הפסיכופת יהלום:

ראליסט

New member
הפסיכופת יהלום:

"דינם של אילו שחתמו על הסכם ז'נבה הוא מוות או מאסר עולם" אחר כך שואלים מי המסיתים הגדולים במדינת ישראל,ומבינים מה עשה החינוך,שממנו יצאו רוצח רבין והמנוול החולני יהלום. אני סופר את הימים ליציאת המפד"ל-המפלגה הדוסית הלאומנית,מהקואליציה. תהי ברוכה "שינוי"!!!

Charlie

New member
יש חוק במדינת ישראל אך הוא הגזים...

חבל שלא שמעת את נאומו של חה"כ העו"ד בר-און היום במליאה. הוא דיבר על זה בדיוק. אמנם הוא לא השתמש באותן מילים כמו ח"כ יהלום אך הכיוון היה ברור. הוא הזכיר שביהמ"ש העליון כבר דן בשאלה הזו בעתירה של "נאמני הר-הבית" בשלהי 1992 כשממשלת רבין קיימה מגעים עם דמשק בדבר נסיגת ישראל מהגולן. הגולן סופח כחוק למ"י ודינו כדין השפלה. לפיכך טענו בנאמני הר-הבית כי צעדי הממשלה מהווים בגידה ע"פ חוק העונשין התשל"ז-1977. ואולם ביהמ"ש העליון פסק כי אם מדובר בממשלה נבחרת או בבית המחוקקים הרי שזה רצונו של העם ומותר לממשלה נבחרת למעשה למסור את כל מדינת ישראל לידי זרים ע"פ החוק היבש. לא כך הם פני הדברים כשמדובר באנשים פרטים שאינם מייצגים ממשלה נבחרת, רוב בפרלמנט ואף פועלים בניגוד גמור לאותו רוב המייצג את ההתפלגות בעם ואת מדיניות הממשלה המוצהרת!! עם זאת, לדעתי יהלום נסחף שכן אין (תודה לאל) לאותם תמהונים שחתמו על מסמך ז'נבה כל סמכות או כוח לקיים את עקרונות המסמך ומכאן שאי אפשר להאשים אותם שהוציאו שטח ריבוני מידי ישראל והעבירו אותו לישמעאלים. אגב, תפסיק לקשור את עמיר לחינוך הדתי-לאומי. ומה יצא מהחינוך של החילונים? מרדכי וענונו? אודי אדיב? בוגדים אלו הם גאוותך? שיבושם לך.

ראליסט

New member
אוקיי-

בלי קשר ליהלום עלוב הנפש: שיתבעו אותם לדין,ונראה אם בית המשפט יקבע שמגיע להם גזר דין מוות או לחלופין מאסר עולם. אבל,אם הם לא מקבלים גזר דין מוות או מאסר עולם,יש לי תקווה אחת: לא,לא מגיע ליהלום העלוב גזר דין מוות-חבל התליה לא יסבול את השומן שלו.גם לא מגיע לו שום יום בכלא.מסכנים האסירים שאיתם הוא יישב. רק שיעוף מהפוליטיקה.זה הכל! וכן,החינוך הלאומני הדתי ,מסביר למה אנשים כמו יהלום ואחרים מגיעים לרמה שפלית כזו. תסלח לי,אני לא דיברתי על חינוך דתי נטו,אלא על חינוך לאומני פשיסטי דתי.יש דתיים גם במימד וגם בליכוד וגם בעבודה,שלא שמעתי אותם מתבטאים צורה כה אנטישמית כמו יהלום. וענונו ואודי אדיב הם בוגדים בעיני,ואני מקיא מלחשוב עליהם. בדיוק אותו יחס יש לי לימין הלאומני הקיצוני,שעכשיו יוצג "במקרה" ע"י הח"כ הנאלח והמכוער יהלום.

