הפניה ל US בתה"ש

sivic10

New member
הפניה ל US בתה"ש

קיבלתי הפניה ע"י ד"ר זולטי לUS פריאנלי וקבעתי תור לבר גבל בתל השומר. השאלה היא: למי בדיוק אני נותנת את ההפניה הזו כדי לקבל טופס 17? לרופא משפחה? מה אתן מציעות לי לעשות?

זואילי

New member
כמו שמייקי אמרה

צלמי לך את מה שרשם זולטי - העתק אחד לקלסר פרטי שלך והעתק נוסף לרופא המשפחה. תבקשי מרופא המשפחה לרשום הפנייה ע"פ אותו מכתב ושירשום שאת מטופלת במרפאת האנדו' בתה"ש ושהופנית לד"ר בארגבל כי הוא מייעץ למרפאה כשיש חשד למעורבות מעיים. ממש ככה תכתיבי לרופא שלך! אח"כ, את 2 המכתבים (מזולטי ומרופא המשפחה) - תגישי לאישור הקופה. שיהיה בהצלחה. אומרת לך מנסיון - מלחמת ההתשה בקופת החולים משתלמת!

sivic10

New member
היי זואילי

ראשית, תודה על התגובה שלך. איך אני מגישה את המכתבים לאישור של הקופה? למי אני שולחת את זה בדיוק?

זואילי

New member
הפקידות בקופ"ח

מרפאת האם שלך במקום מגורייך. הן אמורות לפקסס את זה הלאה למינהלת (אני מדברת על קופ"ח כללית). אחרי כמה ימים תתקשרי אליהן ותשאלי אם יש אישור.

ולפעמים הם אלה שמתקשרים להודיע..

המזכירה אצל רופאת המשפחה, התקשרה להודיע לי שהגיע האישור... רק שימי
בבקשה שאכן מדובר בבדיקה הנכונה! אצלי קיבלתי אישור ל- "U.S דרך החלחולות, טרנסרקקטלי, עם תיעוד תמונת" (שירות הקוד 78007) וזה
לא
היה מתאים והיו צריכים להתקשר מתל-השומר לסדר את האישור המתאים. כל השאר בדיוק כמו שכתבה לך זואילי.
בקבלת האישור ובכלל...

זואילי

New member
מזל שלא רשמו לך טרנסקסואלי...../images/Emo6.gif

ושאפו למזכירת הרופא שלך!

../images/Emo6.gif האמת העתקתי מבלי לחשוב ישירות מהטופס...

שאני צריכה להחזיר להם....בעצם אני רואה שבכל זאת כתבתי בטעות....המילה: "טרנסרקטלי" יצא לי פעמיים ק'
|קרמבו מעניין למה? |

sivic10

New member
תרשו לי לשתף אתכן

הרופא משפחה שלי תותח! הייתי אצלו,סיפרתי לו את כל הסיפור שלי מהרגע שאבחנו את המחלה. הוא הבין את הכל במדויק, התעצבן יחד איתי שלא קיבלתי טיפול הולם בכללית והסכים איתי (!) על כך שהלכתי לתה"ש להבדק. אז כמובן שהוא כתב לי את הבקשה להפניה והכל ועכשיו זה בטיפול. לא יודעת מה יצא מזה אבל הייתי חייבת לציין אותו לטובה. שלא יגידו שאנחנו יודעות רק להתלונן!

sivic10

New member
אישרו לי אישרו לי!

בננות, אני שמחה לעדכן שאישרו לי בכללית את הפנייה לתל השומר ואת הUS הפריאנלי שאני צריכה לעשות וכל זה לקח בדיוק 6 ימים! אתן יודעות מה זה אומר? נראה לי שמתחילים להכיר בנו שם למעלה במשרדי המנפ"ר של הכללית, המלחמה משתלמת! ותודה לכל אלו שהגיבו כאן ונתנו לי טיפים חשובים מאוד...

למעלה