הפסל שנשבר

הפסל שנשבר

שלום ידידיי רוצה אני לשתף אתכם ולספר לכם על חייו של פסל אמן. ליידתו של פסל מלווה בהמון חשיבה דימיון וכמובן תמונות מהחיים. פסל נוצר מתוך אהבה, מתוך רצון להביע, מתוך הנפש . נפשו של האמן כמו ראייתו ושמיעתו הן החישנים שקולטים את המראות הקולות.נפש אמן היא מאין שק אגירה של חוויותיו. התחלת עבודה על הפסל מלווה בציור סקיצות על גבי סקיצות . ואז כאשר הכיוון ברור יש פרספקטיבה יוצאים לדרך. העבודה על פסל נערכת לפעמים חודשים רבים המון יזע מהול בהנאה רבה. סיפור זה מוקדש לפסל שניקרה אהבה ,פסל אשר עובד אני עליו 4חדשים. התחלתי בסידרת פסלים מתוך ה"קאמה סוטרה" תנוחות .אבל לא גבר ואשה מככבים שם אלא "כד וכדה" , כן כדיי חרס פשוטים אשר הפכו לדמיות חיות נושמות. לא קל לפסל שתיי דמויות מחוברת קיימת טכניקה לנושא ויש שלבים. כאמור 4 חדשים עובד אני על פסל ראשון בסידרה פסל פיילוט ,מיום ליום לבש הפסל צורה וכסות ההנאה היתה בשיאה ואז לקראת הסוף כלומר בפינישים ביום חורפי רוח חזקה אשר נשבה ממערב אילצה אותי לשנות כיוון לפסל וכך עשיתי או יותר נכון ניסיתי לעשות ותוך כדי התזוזה כאשר הרוח נושבת בעוצמה נטה הפסל על צידו ונפל אני בכל כוחותי ניסתי לבלום את הנפילה אך ללא הועיל הפסל צנח לאדמה רגלי נפגעה תוך כדיי נפילתו והוא נשבר ,כאבי היה גדול 4 חדשים של מאמץ ירדו לטימיון. כל בוקר מביט אני בפסל השבור ומשווה אותו ללב שבור.כן ידידיי לב שבור, עד כדי כך קשור אני לפסליי. דמעות ניקוות עכשיו בעיניי כאשר כותב אני מילים אלה . אבל****לא זה מה שיבור רוחו של פסל ואמן אנו רק למדים ממקרים כאלה, אקבל את הגורל כמו שהוא . היום הוא יום חשוב היום אני מתחיל לעבוד על הפסל החדש פסל אשר יחייה את הפסל שנשבר. רוחי לא תישבר איש אופטימי אנוכי . זהו סיפורו של פסל . שלכם באהבה "כוכב השחר בשמש העולה" עופר.

מיקו 42

New member
../images/Emo140.gifכוכב וידיד

עופר... לכל התחלה יש סוף וכל סוף הוא התחלה חדשה אני מאמין , יודע ובטוח שהיצירה הבאה שלך תהיה יותר יפה ומרגשת שכושר היצירה שלך יתחדד שהמוצר המוגמר יכיל בתוכו גם את היצירה הזו ("הלא מושלמת") ואכן ידידי זה סימן טוב לבאות היה חזק ונחוש ותתמיד בסוף היופי ינצח יום נעים , חדש ומקסים לך מיקו

קסומה

New member
יצירה../images/Emo20.gif

מי שהתמזל מזלו וידיו לא בגדו בו, יכול להנות מחווית היצירה תוך כדי הנאה מושלמת. הנאת הסיפוק הנגרמת מיצירה מרוממת נפש ונותנת כוחות להמשיך הלאה... אשריך כוכב, ובהצלחה בפסל הבא

קסומה

New member
אה, ושכחתי להוסיף

לכל סוף יש התחלה כמו שלכל התחלה יש סוף........ אני בטוחה שליבך נשבר ביחד עם הפסל, אך הוא יתאחה בתחילתו של הפסל הבא..

י פ ע ת

New member
אוףףףף כמה שזה מעצבן....

ליצור משו , לתת את הנשמה ובשניה הכל קורס!!! אולי זה לטובה והשני יזכה ליותר הגנה כך שגם טורנדו לא תמוטט אותו ! סומכת על כישוריך כוכב! תן לנו להציץ בכמה מיצירותיך....פרסם לנו כאן את התמונות...יהיה נחמד!

גילית.

New member
מוזר מאוד, הלילה חלמתי שאני נמצאת

חלמתי שאני נימצאת בחצר ענקית, מוקפת עציפ, אני רואה על המדפים, פסלים של דמויות מפוסלות מברונזה, בצד ההיתה סדנה, והאומן עבד על הפסל החדש שלו. ניגשתי אליו, ושאלתי אותו " כל חיי רציתי לעסוק בפיסול ביידים, זו לא עבודת קשה?" זה, פה החלום ניגמר והתעוררתי. ניכנסתי לפורום ואני רואה את ההודעה שלך, אז רציתי לעודד אותך, כי הנה מה שאתה כבר עושה ואצלך זאת מציאות, לאחרים זה רק בגדר חלום, מאחלת לך הצלחה בעבודה הבאה, גילית

למעלה