Charlie

New member
אני מצטרף לחלק מדבריך

גם אני מייחל ליום שבו האופורטוניסט יהלום יעלם מצמרת מפד"ל. הוא חרפה למפלגה שבהנהגתה ישבו אנשים דוגמת הד"ר יוסף בורג, זבולון המר, בן-מאיר, ורטהפיג ואחרים. לא אשכח כיצד תקף הדובון הזה את שר החינוך דאז זבולון המר המנוח בעת חתימת הסכם חברון ודרש ממנו לפרוש מהממשלה. יהלום היה אז רק ח"כ. לאחר מותו של המר נכנס יהלום לממשלה. אותה ממשלה שחתמה על הסכם גרוע שבעתיים מאותו הסכם חברון - הסכם וואי. או אז דרש ממנו ח"כ חנן פורת לפרוש מהממשלה. ואולם כעת השר יהלום דיבר אחרת מח"כ יהלום. הוא דיבר על "ריאל פוליטיק" בעודו חושב על הוולבו והמשרד. בקיצור, טינופת אמיתית. אנשים כמוהו מבריחים מצביעים מהמפד"ל והביאו למעשה לפילוג של "תקומה". לא הבנתי מה זה "חינוך לאומי דתי"? יש מערכת של חינוך ממלכתי דתי בישראל. זרם ותיק ומוכר. ממנו יצאו יהלום מחד, ומיטב הקצינים דהיום. ללמדך שאין דבר כזה חינוך פאשיסטי, יש דעות של אנשים. אתה ובגיניסט חונכתם שמערכת הממלכתית החילונית ומחזיקים בעמדות אחרות. כך גם אנשי מימד ומפד"ל. אנשי כהנא והעבודה. אין קשר לחינוך בביה"ס - זה דעות של האדם שלא מתגבשות כתוצאה מאירועים היסטוריים, טרגדיות, לחץ חברתי-סביבתי-משפחתי ועוד. ואידך זיל גמור.

ראליסט

New member
אכן

כשאני חושב על יוסף בורג,שלא הייתי מעולם בהשקפותיו,אני ממש מתגעגע אליו. כנ"ל לגבי האחרים שהזכרת ברשימתך,כולם ז"ל. לצערי,החינוך הדתי הממלכתי עבר רויזיה בעשרים ,שלושים שנה האחרונות.בעוד שבעבר הוא היה זרם מרכזי ,שמטרתו איחוד העם,וחיבורו לשורשים,בשנים האחרונות הפך לזרם שמחנך רק על עיקרון אחד: "ארץ ישראל השלמה". כיום "הכיפות הסרוגות" הן הבסיס לזרוע "המבצעית" של גוש אמונים.אותם תראה בקרב "נערי הגבעות",שעושים כל דבר,כדי להפר את החוק ולהפריע לצבא לשמור על הבטחון. לא אמרתי שבכל,או אפילו בחלק קטן מהם,קיים פוטנציאל לבצע מעשים כמו אילו של יגאל עמיר.אבל אותו מיעוט,שיש לו ייצר הרצח,יכול להפוך את קדושת הארץ,שמבחינתו היא משהו שלא מתווכחים עליו,לנסיון פגיעה במנהיג שימסור חלקים מיש"ע.(גם מנהיג ליכוד). יגאל עמיר לא רצח ראש ממשלה,כשהוא מנותק מהחינוך הקיצוני,של "אף שעל",כעיקרון קדוש שעומד מעל הדמוקרטיה.

רונאל1

New member
הייתי תובע ליהלום את הצורה

על התבטאויות חמורות אלה. למזלו, אם לשפוט על פי הצורה שלו, יש לו כנראה פחות שנים לחיות מאלה שחתמו על הסכם ז'נווה. חרפה שח"כ מתבטא כך וחרפה גדולה אם המפד"ל לא תתנער מהאפס הכלומניק הזה.

אז למה אתה לא תובע?

מבלי לנקוט עמדה בעניין, אני חושב שזה יכול להיות קייס משפטי מרתק.

ראליסט

New member
חלאת המין האנושי הזאת,

שכינוייה הוא "יהלומה",לא שווה בזבוז זמן בית-המשפט. שהיהלום ידבר ויסית כמו פושע מלוכלך.בית המשפט העליון דחה היום דרישה,אפילו לפתוח בחקירה כנגד אנשי השמאל.זה היה כה צפוי.אנחנו עדיין בדמוקרטיה. את מי מעניין יהלום? שיעשה דיאטה . מעבר לזה הוא לא שווה את קליפת השום.

למעלה