הפסטיבל

מה, כבר נגמר?

לצערי לא הספקתי להיכנס לאף אחת מההרצאות/סרטים בפסטיבל, אבל מה זה לעומת השעות הנהדרות והבלתי נשכחות שביליתי מאחורי הדוכן, בחום, כשאיש הקופסונים צועק מהצד "קופסונים, קופסונים, רק היום קופסונים!" ורבבות בית ישראל מסתכלים ואומרים "אתם עושים עבודה נהדרת! תמשיכו ככה! (איך נמשיך אם אתם לא קונים?..
) היה טוב סוף-סוף לראות את הפנים מאחורי החוברות(אפילו אם הם נראים כמו נסראללה) ולעשות את עצמי כאילו אני בברנז'ה... בקיצור, היה מוי כיף (חוץ מהקטע בו אורי פינק גיחך עלינו ואז נתן לנו קלף "זבנג"מתנה. אל דאגה, כבר כתבנו עליו שיר שטנה >
) ותודה לכל האנשים שהחליפו איתנו חוברות, אתם עושים עבודה נהדרת! אורטל, מה"ג'ובניקים" ו"סלט זה רצח" וכו'

evil i

New member
היי אורטל מהג'ובניקים!

איך יוצרים איתך קשר?

evil i

New member
לאט לאט

אני אכתוב על הכל. אגב, איזה קומיקס עשה איש הקופסונים? הוא אומנם אדם חשוב לתרבות העצמאית בישראל (DIY, גרפיטי וכ'ו) אבל אני לא ראיתי קומיקס.

AmirPerc

New member
הוא לא עשה קומיקס

היו שם כמה סקיצות שהוא מכר אבל לא משהו מוגמר... הוא אמר שהוא יעבוד על משהו לפסטיבל הבא או משהו כזה

זנזוריה

New member
מה כל כך לא אהבת את שלי אז החלטת לא

כאילו אמרת לעצמך אני לא רוצה לפגוע בו כי הוא חבר שלי אז לא כתבתי ביקורת כי הקומיקס חלש ועוד כל מני כאלה וזה דווקא יפה מה שכתבת, קראתי הכל. וראיתי כמה שאני מפגר שלא חזרתי עם חצי מהדברים שהיו שם בפסטיבל. אני מקווה שכולם יהיו בקולטורה.

evil i

New member
פרה פרה (ע"ע: לאט לאט)

לצערי עדיין לא סיימתי לקרא את הכל זנזורי. משתי החוברות הראשונות של המגשר שקראתי, מאוד אהבתי, כשאסיים את השתיים האחרות אכתוב ביקורת. מה גם שאתה יודע שהמגשר זוהי קשת שיש לתת לה כובד ראש. אבל אני מבטיח לך, ולאורטל, שאתם הבאים בתור בביקורות שלי.

evil i

New member
עלתה הביקורת

על המגשר ועל החוברות של אורטל. אני רק מבקש לקחת בחשבון שאני מצמצם את עצמי למספר קט של שורות בכל ביקורת ולכן הן לא מקיפות לחלוטין. הביקורת בבלוג שלי

זנזוריה

New member
וווא איזה מחמאות

אני לא רגיל ככה המקסימום שאומרים לי זה שאני נחמד תודה

למעלה