הפנייה לשאלה נכונה

inbari2

New member
הפנייה לשאלה נכונה

מאוד אשמח להכוונתכם לשאלה מתאימה.

אני נמצאת בקשר לא מחייב עם בחור כבר יותר משנה וחצי.
אני יודעת ששנינו רואים אחד את השני בתור משהו זמני, מודעת לעניין שמחפש במקביל וכך גם אני.
יש בינינו כבוד ואנחנו מייעצים אחד לשני גם ביחסים שבינו לבינה, יותר נכון הוא מרגיש בנוח להתייעץ איתי.
אני מתחילה להרגיש שהגבולות קצת מטשטשים גם מבחינתו וגם מבחינתי, יש התקדמות ופתיחות מבחינתו כלפיי, מה שלא היה בעבר, הוא טיפוס קצת סגור ולאט לאט אני מרגישה שהוא מרגיש יותר ויותר נוח איתי, אני גם נותנת לו לגיטמציה לזה, אני טיפוס כזה.
אתמול שנפגשנו התחיל לשאול באופן כללי על מה הוא עושה לא נכון בזוגיות ולמה לא מצליח לפתח קשר, ומשאלותיו הבנתי שבתקופה האחרונה יצא להרבה דייטים.
אני כמובן יעצתי לו מכל הלב אבל גם הייתה לי צביטה בלב ששאל. כשזה היה בשקט ושאת לא יודעת זה לא עושה לך כלום אבל שזה בא לי ככה בפנים הבנתי שכנראה יש לי קצת יותר ממה שחשבתי שיש לי כלפיו (ואולי באיזה מקום פיתחתי ציפיות שגם הוא אולי מתחיל לראות בי משהו אחר ממה שהיה עד עכשיו בינינו)
עכשיו היינו ביחד ואז אתה שואל על בנות אחרות? לא מאשימה אותו בכלל, הקשר הזה מלכתחילה היה ככה אבל אני אומרת לעצמי אם יש לנו אחד את השני וטוב לנו אחד עם השני למה לא לנסות ביחד? למה לחפש בחוץ?
הפגישה איתו אתמול השאירה לי קצת מועקה בלב. כנראה שהרגש קיים רק שהוא מוחבא היטב היטב.

אני אשמח לדעת איזה פריסה איזה שאלה לשאול כדי להבין אם לקשר הזה יש עתיד,או שהוא ככה ישאר עד שכל אחד ימצא את הפינה שלו עם מישהו אחר.

אתמול פאקינג הבנתי עד כמה יהיה לי קשה לאבד אותו שיכיר מישהי.

אוRנה

New member
ענבר

מותר לשאול מה הגורם לכך שכל כך ברור לכם שלא יתכן בינכם קשר משמעותי?

inbari2

New member
היי אורנה

ככה הקשר התחיל לפני שנה וחצי.
הכרנו דרך אתר הכרויות, יצאנו לשני דייטים והרגשתי שהוא לא ממש שם.
אז הרפתי והקשר נותק. לאחר חודש יצר קשר ואמר שהיה לו כיף שנפגשנו אבל הוא לא מרגיש שזה זה.
אמר שבכל זאת רוצה להשאר בקשר, אבל קשר קליל עד שכל אחד ימצא את האחד/אחת שלו...
התלבטתי קצת ולבסוף הסכמתי. ומאז אנחנו בקשר.
נפגשים על בסיס כמעט שבועי מאוד טוב לנו אחד עם השני, אבל לשנינו תקוע בראש שזה הקשר, ככה הוא הוגדר.
כמו שאמרתי אני מרגישה שהוא יותר ויותר נפתח, ויוזם יותר, ומתקרב יותר, אבל עדיין לא מנסה לקדם מעבר.

אני מפחדת להעלות את הנושא ולשאול אותו למה בעצם לא לקחת את הקשר לשלב אחד יותר.
אני לא יודעת אם הוא מרגיש כמוני, אני לא יודעת אם דברים השתנו.
אולי התקופה הזאת גרמה לשינוי בתפיסה שלו כלפיי, אני מרגישה שיש בו משהו מעבר אבל כמו שאמרתי הוא מאוד מאופק.
תמיד אמר שמאוד קשה לו עם מערכות יחסים ולא מרגיש מוכן לקיים אחת כזאת.
וכנראה שעכשיו התעורר בו הצורך.

אני לא יודעת אם אני רואה את התמונה כמו שצריך.
אולי מרוב ששתינו מקובעים שזה הקשר מלכתחילה אנחנו נשארים שם.
בלי לנסות לראות אולי כן יש מצב למשהו מעבר.

ממש לא ברור לי, אני מפחדת לפספס את הרכבת.

אני הבנתי שאני רוצה, רק שאני לא בטוחה אם הוא בעניין.

אוRנה

New member
הי ענבר

לפי מה שאת מספרת התמונה ניראת די ברורה
אבל בואי נראה מה יגידו הקלפים

האם יש אפשרות לזוגיות עם x ב 4 החודשים הקרובים?

inbari2

New member
התמונה ברורה לטוב או לרע :)

איזה סוג פריסה לעשות?

inbari2

New member
היי אורנה

כרגע מה שנראה לי טוב זה לקדם את הקשר הזה למעבר ממה שהוא.

