הפסקה באמצע האריזה

הפסקה באמצע האריזה

אורזת את כל החיים שלי. בגדים, ספרים, הכל נכנס לארגזים חומים. כבר כמעט ולא נשארו דברים בחדר. כל הארונות כבר ריקים. אתה מתקשר, אני רואה שיחה מהארץ והלב שלי מפרפר. נשכבת על המיטה (הדבר היחיד בחדר שעוד נראה כמו תמיד. סדינים אדומים, סתורים, ומעליהם מונחת ציפה לבנה גדולה. נשכבת מעל הציפה ועונה לך. "את יודעת שאני כלכך רוצה שתהיי פה כבר?", אתה אומר והלב שלי עושה עוד פליפ אחד קדימה וסלטה משולשת אחורה. "אני כבר כלכך רוצה להיות אחרי כל זה, להיות בין זרועותיך", אני אומרת בקול מתפנק ואתה, מהצד השני של האוקיינוס, מגרגר. ברקע יש מוזיקה ישראלית שעושה לי יותר געגועים אליך. מדברים עוד קצת על המשפחה, החברים, מעדכנים. "אני רוצה ללקק את כולך", אתה אומר פתאום, באמצע שיחה על חגית. ואני, כתגובה, מרגישה לחלוחית קלה בין רגליי. כבר יודעת מה תעשה לי כשאבוא. מה אעשה לך... קודם כל תעטוף אותי בחיבוק חם, רך. הנשיקה תגיע אחרי. השפתיים שלנו פשוט יחפשו אחת את השניה. נשיקה ארוכה, רכה, עדינה. לא תובענית, אבל לא מוותרת. תוביל אותי לחדר שלך. תשכיב אותי על המיטה ותלטף אותי. שעות... לאט לאט היד שלך תכנס לי מתחת לחולצה. תנשק לי את הבטן. "אני רוצה שאת רק תשכבי ואני אעשה הכל". אין לך מושג כמה זה יהיה לי קשה. לא לגעת בך... רוצה ללטף לך את הפנים, את החזה, הכתפיים. רוצה להפשיט אותך. רוצה ללקק לך את השפתיים, את הצואר. להזקיר לך את הפטמות. לרדת לך לאט. מהר. ללקק מסביב. להכניס אותך לפִּי. להטריף אותך, לשגע אותך, ללחוש לך באוזן. בדיוק כמו שאתה עושה לי עכשיו. "אני רוצה אותך, להרגיש אותך, לחדור אליך. עמוק..." היד נשלחת למטה, מדמיינת אותך נוגע בי. מדמיינת אותך מלטף אותי. כלכך מחכה שכבר תיגע בי. לא יכולה לחכות את החודש הזה. לא רוצה לחכות את החודש הזה! רוצה כבר להרגיש אותך צמוד אליי. לעשות סקס בכל החדרים בבית. אין אף אחד בעולם שיכול להפריע לנו. לא נצא מהבית שבועיים. כל היום נעשה סקס, נדבר ונאכל. לא חייבים לדפוק דין וחשבון לאף אחד בעולם. לא להורים, לא לאחים, לא לחברים (היתרונות של להיות בני עשרים ומשהו, בלי ילדים). כל הזמן מדברים על הילדים שלנו. אתה כלכך מחמם לי את הבטן כשאתה מדבר על הילדים שלנו. מרטיט אותי כשאתה אומר לי שאתה אוהב אותי. נזכרת שוב בבוקר ההוא. התקשרתי אליך, נוהגת בדרך לעבודה. אצלך כבר ערב. בדיוק מאותתת ימינה, שניה לפני הפניה לכביש המהיר. "ראית מה כתבתי לך במסנג'ר?", שאלת. "לא הספקתי, אני מאחרת לעבודה", עניתי. "אני מאוהב בך". הבטן שלי התכווצה. כלכך רציתי אותך באותה דקה. הפרפרים התעופפו לי בבטן וחנקו את הגרון. עדיין שוכבת על המיטה, כבר בלי בגדים. רק אתה באוזן שלי, מגרגר בהנאה.

blackwedding

New member
בואי הביתה

מחכה, סופר את הימים, את השעות, את הדקות... יודע שלא תצאי לי מהראש, גם לא שם... ביבשת אחרת לא יודע מאיפה להתחיל, אין לי מילים לתאר את מה שאני מרגיש, או אולי מה שאני לא מרגיש?!... הימים עוברים מהר מדי וכאילו לא עוברים בכלל, עוד חודש, זה יקרה... וכאילו מכירים כבר שנים, אולי בעצם כבר נפגשנו ואפילו לא ידענו?! את איתי, בכל מקום, בכל תא בגוף שלי, בכל מחשבה, בכל נשימה... לא האמנתי שאוכל להגיע את זה לאף אחת, אבל הנה אני אומר את זה, ככה שכולם ידעו... א ו ה ב א ו ת ך ! ! ! ! ! ! ! ! ! נ.ב. יודע שאת מחזיקה לי אצבעות למחר; אין לך מושג כמה זה מרגיע אותי

נסיך שלי...

אוהבת אותך! מחזיקה לך אצבעות (רק תגיד לי מתי לשחרר, כי זה כואב כשמרימים את הארגזים...).

האהבה מלבלבת בערבות הסואנה../images/Emo99.gif

אךךךךךךךךךךךך איזה כייף לקרוא אותכם באהבהים אתם שניכם פשוט מקסימים נשיקות וחיבוקים ושתהיו מאושרים כל החיים!

מצטרפת...

ואולי בקרוב יוחלף הניק השחור משחור במשהו ורדרד ודביק...
ובאמת- תמיד תהיתי- איך בחרתם את הניק שלכם? אני רציתי משהו טיפשי ולא כבד מידי.. והשם בהשראת הסרט פרסיליה מלכת המדבר

blackwedding

New member
blackwedding מדוע ולמה?!

1. שחור זה הצבע האהוב עליי 2. ניק מסתורי ולא משהו פטתי בסגנון... דופק והולך, סקסי27 וכו' 3. שם של שיר של להקה בשם-Blutengel 4. ניקים אחרים כבר היו תפוסים.... 5. blackwedding נשאר blackwedding

ההסבר שלי...

עד לפני שבוע ומשהו הייתי בת מלכה. בת מלכה זו נסיכה, פשוט כי "נסיכה" היה תפוס. זו גם דרך מלכותית יותר לקרוא לנסיכה. בכוונה לא בחרתי בת מלך, אלא בת מלכה... אחרי שקיבלתי יותר מדי מסרים ותגובות של: בת כלבה, בת אלף, בת ז**ה וכיו"ב, אז נמאס לי והחלטתי להחליף ניק. הניק החדש הוא מתוך השיר של גלי עטרי שמש אדומה. המלכה החמה היא השמש (פעם מישהו אמר לי שיש לי ניקים של כל משפחת המלוכה...). האמת, זה ניק שהוא נראה לי מאוד מתאים לפורום שלנו...

blackwedding

New member
משהו טוב

אולי הגיע הזמן שדברים יתחילו להתסדר אולי הגיע הזמן שגברים ילכו קצת יותר בקלות אולי הגיע הזמן לקבל תמורה להשקעה, הזדמנות לפרוץ.... הנה זה קורה, ממש הבוקר, משהו טוב מתחיל לקרות (טפו, טפו, שלא יהיו תקלות של הרגע האחרון...) תודה לכל מי שהחזיק לי אצבעות תודה לכל מי שתמך, האמין, החזיק אותי בימים קשים... מקווה שמשהו טוב וגדול מתחיל לקרות בחיים שלי... רמז קטן...

למעלה