הפנטזיה שלי ,,,

הפנטזיה שלי ,,,

כנראה שהייתי צריכה להגיע לכאן ,,,, כן,,, פורום הפנטזיות ,,, שכל אחד יכתוב מה שבא לו,,, לי בא לכתוב על התשוקה ,,, בגופי,,, יושבת מול המסך וקוראת את דיבריכם ,,, מגורה מחלקכם ,,, רוצה להיות איתך,,, מפנטזת עליך ,,, רוצה להרגיש את הליטוף שלך ,, ,שמגרה את חושי ,,, הליטוף שנוגע בכל מקום , כל הזמן ,,, מרגישה אותך עכשיו לידי ,, יורד לעבר הכוס שלי , מלקק אותי , , , את שפתי ,,, את הדגדגן שלי ,, שיוצא מתוכי ברגע שאתה פה לידי ,,, רוצה אותך ,,, אוחזת בזין היפה שלך ,,, מתחילה למצוץ לך ,,, מתחילה מהכיפה שלך , מלמעלה למטה ,,, מגיעה לביצים שלך ,,, כן ,,, מרגישה את הכוס שלי מתנפח ממך ,,, מתחילה לדחוף אצבעות לעצמי עכשיו ,,, כשכותבת לכם על הפנטזיות שלי ,,, רוצה לגמור ,,, כן ,,, מגורה כולי ,,, מחכה לך ,,,

eranshv

New member
בוקר טוב לך

שלום לך מקווה שעדיין את זוכרת אותי אם בא לך תני צלצול אני לא יודע אם יש לך עדיין טלפון שלי או שזרקת אותו אני שולח לך מסר אישי עם הטלפןו אבל אני אצטרך לדבר בלשון זכר עכשיו כי אני לא לבד במשרד... מת שתתקשרי אליי

*g99

New member
למה צלצול?

מלכת האש כתבה משהו כ"כ לוהט,חםםםםם... תמשיכו פה,תאמינו לי,יהיה מעניין וכדאי. כל המרבה,הרי זה משובח
g99...

eranshv

New member
מבין אותך אבל...

אני מבין שאת רוצה שהפורום שלך יהיה פעיל ולוהט ככל האפשר, אבל את חייבת להסכים איתי שלעשות את זה בטלפון, זה הרבה יותר חי ומגרה והרבה יותר מזכיר את המציאות, בקיצור זו מדייה אחרת לגמרי מפורום, אבל לפעמים אם אין ברירה אין לי בעייה להתבטא בחופשיות גם בפורום, אלא שהבוקר (אם שמת לב), פשוט מלכת האש כתבה והלכה מייד לאחר מכן,כי לא היה לה זמן להישאר כאן אבל בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה דיי מדליק אותי ובימים האחרונים אני חושב שאת חייבת הרבה תודה על הפופולריות של הפורום שלך למלכת האש... אך מצד שני היא עוה את הכל בעצם בשביל עצמה כי בא לה, מה שנכון שהיא מתבטאת בחופשיות לגמרי וזה בדיוק מתאים לראש שלי.... איפה שצריך בחיים אז צריך רצינות ואיפה שצריך אז להיזרק בכיף עד הסוף... זה נהדר ומשחרר מאוד. בינתיים ביי לך ...ו..את גם עלא כיפק

*g99

New member
כן נכון,

לטלפון יש משמעות שונה מדליקה ו"משחררת" ... אני יודעת שזה ניראה שאני רוצה לקדם את הפורום,אך לא זאת הסיבה. אני בעצמי עשיתי בעבר כאלו שירשורי בפורום אחר מסוג זה ונהנתי.יודע מה נהנתי יותר לקרא שירשורים מסוג זה דווקא של אחרים. תנסה פעם לשרשר או לקרא שירשורים של אחרים כשהם למעשהנ עוסים סקס בכתיבה,זה מדליק! אני מאוד אוהבת את מלכת האש,את "חום גופה" ואת כתיבתה,אין ספק שהיא חמה... הפורום הזה הוא במה לכל מי שרוצה להוציא את מה שיש לו בפנים,רק לא אלימות,אונס ובעלי-חיים. תודה לך על המחמאה. g99,חולה בשפעת.

