הפסדנו...

avivs

New member
הפסדנו...

אלאניס לא זמרת השנה
אפילו לא בשלישיה. המסקנה שלי: אלאניס היא מעל המצעד הטיפשי הזה. לפחות נוכל להתנחם במופע האקוסטי מחר בשש בmtv.

symptoms

New member
פשוט חוצפה!

אנשים לא מבינים כלום אבל אלאניס תמיד תהיה זמרת השנה שלנו... דרך אגב על איזה מצעד מדובר? והמופע מחר? הוא רק של אלאניס<?או שזה מין מקבץ כזה של כל מיני מופעים של אמנים שונים? שבת שלום לכווולם

avivs

New member
תשובה...

זה המצעד השנתי שדיברנו עליו פה. והמופע הוא רק של אלאניס.

BaBa LiVe

New member
זה האנפלאגד שכל הזמן משדרים!

שוב! אבל זה דבר מצוין! מתי הם חושבים לשים גם דברים אחרים? אולי את ההופעה ממילאנו שהם שידרו במרץ שנה שעברה... מתי יעשו כבר יום אלאניס??? בואו נציף אותם באי מיילים!

symptoms

New member
הלוואי והם ישדרו שוב את ההופעה

בפעם הקודמת היא נפסקה באמצע
ויום אלאניס יכול להיות נפלא אולי אז אני סוף סוף אפתח טלויזיה (שזה די נדיר אבל על MTV זה לא קורה אף פעם)

AlanisJunkie

New member
אנחנו לא צריכים אף מצעד...

כדי לדעת שאלאניס היא זמרת המילניום (הזה והקודם).

vertique

New member
לא קשה לנחש

בטח אחת ה***** למינהן בריטני קריסטינה לא שוות התיחסות מצידנו

נריה פי

New member
לא

hc הגיע למקום שישי ו-pi אין לי מושג אם הוא נכנס בכלל... (מודה מודה לא שמעתי את המצעד.
)

מקום 6 זה מכובד לאללה

מעניין לאן הגיע PI אני לא מאמיו שהוא פחות מ50 (בכול זאת בואו נודה הוא לא ממש הצליח) בואו נחכה לפנאי פלוס בטח שם יפרסמו את הרישמה...

symptoms

New member
הרשימה המלאה

להקת השנה: Red Hot Chilly Peppers זמרת השנה: קיילי מינו זמר השנה: אמינם הפריצה של השנה: אבריל לוין השיר הגרוע של השנה: Las Ketchup - The Ketchup Song 1. T.A.T.U - All the things she said 2. Avril Lavigne - Complicated 3. Las Ketchup - The ketchup song 4. Shakira - Whenever Wherever 5. Depeche Mode - Freelove 6. Alanis Morrisette - Hands clean 7. Coldplay - In my place 8. U2 - Electrical storm 9. A-ha - Forever not yours 10. Chad Kroger - Hero 11. Celine Dion - A new day has come 12. Madonna - Die another day 13. Nickelback - How you remind me 14. Kylie Minouge - Its in your eyes 15. A1 - Caught in the middle 16. Robbie Williams & Nicole Kidman - something stupid 17. Eminem - Cleaning out my closet 18. Nelly - Dilemma 19. Red Hot Chilli Peppers 20. Sophie Elis Bexter - Murder on the dance floor 21. David Usher - Black blach heart 22. Pink - Just like a pill 23. Beck - Lost cause 24. Pink - Dont let me get me 25. Shakira - Underneath your clothes 26. Eminem - Without me 27. Pink - Get the party started 28. Enrique Iglesias - Escape 29. אחינועם ניני - We 30. Red Hot Chilli Peppers - The zephyr song

תודה רעות!

אבל זה לא היה אמור להיות 100 השירים של גלגל"צ ? מה הם החליטו בסוף לעשות רק 30 שירים???

למעלה