הפנטסיה שלנו...

ziggy33

New member
הפנטסיה שלנו...

היי, חיב לספר לכם על הפנטסיה שלנו. אנחנו זוג בני + 30 נראים טוב עם ראש ממש טוב... הקטע של אשתי זה לצרף אלינו גבר נוסף, אבל... יותר בקטע שהיא והוא ייפנקו אותי (ליטופים ליקוקים וכו') אני חיב לציין שמעולם לא הייתי עם גבר אבל הקטע נשמע לי די מדליק. בכל מקרה אשתי בחורה סקסית בטירוף קטנה רזה וקומפקטית וחשוב לה שהגבר יהיה נאה כמובן עם גוף יפה אבל זה לא מה שמושך אותה, יותר הקטע של הראש ! הוא חיב להדליק במוחו החריף ולהיות אינטיליגנט, והכי חשוב סבלני וזורם. מה דעתכם/ן האם אתם הגברים הייתם מוכנים שגבר נוסף ייכנס איתכם למיטה ? האם תזרמו בקטע כזה? עד לאן הייתם מוכנים להגיע? אתן הנשים, האם לראות שני גברים יחד עושה לכן את זה ? מה דעתכן? מקווה שזה לא נשמע לכם מוזר מידי...
[email protected]

האמת שגם אני לא התנסתי מעולם במפגש

עם גבר,אבל חשבתי על זה הרבה ומסקרן אותי מאוד לענג גבר על אחת כמה וכמה כשאשתו משמשת עזר כנגדי. הייתי הולך עם זה עד הסוף כי אם כבר אז כבר וחוץ מזה למה רק לנשים מותר לפנטז על משולש עם אשה , לא מגיע לנו הגברים שוויון הזדמנויות

bugbuster

New member
זיגי שלום,

שלום, אבל... באופן ממש משש חד פעמי אני משאיר רת ההודעה על כנה. הפורום איננו לוח מודעות, ולצורך מיפגשים או צרופים מסוג זה ואחרים קיים מדור הלוחות. אבל, כיוון שההודעה לוותה גם במסר שיש בו עניין לפורום סקסיסתי, וכיוון שכבר הייתה לו תגובה, משתי סיבות אלה ההודעה לא נמחקה.
מבקש בכל לשון, אנא נמנע כולנו מפרסום מודעות. מה בהודעה הינו מודעה, הינו צרוף כתובת המייל או מיספר טלפון. תודה.
עכשיו גם בקשה קטנה, היה והמיפגש יתקיים, מה שמעוד מקווה לכם, אנא תארו אותו לאחר מיכן כאן לפרטיו. מבלי שתחסירו ולו שמץ. אני רואה זאת כהבטחה שלכם בתמורה לאי מחיקת ההודעה.

מנהל יקר

אכשהוא נראה לי שרתמת את העגלה לפני הסוסים. נכון שאני מסתקרן , ואתה יודע מה , נשאיר את ההמשך לדמיונך. אבל אם וכאשר בסיצואציה כזו או אחרת הפנטזיה תתממש מבטיח לספר. וחוצמזה נראה לי שזיגי העלה פה נושא שהוא רוצה לקבל התייחסות אליו בתור פנטזיה , שהוא לא החלטי אם לממש. השאלה היא שאלה והתהייה לגיטימית , הלוא פה זה ביתן של הפנטזיות. ומותר לשאול לדעתך בנושא

ziggy33

New member
מנהל יקר, תודה...

תודה על שלא מחקת אותנו. היה מפגש בשישי בלילה ! היה מדהים !!!!!!!!!!!!! פרטים בהמשך.

למעלה