הפסדתי בהתערבות

הפסדתי בהתערבות

האמת הייתי בטוחה שהניצחון אצלי, כל כך הייתי בטוחה שהסכמתי שכל אחד יכתוב את הפרס שהוא רוצה - כמובן שבהקשר של סקס על פתק, החוקים היו בסיסיים רגילים, לא משהו משפיל, כואב בגלל שאנחנו מכירים בהקשר המיני, הגבולות ידועים, ואושרה חציית גבולות סבירה, רושמים 2 אפשרויות. אחת חייבת להתקיים בכל זאת התערבות. רשמתי מה שאני רוצה, האמת זה הכי פשוט בעולם, אפשרות ראשונה- לקשור אותו, זה משהו שרציתי עוד פעם, ולא הספקתי לממש, אבל לקשור מהמקום המפנק, "להתעלל" בו לאט, נשיקות קטנטת קטנות כששנינו ערומים, נשיקות על העורף, צוואר, כתף, להתענג לו על הזיין במציצה אלוהית שאין לו הרבה אפשרויות להתנגד להגיב רק להיות שם ככלי בידי, רציתי לנסות הכל חם וקר, לגרות לפנטז, כל הכח שיש בעולם במובן המיני, להטריף אותו שיצעק לי "זייני אותי כבר.., זה האפשרות הראשונה, האפשרות השנייה, רצתיתי שהוא יפנק,.(אבל אסור לו לגעת במובן מיני גם אם אני מתגרה) מקלחת- שהוא יפשיט אותי לאט, יסבן, ילטף יעביר בי מיים זורמים, יעביר את הספוג לאורך הגוף, ש......, רציתי להטריף אותו רציתי לזכות, בטוחה בטוחה שאני זוכה. אבל הפסדתי. והגיע ערב, הוא נכנס בדלת, הוכחת ההתערבות בידיו, אני מופסדת, מנסה לחשוב לתאר לדמיין מה רשום מה הוא רוצה וחולם ומה טרם נחצה או נוסה "רוצה לקרוא מה רשום בפתק?" רוצה - פוחדת, אבל רוצה, כנסי למקלחת, תתאווררי קצת, קחי, תלבשי את זה, מושיט לי שקית , כותנת מדהימה בפנים, "זה יהיה הרבה יותר נחמד ממה שאת חושבת," נכנסתי להתקלח, מתפשטת לאט, מעבירה את המיים על הגוף, נרגעת.. מתנגבת, לובשת את הכותנת ויוצאת... "נו, למה אתה מותח אותי, הפסדתי, מה גזר הדין? תתפשט, אני לשירותך, רק תראה לי מה כתוב, שנבחר את ההפסד" "את בכל מקרה מנצחת" צלצול בדלת מוציא אותי מריכוז לרגע ואני בכותנת באמצע הסלון, "תפתח אני בחדר" תפתחי זה בשבילך,זה הניצחון שלי. ניגשת לדלת מסתכלת, מחייכת, מבינה, הפסד שלו- ניצחון שלי...

הניצחון אולי שלך....

ואנחנו סקרניים... וחרמנים.... יאללללה ספרי מי הסתתר מאחורי הדלת...

jeyleno

New member
להפסיד הכל זה

להפסיד את התחתונים אבל להפסיד את התחתונים לך זה להרוויח לא ?

ferdinand

New member
וזה -

מה שיפה כל כך - באהבה! (לקרוא מילה זה, במבטא; צורפתי!
) זה נשמע נורא קיטשי, אבל זה ככה: שלתת ולקבל - זה היינו הך!. "לתת" עונג, מענג כמו (ואפילו יותר) מ-"לקבל".

Just לובלו

New member
"את בכל מקרה מנצחת"

נו, איפה פוסט על חגיגות הניצחון?? ומתנה, עשית לי את זה לגמרי בכתיבה שלך.

למעלה