז אני אובד עצות ולא יודע אם לצפות לגרוע ביותר או לא .. ואם בכלל אחרי מצב כזה אפשר להחזיר את הקשר למצב טוב , או שזה רק מושך את הסוף.. תודה על ההקשבה ואשמח אם מישהו , שעבר אותה סיטואציה יוכל לעזור לי ..

joanne8

New member
סוגי הפסקה

אם היא הייתה מבקשת הפסקה סביב דבר כביכול לא בסדר שעשית, אולי היה טעם ללכת ולנסות לשנות את דעתה, אבל אם ההפסקה היא לשם הפסקה, לא משהו ספציפי, אלא הרגשה כללית שהיא צריכה להיות לבד, אתה צריך לתת לה. אם תלחיץ אותה לחזור, סביר להניח שתעשה בדיוק את הפעולה ההפוכה. היא כנראה צריכה שקט, צריכה לחשוב. אל תראה לה חולשה, תכבד את הבקשה, היא תעריך את זה, ואם לאחר השבוע שקבעתם היא לא יוצרת קשר, או לחלופין מבקשת תוספת זמן, או לסיים את הקשר, כבר תצטרך להחליט אם אתה רוצה להילחם, אבל עד אז תהיה חזק. אולי בזמן הזה היא תתגעגע ותזכור בדברים טובים, אולי בזמן הזה היא תחליט שנגמר לה, אבל מה שלא יהיה, לא מגיע לאף אחד להיות במקום שהוא לא ממש רצוי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין דבר כזה "מישהו שעבר אותה סיטואציה"

כל אדם הוא שונה וכל סיטואציה היא שונה. גם אם זה נראה דומה, זה קרוב לוודאי שונה. מה שאתה צריך לעשות זה לא לחשוב על עצות של אחרים, אלא לנקוט עמדה. מה שנראה לך נכון. שווה לך להילחם על הקשר? תלחם עליו. אתה פוחד מפגיעה גדולה יותר? שב בבית ושכח ממנה. תעשה את הדבר שהכי חשוב לך, ושאת המחיר שלו אתה מוכן לשלם. אתה רוצה טיפ? אני אפתח לך בקפה: אני לא רואה עתיד לקשר... בכל זוג שלא עובד לו הקשר יש אחד שיותר יודע לחתוך מהשני. בקשר הזה זאת היא, לא אתה. אבל השאלה "מי חותך" לא משנה. כשהקשר לא עובד, מישהו צריך לעשות את זה.

chenby

New member
לדעתי שווה לך כרגע להמשיך התנתק

א) לכבד את הבקשה שלה - עם כל הכעס, זו עדיין הזכות שלה ב) לצאת אתה מהטוטאליות עליה- ולהיות טוטאלי למען עצמך וכרגע לרדוף אחריה (וכל התקשרות מצידךר כרגע תהיה משולה לרדיפה מבחינתה) רק ירחיק אותך ג) אולי עם קצת פאסון, היא תיבהל ותחשוב שלא רק היא מחליטה אלא יש עוד צד ואולי הוא לא יהיה מעוניין לחזור ד)אם היא לא חוזרת, כנראה שהיא לא בשבילך, חותכת ככה אחרי 7 חודשים, זה לא הכי רציני מצידה תסכים איתי, גם אם היו סימנים מוקדמים, כנראה לא ראית אותם.. לגבי להלחם - במלחמה כמו במלחמה , תמיד מפסידים. זה אומר שיש צד חזק, ויש צד חלק, וצד אחד מנצח והשני יוצא מנוצח\מפסיד.. המטרה בזוגיות היא ההפך. שני הצדדים יוצאים מנצחים, לכן זוגיות היא מקום להסיר בו אגו, להסיר בו אשמה ולהתמקד במטרה המשותפת. לכן כל מלחמה היא תמיד ההפך מזוגיות.. כשאין זוגיות יש מלחמה.. כרגע, תשמור על קור רוח (לדעתי) גם אם תגיד לה שאתה רק אוהב אותה והכל, ובסוף תחזרו, בהמשך ייצא ממך הרבה כעס עליה (גם אם לא תבטא אותו - הוא יבוא לידי ביטוי בדרכים אחרות נוראיות אף יותר -עבורך בעיקר) וגם יהיה לך את החשש שהיא תעשה זאת שוב. כמובן שבכל מקרה אין לך ערבויות כמו שאתה שם לב.. אבל אני מוזמן לבדוק עם עצמך כשאתה שם את מסך המאוהב שרק רוצה שחברה שלו תחזור אליו, להתבונן באמת במצב - כאילו אתה מישהו אחר שמסתכל על שניכם, ותבדוק מה העובדות שם, מה אתה מרגיש אליה - אם יש לך עכשיו איזהשהוא כעס או חוסר אמון - כשאתם כן מדברים, אז לבטא את זה.. לא לחזור ולהיות באופוריה, אלא לפתור את מה שגרם עכשיו למשבר. וזאת בהנחה שבאמת יש לך למה לחזור.. אולי פתאום תבין שהיא באמת לא בשבילך וטוב שהיא עשתה את זה.. כרגע תבדוק מה אתה מרגיש באמת.. בלי סערת הדרמה שמסתירה את האמת.

המתוק26

New member
עדיף להתנתק

אם זה מה שהיא רוצה... תבהיר לה שאם היא תשנה את דעתה היא מוזמנת לדבר איתך... ובינתיים תתנתק , מקבל גם מסרים אישים דרך הקישוור bondi8 בצד נושא ההודעה הזו

מה שכתבת

זוהי דרך אחת. קיימת עוד דרך - לכבד את בקשתה !כתבת שזהו קשר עם המון אהבה וחיבור מיידי הדדי - הרי בכל קשר יש עליות ומורדות ואם יודעים כיצד להתמודד עמהם,תמיד יוצאים מרווחים. מה דעתך לתת לשניכם להירגע ואחר כך לשבת (אולי עם עזרה חיצונית) ולנסות לפתור את הנושאים שיש בהם חילוקי דעות?

למעלה