הפסטיגל

barmiz

New member
הפסטיגל

אני יודע שהפסטיגל הוא לא בדיוק מחזמר, אבל אם לא נדבר עליו כאן, אז איפה? עוד כמה שבעות יהיה בערוץ הילדים גמר ילדי הפסטיגל. הפסטיגל השנה יתחיל כבר ב- 12.12 כרגיל בתל אביב, חיפה ירושלים, ב"ש ועוד כל מיני מקומות כמו כפר בלום וכאלו... יש הבטחה שהשנה ישתתפו בפסטיגל אגוסטין ונטליה מ"פינת אור", שהם והמחזמר של פינת אור יגיעו לכאן בפורים. עוד משתתפים יהודה לוי, יעל ב"ז, חמסה, ג'ולייט, רודריגו ועוד... הסיבה להופעות המוקדמות (כבר ב- 12 לדצמבר), הן הסיבה שחנוכה יוצא מאוחר נורא השנה והם חייבים להספיק המון הופעות, אם תציצו בלוח השנה תראו שדצמבר נגמר 4 ימים אחרי חנוכה. ואת פסטיגל 2003 אי אפשר לעשות ב- 2004. מי הולך?/למי יש תמונות/מידע?

בטח שמדברים פה על הפסטיגל! מישהו

אמר לך שלא!?!?!? גם אני אשמח לקבל מידע:) מצטערת.

Nir5L

New member
אז ככה

אני מעודכן באותו מידע בידיו' כמוך... בנוסף לכל מי שציינתה גם צביקה פיק משתתף בפסטיגל וכל החלק האומנותי(כמו בפסטיגל 99 עם יפה ירקוני ופסטיגל 2002 עם עוזי חיטמן) מוקדש לשיריו.. זה רק אני או שאומרים מרי לו ישר עולה לעניים יעל בר זוהר? פעם השיר מרי לו.. יכולת לדמיין מישהי.. עכשיו ישר אני רואה אתיעל בר זוהר.. בטח היא תבצעה איתו דואט בפסטיגל.. וחוץ מהתמונה של רוזריגו וג'ולייטה המכוערת הזו.. אין שוםםםם תמונה של הפסטיגל כרגע.. מבטיח שאם יהיה לי אני ישים כאן..

שגיא ק

New member
ומאיפה אתם יודעים זה מתחיל ב- 12?

ואגב אם זה מתחיל כל כך הרבה לפני חנוכה, יש סיכוי שהשבוע כבר יפרסמו את זה? ולגבי מרי לו- כן גם אצלי זה ככה... פעם גם מרי לו היא רק שיר.. היום כשאומרים 'מרי לו' לא מתכוונים רק לשיר, אלא גם למחזמר וליעל בר-זוהר. אתם אומרים שהיא תשיר בפסטיגל משהו מזה???

mary lou

New member
מרילו רולזזזזזזזז

מה רע שחושבים על יעל? הרי עקרונית מירית שם אור טוענת שהיא כתבה את השיר קצת עליה- אז בינינו ובלי להעליב את מירית- את מי אתה מעדיף לדמיין כשאתה שומע את השיר? אני בכל אופן מעדיפה את יעל... וברור שהיא תשיר בפסטיגל דברים ממרילו! אפרופו מרילו- אילנה אמיר ושרי עכשיו ב"לא נפסיק לשיר" כמובן עם קצת שירים ממרילו (לייק דם חם)

Nir5L

New member
לא נראה לי שיהיו פירסומים מחר...

עוד לא נגמרו האודישנים של הילדים.. אני מניח שהפריסום יתחיל כרגיל כמו שנה לקראת סוף נובמבר..

barmiz

New member
השנה

בעיתונים מפרסמים הרבה כתבות על המחזמרים של חנוכה, אבל כשזה מגיע לפרסומות, טלוויזיה וכאלו הם נעצרים, בעיקרון כדאי להתחיל לפרסם (בעיתון של שישי) ככה יצא להם בערך 9 פרסומות ולפסטיגל 7 בערך... אה ומחר בבוקר (מי שחולה) יש שידור חוזר של אולפן ערוץ הילדים, ויכול להיות שאני נשאר בבית מחר מסיבה אחרת אז אני אראה את זה. (השיר שניר שמע של תום סוייר).

Nir5L

New member
אמממ

אם לא היית חולה הייתי אומר לך שלא שווה להישאר בשביל הקטע הקטן הזה.. זה ממש עשר שניות.. איזה עשר דקות לפני התוכנית "חמש וחצי".. תום עושה כזה לעדי: את יודעת איזה שיר אני אוהב? ואז שומעים את השיר.. ואז עדי עושה: לא יפה.. (או משהו כזה...) וזהו ועוברים נושא חחח ולא הבנתי את הקטע עם ה7 ו9 שכתבת...

למעלה