הפנינה המסתורית

horneyboy

New member
הפנינה המסתורית

עוד לילה מול המחשב הארור. היאוש שכל מתכנת מכיר: התוכנה לא רצה וזהו. אתה מוסיף, משנה, הופך, אבל היא מתעקשת לא לעבוד. אני שולח שאלה לפורום מקצועי, בלי הרבה תקווה שזה יעזור. משאיר כמובן אי-מיל. כעבור כחצי שעה אני רואה שיש לי דואר חדש. "התשובה לשאלתך וגם לשאלות אחרות נמצאת אצלי. אני מחכה ב-*** (שם של בר). תבוא ולא תתאכזב. <הפנינה המסתורית>". עוד סוטה ברשת, אני חושב לעצמי וממשיך לעבוד. אבל התוכנה לא עובדת, ובהדרגה המחשבות הטורדניות על הסקס שאולי אני מפסיד משתלטות עלי. בשלב מסוים אני לוקח את מפתחות האוטו ויוצא למקום המצויין. בהיכנסי אני מביט סביבי, ורואה שני זוגות, גבר שיושב ליד הדלפק, ומוזג עיף מאחורי הדלפק. כבר רציתי להסתובב ולצאת, אך לפתע המוזג עוצר אותי. "מחפש את הפנינה המסתורית?", הוא שואל. "כן" אני עונה. הוא מוסר לי חבילה קטנה. בחבילה אני מוצא נוצה גדולה וצבעונית וכתובת. אני מגיע לכתובת הרשומה, ואישה בלונדינית וגבוהה פותחת לי את הדלת. היא לבושה בשמלה סגולה עם מחשוף ארוך. "אז את הפנינה המסתורית?" אני שואל. ובלי לחכות לתשובה כבר התכוונתי לחבק ולנשק אותה, אבל היא עצרה אותי לפתע. "אני לא הפנינה, אלא רק חברה שלה. הנה קח, זו הכתובת שלה". והיא מושיטה לי פתק. "ועוד משהו: קח, זו ריבת התותים שהיא הכי אוהבת", ומושיטה לי צנצנת עם הריבה. בשלב הזה אני כבר מבין, שזה לא מעשה קונדס, כי אם מזימה מתוכננת היטב של מאהבת חמה ומסתורית. אני מגיע לכתובת השלישית, ורואה נוצה על הדלת, הזהה בדיוק לנוצה שברשותי. אני מצלצל, ולפתע חש ביד ענוגה המושכת אותי פנימה, ואח"כ פה חם שמתחיל לנשק אותי. אני עוצם את עיניי תוך כדי הנשיקה. לאחר דקה ארוכה פיותינו נפרדים. כעת אני מביט בה לראשונה: אישה אדמונית, בעלת עיניים כחולות, שדיים חמודים וירכיים חטובות, הלבושה בשמלה אדומה צמודה. וכן, צבע השמלה בדיוק כצבע הריבה שקילתי. "נעים מאד, פנינה", היא אומרת. "אייל", אני עונה, מבוייש לרגע. "עכשיו אתה צריך לספק אותי בעזרת האביזרים קיבלת. אח"כ תקבל את התשובה לשאלתך, ואולי עוד משהו", היא לוחשת לי.
 

