הפסדתם יא גרועים

Funky Giraffe

New member
הפסדתם יא גרועים

טוב, סטסיה אביעד וגל לא.. קוואמי קאשי ובמהלך המופע של קאשי, רגע אחרי שש"ס עלה לשיר את 'טוקמן' (
) עלו לבמה שאנן גיא ושלומי (עם הטנור) ושרו על 'פזמון' של קאשי את 'לא פראיירים' ואחר כך עברו לגירסת ראגא מפציצה של 'מה נעשה' (מהירה פי 3 יותר מהרגיל, עיבוד שונה, לחן קצת שונה לפזמון בקיצור משהו מדהים) בכלל היה גדול לגמרי הפסדתם..

RESTO

New member
דניאלע חמודה! חבל שתקנאי

בזה שכלכך נהנו אתמול מהערב/לילה פשוט מטורף! ושהיה כלכך כיף!!!!(בזמן שישבת בבית...) אגב גל גם היתה?! לא ראיתי.. היתי עסוק בהופעות! והיה איזה קטע ממש מפחיד באמצע ההופעה!!! סטסיה את יודעת על מה אני מדבר או עידו או ערן או גל?! תעלו את ההשערות שלכם ובערב אני אגיד לכם ממה אני אישית מאוד פחדתי!

° w a v e °

New member
../images/Emo12.gif

לא הייתי שם בכלל [זה הזמן לנחם אותי, כן.], נראלי הוא מתכוון לגל אחר\ת...

Funky Giraffe

New member
ManchesterUTD AKA Collision course

AKA האיש שגרם לי לפתוח את הדבר שנקרא אדמין פורום הדג נחש

Funky Giraffe

New member
אבל בירושלים לא היו

רוי, חלוצי החלל, ש"ס, קאשי, קוואמי, שאנן גיא ושלומי, פלומפי בי, בנו הנדלר, אלארם ואורי שוחט, מומי לוי, קוטג', סגול 59, חלקים מקולולוש, חלקים מכלא 6, ועוד כל כך הרבה אנשים

זה התברר לי פתאום בהופעה ברביעי

כשהם עלו ועשו את לא פראיירים ומה נעשה שכמה שאני תטורפת על קאשי וקוואמי וכל שאר החמולה שהיתה שם [ותאמינו לי שזה הרבה], שום דבר לא מגיע לרמה של הדגים..!!! הם עלו בסך הכל ל2 שירים אבל זה היה כל כך מדהים.. ובאמת שרק ה2 שירים האלה היו שווים להופעה שלמה של קאשי.. חפרתי מספיק להיום..

Funky Giraffe

New member
ואני דווקא חושב קצת אחרת

לא פראיירים היה סביר מה נעשה היה רגע השיא אצל קאשי חוץ מ'טוקמן' ו'מי אתם' (שהוא סוג של 'שיידברו' רק בגירסת קאשי וש"ס) ועם כל הכבוד לקאשי ש"ס והדג נחש אני חושב שההופעה של קוואמי הייתה השיא...

למעלה