הפסקה בנסיעה

מצב
הנושא נעול.

amirv

New member
החוק מחייב רק 180 דקות

ל-921 למשל אין הפסקה בדרך
וזה קו שהוא דפינטלי מעל שעתיים נסיעה .
החוק מחייב רק 180 דקות
ומדובר על זמן הגדרה ממוצע, כלומר יכול להיות מצב של קו שלוקח לו יותר משלוש שעות בשעות השיא ואין לו הפסקה.
בפועל לכל הקווים שעוצרים בעפולה אין הפסקה למעט הקווים הממשיכים לקרית שמונה, אבל הרגלים קשה לשבור והנהגים והנוסעים רגילים להפסקה שם.

Captain Wraith

New member
תרד בכרמיאל ותחליף ל 500

הפסקה בנסיעה
יוצא לי מידי פעם ליסוע בקו בינעירוני שמרוב התחנות שהוא עוצר הוא בעצם קו עירוני.
יוצא שנוסעים שעתיים ואף יותר ברוב המקרים לכל כיוון.
(מי שממש מסתקרן מדובר בקו 361 בקו חיפה-צפת).

פניתי לאגד ולמשרד התחבורה וכמובן שלא נעניתי.
השאלה שלי
היא: האם יש חיוב לעשות הפסקה אחרי זמן נסיעה מסוים?
זכור לי שנחקק איזשהו חוק בעניין בשנה או שנתיים האחרונות.

מה שאני רוצה לעשות זה לנסות להכריח את אגד לעשות גם עצירה באמצע הקו מצד החוק, כך שלא ישתלם להם שהקו יסע כל כך הרבה והם יורידו כמה תחנות. אבל גם אם זה יהיה בלתי ישים ואפשרי אני אשמח למענה על השאלה שלי

תודה רבה מראש
תרד בכרמיאל ותחליף ל 500

זיתרענן

New member
תודה רבה לכל מי שענה

הפסקה בנסיעה
יוצא לי מידי פעם ליסוע בקו בינעירוני שמרוב התחנות שהוא עוצר הוא בעצם קו עירוני.
יוצא שנוסעים שעתיים ואף יותר ברוב המקרים לכל כיוון.
(מי שממש מסתקרן מדובר בקו 361 בקו חיפה-צפת).

פניתי לאגד ולמשרד התחבורה וכמובן שלא נעניתי.
השאלה שלי
היא: האם יש חיוב לעשות הפסקה אחרי זמן נסיעה מסוים?
זכור לי שנחקק איזשהו חוק בעניין בשנה או שנתיים האחרונות.

מה שאני רוצה לעשות זה לנסות להכריח את אגד לעשות גם עצירה באמצע הקו מצד החוק, כך שלא ישתלם להם שהקו יסע כל כך הרבה והם יורידו כמה תחנות. אבל גם אם זה יהיה בלתי ישים ואפשרי אני אשמח למענה על השאלה שלי

תודה רבה מראש
תודה רבה לכל מי שענה
אני מבין שאין חיוב. חבל.
אני מקווה שמשרד התחבורה יזיז קצת עניינים.
בכל מקרה, אני לא נוסע שם כל יום רק מידי פעם (אבל הקו הזה סיוטטטטטט עם כל הסיבובים והעצירות) אז לא אשקיע כל כך הרבה.

mister K

New member
361 הוא אכן קו מגעיל למדי.

תודה רבה לכל מי שענה
אני מבין שאין חיוב. חבל.
אני מקווה שמשרד התחבורה יזיז קצת עניינים.
בכל מקרה, אני לא נוסע שם כל יום רק מידי פעם (אבל הקו הזה סיוטטטטטט עם כל הסיבובים והעצירות) אז לא אשקיע כל כך הרבה.
אמנם יש לו חלק יפה במסלול בין צומת שבע לצפת, אך עדיין זה אחד הקווים השנואים עלי בצפון.
עם זאת, מדובר בקו "חזק". יש לו הרבה נוסעים ותדירות טובה יחסית לקו בינעירוני ארוך (25-30 ד' ברוב שעות היום).

25306yosef

New member
לפחות זהו קו בינעירוני שמופעל באמצעות

אמנם יש לו חלק יפה במסלול בין צומת שבע לצפת, אך עדיין זה אחד הקווים השנואים עלי בצפון.
עם זאת, מדובר בקו "חזק". יש לו הרבה נוסעים ותדירות טובה יחסית לקו בינעירוני ארוך (25-30 ד' ברוב שעות היום).
אוטובוסים בינעירוניים.

וזהו אחד מקווי האוטובוסים האהובים עלי ביותר למרות שהוא אינו עושה הפסקה. בכל מקרה, קו 361 עדיף מכל קו עירוני אחר ומכל קו אחר שמופעל באמצעות אוטובוסים עירוניים, ומכל קו אוטובוס בינעירוני אחר שאינו מופעל על ידי קואופרטיב אגד.

mister K

New member
די, שתוק כבר!

אוטובוסים בינעירוניים.

וזהו אחד מקווי האוטובוסים האהובים עלי ביותר למרות שהוא אינו עושה הפסקה. בכל מקרה, קו 361 עדיף מכל קו עירוני אחר ומכל קו אחר שמופעל באמצעות אוטובוסים עירוניים, ומכל קו אוטובוס בינעירוני אחר שאינו מופעל על ידי קואופרטיב אגד.
די, שתוק כבר!

מחכים בקוצר רוח להשבתת הרכבות לנהריה

אוטובוסים בינעירוניים.

כדי שתסע כך לתל אביב.

25306yosef

New member
עם קו 361 לתל אביב ?

כדי שתסע כך לתל אביב.
עם קו 361 לתל אביב ?
אם כבר, אז עם קו 500 לתל אביב דרך קרית שמונה...

והבעיה האמיתית במקרה של השבתת תנועת הרכבות היא שעות הלילה. בימים כתיקונם כשתנועת הרכבות פועלת כסדרה יש 24 שעות ביממה ברציפות רכבות מנתב"ג לנהריה ולהפך, כשמושבתת תנועת הרכבות אין בשעות הלילה שירות חלופי לנוסעי הרכבת, למעט קו 841 שיוצא בחצות מתל אביב לקרית שמונה ומשם אפשר לקחת בבוקר את קו 500 עד עכו...

arielguelman

New member
וואי וואי דחפור פחות חופר ממך...

עם קו 361 לתל אביב ?
אם כבר, אז עם קו 500 לתל אביב דרך קרית שמונה...

והבעיה האמיתית במקרה של השבתת תנועת הרכבות היא שעות הלילה. בימים כתיקונם כשתנועת הרכבות פועלת כסדרה יש 24 שעות ביממה ברציפות רכבות מנתב"ג לנהריה ולהפך, כשמושבתת תנועת הרכבות אין בשעות הלילה שירות חלופי לנוסעי הרכבת, למעט קו 841 שיוצא בחצות מתל אביב לקרית שמונה ומשם אפשר לקחת בבוקר את קו 500 עד עכו...
וואי וואי דחפור פחות חופר ממך...
מצאת כבר נפט שש פעמים עם החפירה שלך..

מצב
הנושא נעול.
למעלה