הפסדתם

הפסדתם

לכול מי שלא היה ב2 האירועים הבאיםף שבת ביתרית בבנימינה ובשפיים 2007 הפסידדדדדדד חווויות ליגה מקווה שדברים כאלו יקרו בקרוב ושוב כולם לשמור על קשר עם כולם וכמובן שתזכרו את אחד הדברים החשובים בֵּיתָר – מִגֹּב רִקָּבוֹן וְעָפָר, בַּדָּם וּבַיֶּזַע יוּקַם לָנוּ גֶּזַע גָּאוֹן וְנָדִיב וְאַכְזָר; בֵּיתָר הַנִּלְכָּדָה, יוֹדֶפֶת, מַסָּדָה, תָּרֹמְנָה בְּעֹז וְהָדָר בברכת תל-חי לכולם ובהצלחה לכול המעוזי''ם שנפתחו ושמתקיימים

רותמושע

New member
אנדריי?!

אנדריי מבנימינה?!עם הראש הכחול?! שהציק לי בשפיים?! חחחחחחחחחח...סתםםםםםםםםםP: מה קורה???? נווו..נשרפת בסוף????חחחחP: חכהה...בסוכות אתה כבר תקבל מכות!!!! חחחחח

רותמוש מה קורה??

דברי איתי מה קורה איתך ..שנחליף אייסי ומסנג'רים מה קורה איתך...אין לי שום דבר ממך.. שמרי על קשר..

קריסי

New member
שוב אשאל..מי אתה ומאיזה מעו"ז??

דרך אגב לקחתי את התפקיד של מיכאל אבל.. משתמש חדש חייב לשים תמונה ! :) לפי חוק 148..

תשובה לשאלתך

ממעו''ז בנימינה שנמצא כרגע בהקמה מחודשת על ידי כול הצוות הנוכחי... ואת קריסי??.. ודרך אגב אם היית בשפיים.. תל-חי

קריסי

New member
..

כן הייתי בשפיים! ואני הדר.. קריסי זה השם משפחה והכינוי .. חח :) אתה חופשי לקרוא לי ככה!

סבבה...

אז אין בעיה מאיזה מעו''ז את אולי אני זוכר בפרצוף כי היינו ביחד עם מעו''ז מוצקין ופרדס חנה..ישבנו ליד המגרש

קריסי

New member
אני מפ"ת

ככה שלא ראינו אחד את השני! אבל בכל מקרה נעים להכיר..

רותמושע

New member
חחחחחP:

כן נשאר לך משו ממני.. חחח סימנים כחוליםםםםםD: חח סתם מאמי..P: את המסן שלי אחי מחק לי אז יש לי רק אייסי...249366852

למעלה