התחושה הזאת לא הגיעה לי משום מקום אלא מרמזים שלו ושינוי בהתנהגות שלו. במהלך כל השנה וחצי שאנחנו בקשר הוא יותר מתקרב.
הפגישות שלנו הם לא רק מיניים, אנחנו יוצאים לבלות ארוחות ערב וכאלה ומסיימים את הערב ביחד, בעבר היה חוזר לבית שלו ולאחר תקופה מסויימת התחיל להשאר לישון, לאורך כל הדרך הוא היה מגיע אליי ובשבוע שעבר פעם ראשונה שהזמין אותי אליו.
גם המגע והמילים שהוא אומר הראו לי שינוי בתהנהגות שלו, בעבר היה מאוד מאופק במילים ובמגע והיום הוא יוזם הרבה יותר.
כל זה ביחד הדליק אצלי איזה נורה אולי יש פה משהו מעבר,אך יחד עם זה הוא מנסה להכיר אחרות ומכאן הבלבול.
אז או שהוא זה שפוחד לקחת את הצעד קדימה או שאני לא קוראת את התמונה נכון.
מקווה שהפריסה תצליח לשפוך אור.

השאלה שנשאלה:
האם יש אפשרות לזוגיות עם Xב-4 החודשים הקרובים?

תוצאות פריסת השאלה:
האם - חמש החרבות- הכיוון הולך השואל- אני מגיעה לשאלה מתוך מקום של חשש והתלבטות. החשש נובע מהמקום שאני לא יודעת מה עדיף לי לעשות. מצד אחד יש לי את האופציה להשאיר את הקשר כמו שהוא- לא מחייב וכנראה שגם אפגע בעתיד ברגע שימצא מישהי אחרת במקומי. או לבחור באופציה השנייה והיא לנסות לגשש איתו אם יש מקום לקחת את הקשר הזה צעד אחד קדימה ולקחת את הסיכון שאולי זה ירתיע אותו כי לא בטוחה שזה מה שהוא רוצה, ואז לאבד אותו עכשיו.
יש אפשרות - אביר החרבות- הקלף הזה קורא לי ליזום, להוציא את הרעיונות שלי לפועל (שהוא כרגע לנסות להעלות את הקשר הזה איתו שלב) אם אעשה כך ולא אשאר פאסיבית (שבזה אני אלופה) יש אפשרות להגיע לזוגיות שאותו מסמל אס הגביעים בפריסה הזאת.
לזוגיות - אס הגביעים- הקלף מראה התחדשות וזרימה בנושא השאלה. למעשה הקלף אומר לי תעשי מה שנראה לך ותתחילי להאמין כי כל הבעיות שלך יפתרו בנושא השאלה. והתקיעות שאת נמצאת בו כרגע הולכת להשתחרר. עצם העובדה שהקלף הזה מסמל את ה"זוגיות" אז הוא אומר שיש אפשרות לזוגיות ביני לבינו.
עם X- שש החרבות- הקלף הזה מסמל חופשה, סטוצים, ודי מסמל את הקשר שקיים ביני לבינו כרגע קשר מזדמן ולא רציני. וכנראה שהוא עדיין במקום הזה. ולכן קצת קשה לי לפרש את הקלף הזה, פירוש אחד אני יכולה לתת לו שאולי אני זאת שצריכה לבוא ולהעיר אותו ולהראות לו שיש כאן יותר ממה שחשבנו בהתחלה. או שהוא לא מעוניין איתי בקשר רציני ורוצה להשאיר את הקשר הזה כמו שהוא. (אשמח לעזרתך בפירוש הקלף הזה )
ב-4 חודשים הקרובים - מלכת המטבעות- הקלף שמסמל את תקופת הזמן שתחמנו את השאלה מראה כי בתקופה הנ"ל אנחנו מחפשים יציבות ואנחנו צריכים ליזום על מנת להשיג את היציבות הזאת, ולא להיות קמצנים ברגשות שלנו.
סיכום – המאהבים- תמיד קשה לי לפרש את קלף הסיכום אבל אני אנסה. הקלף הזה קורא לי להקשיב לקול הפנימי שלי ולעשות מה שנראה לנכון.

מה את אומרת???

אוRנה

New member
זה כמו לאכול אבטיח בזמן שאת רוצה אפרסק

ולקוות שהוא ישתנה יום אחד
למה לא להניח לאבטיח ולהתחיל לחפש אפרסק?

5 חרבות
הכיוון הכללי של הפריסה מספר שלצערי לא תשיגי את מבוקשך ב 4 החודשים הקרובים.

אביר חרבות
למרות שחל שינוי בגישה ובחשיבה אצלו, ופתיחות לכאורה לסוג שונה של קשר.

אס הגביעים
קיימות משיכה וידידות טובה, אך לא בהכרח מעבר

6 חרבות
בעמדת ״עם x"
X מעוניין בקשר לא מחייב

מלכת המטבעות
הקשר ימשיך באותה מתכונת במהלך 4 החודשים הקרובים ולא יחולו בו שינויים לטוב או לרע בינתיים

inbari2

New member
כי האפרסקים בחוץ רקובים :)

וחוץ מזה שאני יותר טיפוס של אבטיח

לא הבנתי יש לו שינוי וגישה ופתיחות לסוג שונה של קשר איתי או בכלל??
כי זה קצת סותר את עצמו עם 6 החרבות לא??

חבל, דווקא אני ראיתי את הפריסה בצורה קצת שונה, אבל אני לא הקוראת הקלפים מבין שתינו :)

אז את אומרת אפילו לא כדאי לנסות לגשש איתו??
את אומרת או להשאר ככה באותה מתכונת או לשחרר? אלה האופציות שיש לי כרגע איתו??

אוRנה

New member
ענברי, גם את "הקוראת בקלפים"

בטווח הזמן שהגדרנו, כלומר ב 4 החודשים הקרובים, הקשר ביניכם לא יעלה מדרגה וישאר בגדר סטוץ

נראה שמה שהוא אומר לך - זה מה יש
אין פה קשר מחייב
זה לא אומר שלא יהיה בעתיד, אך בטווח הזמן של הפריסה לא תהיה התפתחות באופיו של הקשר

למעלה