*g99

New member
אז ככה,

לוקחת שמן ארומטי,מורחת על גבך,מרגישה את גופך מתכווץ.מתחילה בעיסוי חושני,השרירים שלך מתחממים,גבך אדום...אתה חםםםם. משחררת לך את כל השרירים התפוסים,כל המחאובים.מתחממת לי בלי שתרגיש.מהגב יורדת למותניים,מתמקדת לי שם,מרגישה אותך,מרגישה גם אותו.רואה איך אתה מתחנן לעוד...יורדת למקום האהוב,הכי רגיש הרי גם הוא זקוק לעיסוי (והמון). הפעם אני משחררת את ידי,מפעילה את פי.מלקקת בעדינות ונושקת קלות.טועמת אותו כשהוא חם ומוכן.מוצצץ אותו כאילו לראשונה בחיי קיבלתי סוכריה על מקל.מוצצת אותו בהמון התלהבות...אתה גונח למעשיי. ********************************************************************** להמשיך את העיסוי,או ש.... g99...

stranger1

New member
ואז....../images/Emo6.gif

בעוד אניט קורא את חומך, את הלהט הכובש שנובע ממך...מרגיש כאילו כל הדם מרוכז בקצה אחד קשה, חזק והחלטי. מפשק את רגלייך... מביט בפרח ניפלא ומזמין... מכניס עטרת נפוחה לבין שפתייך...משפשף ומתגרה מהרטיבות הזו... ואז...מפתיע אותך בחדירה אחת ארוכה ארוכהההה....נמשכת והחלטית...

בוקר נפלא לך מלכת האש../images/Emo117.gif

נפלא להתחיל ככה בוקר מלא חום ותשוקה פשוט נתת לי השראה לשחרר כל רסן בפורום הנפלא הזה. אתה לא לידי ורק המחשבות עליך מעבירות בי צמרמורות מחפשת את מרכז האש שלי ככה לאט לאט אצבע אצבע נזכרת באצבעות שלך שמחפשות ומוצאות כל פינה בכוס שלי והחום מתפשט והלחות עולה מרגישה את הלשון שלך שמלקקת ומוצצת בהנאה את הלחות שכבר הפכה לרטיבות והרטוב הזה עושה לי טוב והאצבעות שלי ממשיכות לנסות להתחקות אחרי אצבעותיך הו אהוב שלי אם היית רואה אותי מתפתלת מהנאה מזיזה את האגן בתנועות סיבוביות למעלה ולמטה הרטיבות כבר כמעט מכריעה אותי והגלים האלו של הרטט מגיעים קודם בהיסוס מה ואז אני מגבירה את קצב החיפוש של אצבועותי הויייייי היתי רוצה להרגיש עכשיו את הזין שלך במקום את עצמי אבל הקצב גובר... והנשימות כבר לא חרישיות... ממלמלת את שמך והגלים שוטפים אותי הווו....... צועקת את שמך... כן זה היה טוב אני יודעת לענג את עצמי אבל כמה טוב היה אם היית פה בשבילי שיהיה לנו יום נפלא
לי בטוח יהיה
נ.ב אתמול בלילה נכנסתי לראשונה ושלחתי הודעה אם זה מעניין מישהו.

צריך ללכת לעבודה

אחרי תאור כזה של איזור התאווה שבין רגלייך....אני נחנק....ואני לא יודע אים אלך לעבודה היום בצהריים,ואם בכל זאת אלך,אז עם ידיים קשורות...

לוחש.... הלכת בסוף לעבודה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וגם אם כן אני שמחה שנהנית אמשיך לשתף אותך ואת השאר בסיפורים לוהטים שאני חווה כמו כולכם אני מקווה שיהיה לך ערב נעים
ממני סינ דרלה

כן סינדרלה,הלכתי לעבודה

כמו שאמרתי לך ,בעקבות הפנטזיה המהממת שלך הלכתי לעבודה אבל לא עבדתי מחכה לעוד סיפורים,שתהיה לי סיבה לא לעבוד......

לוחש בסוף תהיה מובטל../images/Emo13.gif

אז תמשיך ללכת לעבודה ולא לעבוד תמשיך לפנטז כי את זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו וחפש את השרשור למעלה יש שם סיפור בהמשכים בשבילך מקווה שתאהב. סינ דרלה הולכת לישון מחר צריך ללכת לעבודה
לילה טוב ממני

למעלה