horneyboy

New member
הפנינה המסתורית - חלק ב´

אנו הולכים חבוקים לחדר השינה, ושם אני משכיב אותה על המיטה הגדולה, ומתחיל להוריד ממנה את השמלה. להפתעתי, מתחת לשמלה היא לא לובשת כלום. אני מנשק אותה, ואז לוקח את הנוצה ומתחיל להעביר סביב צווארה. ממשיך וסורק איתה את כל גופה. מתעכב על פטמותיה הבולטות, והן מזדקרות ממגע הנוצה. ממשיך למטה לכורכבן, עושה מעגלים בבטנה. מגיע לאיזור הנחשק. פלומת שערות אדמונית קטנה בלבד מעל החריץ הוורוד. אני מגרה אותה, נוגע-לא נוגע בערוותה. לבסוף מתחיל להעביר את הנוצה על שפתיה. "אך, זה מדגדג, היא אומרת ומחייכת". היא פותחת קצת את רגליה ואני רואה את האיזור כולו. השפתים שלה מתעגלות בקו פתלתל משהו למעלה, והן צרות יותר למטה. כל האיזור לח וורוד. טיפות רטיבות נוצצות ליד הפתח התחתון. אני מעביר שם את הנוצה ורואה עליה טיפות. טיפות החשק שלה. זה לא שלא רציתי כבר לחדור לתוכה, אבל אני חייב להשתמש בכל מה שקיבלתי. אז אני לוקח את צנצנת הריבה, שם מעט בפי, ומעט בפיה. "הריבה האהובה עלי!", היא אומרת. אנחנו מתנשקים, ומעבירים את הריבה מפה לפה. ואז אני לוקח כמות נכבדה של ריבה, ושם לה בין הרגלים. שם אותה שם ומתחיל ללקק. היא בינתים מלקקת מהצנצנת. אני כבר לא יודע האם זה דגדגן בין שפתי, או אולי תות טעים במיוחד. טעם התותים פג, וטעם אחר, משכר יותר, תפס את מקומו. הרגשתי את הרעידות שלה, בזווית העין ראיתי את רגליה נרעדות. ואז הכול שם התכווץ, ונוזל התאווה זרם כמעיין. לפתע חשתי מחנק. רגליה לחצו על צווארי והקשו את הנשימה. אבל היא לא שמה לב. רק אחרי שזה נגמר, ושתיתי את מיציה, היא שאלה "הכול בסדר, אתה נראה חיוור?". "הכל בסדר!", עניתי לה. כעבור דקה היא התרוממה והורתה לי לשכב. היא הוציאה המון ריבה מהצנצנת ושמה על זקפתי. היא התענגה, הן על הריבה, הן על הזקפה. עצמה עיניים ומצצה באיטיות. נעזרת בידה כדי לגרום לי עונג ולאסוף את שאריות הריבה מהאיבר. למרות שעשתה זאת לאט, עמדתי לגמור, ואמרתי לה זאת. ואז, אז היא הפסיקה לפתע. חשבתי שהיא לא אוהבת את טעם הזרע. "איפה אוכל לגמור?", שאלתי. וכמו בכל דבר, גם כאן הפתיעה אותי. "עוד לא", ענתה לי.
 

horneyboy

New member
הפנינה המסתורית - חלק ג´

היא מתיישבת על האבר שלי, מתיישבת ובקושי זזה. לעומת זאת היא ממוללת במהירות שיא את הדגדגן שלה. אני בינתים שולח יד ומגרה את פיתחה האחורי במעגלים קטנים ובקווים ישרים. כשהיא מתקרבת לשיא, היא מתחילה לעלות ולרדת בקצב, ואני יחד אתה. אנו גומרים יחד, כמעט באותו רגע. אני חש כאילו משאבה אחת בתוכי פולטת זרע, ומשאבה אחרת, שלה, סוחטת וקולטת אותו. היא אוספת את הטיפות הלבנות שניגרות מתוכה וטועמת, מלקקת מאצבעותיה. הפעם היא לא מוסיפה ריבה(!). אנו שוכבים, כשברקע מוזיקה רומנטית. לפני כן כמעט ולא הייתי מודע לקיומה של המוזיקה, שכן מנגינה אחרת, סוערת יותר, סחפה אותי. "יש מקום אחד שבו עדיין לא הרגשתי אותך", היא לוחשת לי באוזן. ואני מבין מיד. אני לוקח את מה שנמצא במחילתה החמה, הנוזלים שלי יחד עם הנוזלים שלה, מוסיף גם קצת ריבה (לא היה לי מושג של ממש למה עשיתי זאת), מורח על האבר שהתקשה למשמע דבריה, וחודר, כשהיא על גבה ורגליה מורמות גבוה באוויר. האיזור כבר קצת מגורה, והחדירה יחסית קלה. זמן-מה אני לא זז, נותן לשריר להתרחב. אח"כ מתחיל לנוע ולהגביר את הקצב. "תעזור לי לגמור", היא ממלמלת. אני מתחיל לשחק עם הדגדגן שלה, שהתקשה שוב. אנו ממשיכים עוד דקות ספורות, ואז מתפוצצים. אני גומר ראשון. אח"כ היא מצרפת גם את היד שלה, וגם היא גומרת. מיצים ריחניים נוזלים ממנה לכיוון הישבן שלה, ולכיוון איברי שעדיין בפנים. שוב נשיקה. אנו נרדמים. ובבוקר, מתעוררים. מתעוררים ושותים קפה עם עוגיות ו...ריבת תותים. מסיימים את שאריות הריבה. וכן, היא אכן היתה מתכנתת מנוסה, והיא עזרה לי עם התוכנה, כשאנו מחלקים את הזמן בלילות בין תיכנות לאהבה. כך שנכון להיום התוכנה עובדת ובגדול.
 
מממממממממממממממממממ

ממממממממממ ממממממממממממ איזה סיפור, איזה תשוקה, איזה עונג... אהבתי. מלאכית כחולה
 

horneyboy

New member
תמיד שמח לעשות לאנשים טוב...

למלאכית כחולה: אז מה עוד את אוהבת?
תגלי לי, ואז אממש לך את זה (בעזרת סיפור).
 
ממממממממ מה אני אוהבת?

אני אוהבת הכל...... תזרום עם המחשבה, תזרום עם העונג...... תחשוב על לא שיגרתי, ועל עונג ונראה מה ייצא. מלאכית כחולה
 
למעלה