הפסנתר מארח;

itaihasid

New member
הפסנתר מארח;

קיבלתי עכשיו את החוברת הרשמית של הפסטיבל.. לפניכם ההופעות.. יום ד, 1 בנובמבר. 20:30, אולם סוזן דלל- קורין אלאל/אנטארטיקה פסנתר:אלונה טוראל אורחת מיוחדת: יהודית רביץ 20:30, אולם ירושלמי- אסף החדש/ אספ אמדורסקי והפסנתר 20:30, אולם ענבל- אלי מגן מנגן ושר בליווי 8 נגנים 22:45,סוזן דלל- אביתר בנאי עם אמיר צורף/ תן לשינוי לצמוח 22:45, ירושלמי- דנה ברגר עם יוני בלוך אורח: ירמי קפלן 22:45, ענבל- אריק ברמן אורח: משה לוי יום ה', 2 בנובמר 20:00 סוזן דלל- שלומי שבן/ ערב בשחור לבן 20:30 ירושלמי- אפרת גוש אורח: דני סנדרסון ענבל- יסמין אבן אורחים: דיקלה ונתן סלור 22:15 סוזן דלל- ארקדי דוכין שר רוסית/ בעקבות המילים 22:45 ירושלמי- כנסיית השכל/אוטוביוגרפיה בליווי רביעית כלי מיתר ענבל- אוהד חיטמן/ רגע לפני 24:30 סוזן דלל- אביב גפן בליווי ערן מיטלמן אורח:ערן צור (!!) יום ו, 3 בנובמבר 13:30 סוזן דלל- 8 שנים- 8נשים דין דין אביב,אפרת בן צור, טל גורדון, תיקי דיין, נינט טייב, הבנות נחמה, שילה פרבר, מלאני פרס. ניהול מוסיקלי: יוני בלוך ירושלמי- פאנקנשטיין אקוסטי ענבל- אלונה טוראל/ משירי אגי משעול זמרות: יעל נחשון ומאיה משעול 21:00 סוזן דלל- נורין גלרון ואבי קושניר/ פגישה מיקרית ירושלמי- יוני רכטר אורחים: איתי פרל, יעל נחשון ויעל צבי ענבל- נעם רותם ואסף תלמודי/ עזרה בדרך 23:30 סוזן דלל- מתי כספי/ צד א',צד ב',צד ג',צד ד', ירושלמי- איה כורם/ מופע פסנתר ענבל- הבילויים מופע מיוחד. למידע וכרטיסים 03-5105656 go.walla.co.il/piano2006 מופעי חוצות (כניסה חופשית) יום ד'- אריס סיני,עמוס בן דוד/ פסנתר וגיטרה אסף אבידר וירון מיטלמן/ מפגש ייחודי יום ה'- קרן הדר ויוני פרחי/ המנון לאהבה גיא ויינגרטן/ כמו אור יון ו'- רובי קיסוס/ מופע אקוסטי. תבלו, אינ אישית יהיה בפאריז אז אני אוסיף את הפסטיבל לעוד אחד מהדברים שאני מפספס...

itaihasid

New member
תודה תודה, אני אשתדל... ../images/Emo13.gif

אזור השרון כמרקחה...

שלמונזה

New member
יש הופעות נורא מענינות ../images/Emo168.gif

השנה [כמו כל שנה] בעיקר מעניין אותי שלומי שבן, וקצת ההופעה של אביב מארח את ערן אם כי נראה לי שאוותר עליה. תהנה בפאריז, תאמין לי מוכנה להתחלף איתך
לפחות אתה חוזר בזמן להופעת בכורה של הדיסק?

itaihasid

New member
בוודאי..

היום גיליתי שאני מגיע לשם שנה אחרי המהומות שהיו, ואתמול שרפו 2 אוטובוסים
איזה כייף הולך להיות..

1Reebok

New member
ולמי שלא רוצה לסוע עד לשם,

רק בשבי לראות את אביב שר עם ערן שלושה שירים, יש את ההופעה של ערן ושבן בהוט VOD. גם יש שם את הופעת הסילבסטר המעולה משנת 2002.

NY STEEL

New member
הממ 2 שאלות

דבר ראשון - מה המחירים? דבר שני- זה כרטיס לכל מופע או כרטיס לכל המופעים באותו יום?

למעלה