אני מאוד שמח שהצטרפת אלינו. ועוד יותר שמח על שאת מפנטזת על סקס (שלא לומר זיון פראי וחסר עכבות) בספרייה. אבל, אני ושאר חבריי לפורום נשמח לשמוע קצת יותר על הפנטזיה הזאת שלך; האם את הספרנית? מי הבחור? אולי זאת בחורה? אולי גם וגם? מאיפה אתם מכירים? אם בכלל. מה אתם לובשים? מה את מרגישה? אני רוצה לשמוע על זיעה, רטיבות, תשוקה פראית, תנוחות שלא מהעולם הזה, ספרי לי, אני רוצה לדעת את כל הפרטים!!!
לא יכולה לשמוע "ספריה" בלי להזכר בקטע שהיה . יושבת בספריה מסביבי ספרים ספרים ספרים ואותי בכל הבלאגן הזה בקוושי רואים סיכמנו שתבוא לאסוף אותי סביבות 8 אני חייבת לסיים לסכם . נשיקה על העורף החשוף שלי אותי מיד מקפיצה "יו, נבהלתי זה רק אתה" "מה חשבת שזה הממושקפת הקרבית " הוא הצבביע לעברה חייכתי "לא, ההוא הנה, אתה רואה שמה" הצבעתי לעבר אחד שרכון על הספרים. "אני תיכף מסיימת וקמה, חפש לך תעסוקה יש פה ים ספרים" מביטה עליו בברמודה וגופיה ועל הנעלי אצבע מתעמקת באצבעות מלקקת שפה והוא מביט מחויך לצדדים לועס מסטיק משמיע רעשים ואז זה בא ה: ששששששששששששששששששש הזה שלה אתה מתיישב מולי לוקח ספר מעלעל בכללי הסיפריה פחות מחצי שעה לפני הסגירה אין רבה "נפש חייה" בקושי כמה אנשים אני עושה חושבים מסתכלת על ההספק שלי שנראה לא רע ואז בין רגע אני מחליטה "בא לך לשגע אותה" המסטיק תקוע לך בפה והחיוך המקסים הזה מראה שקלטת את הראש שלי "חולה עליך במקמות צבוריים" והרגל החופשיה כבר גולשת לתוך החצאית הקצרצרה ישר לבפנים "אוף, מתי תתחילי ללכת בלי תחתונים" אתה לוחש לי בקולך הסקסי המקסים. "סכנה לסביבה" אני לוחשת בחזרה מתחככת ברגל שלך "מממ" אתה משמיע כשהרגל הארוכה שלי מלטפת אותך מבעד לבגדים עם העקב של הרגל אני מתעקבת לך על הביצים והכל מתחת לשולחן אבל מעל אנחנו רק מתנשים מורידה את היד למטה מסיטה לצד את התחתונים אתה נוגע לא נוגע בי אבל מה שבטוח מרגיש את הרטיבות שנוזלת מתוכי תופסת תעוזה אתה גולש בישיבה כלפי מטה ואני מתחילה להתענג על האצבעות המטריפות שלך משמיעה קלות דיי ברורים של הנאה המבט הזדוני אצלך בעיניים ואצבעות הרגליים אני מתענגת לי מרטיבה את הסא חופשי ושנינו מתפלאים איך אנחנו עדיין לא מופסקים על ידי "הלביאה" והקטע שלהפך היא מסתכלת מביטה מענין מה קורה מעבר לדלפק ואיפה בדיוק נמצאת היד שלה היא בוחנת אותנו ואפילו לא משפילה את מבטה. אתה מביט בי מביט בה ואז שואל "מותק, איפה יש פה שירותים" אני מחייכת ברור שאני יודעת אבל מה הפואיינטה "בוא נשאל אותה" אתה מתיישר אני את כל הספרים לתיק מכניסה שנינו באים לכיון שלה מחובקים "תגידי, איפה יש פה שירותים" צאו מהספריה בסוף המסדרון שמאלה" אנחנו מסתובבים והיא ממשיכה "זה מחולק לגברים נשים" אנחנו מחייכים עם הגב אליה וממשכים מניחה את התיק על הרצפה "אין לי חשק על האסלה" "מה הבעיה? בואי על השיש הקטן" הוא מרים אותי מיישר אותי הוא מקלף ממני את הגופיה מתעסק בלהוריד לי את התחתונים שנינו חרמנים מתנשקים מוצצים יונקים הידים שלי מפשיטות ממנו את הגופיה החזיה שלי כבר פתוחה והפה שלו מלקק את הפטמות והידים שלו בתוך הכוס הבוער שלי חופרות "אלוהים, כמה רטובה את יכולה להיות" אני פותחת לו את מכנס מחדרה את הידים מרימה לעברו רגליים ומפשיטה אותו מהמכנס + התחתונים הוא לרגע נעצר שנינו ביחד מקשבים התיקתוק הזה של נעלי העקב שמתקרבות ובדיוק לפני הכניסה לדלת הם נעצרות O.K ממשכים עכשיו היא כאן לשמוע "עכשיו את יכולה להרעיש חופשי" אתה לוחש לי , אבל ככה זה אצלי בטבעי אני "רעשנית" משמיעה קלות גונחת בקול הנשימות שלך מטריפות הידים שבתוך הכוס שלי בוחשות "צריכה אותך" אני אומרת "צריכה מה? תצעקי!" צריכה שתזין אותי חזק" אני צועקת אליך "חזק, אין בעיה" אתה מתקרב אלי מרים לי טיפה את האגן וחודר אלי בתזמון מושלם "אההההההההההההה" עם החדירה אני משמיעה ועוד אהההההההההההההה עם כל נענוע של הזין שלך אצלי "זין אותי, זין אותי" אתה מתחיל לזין אותי מצמיד אותי אליך אני אוחזת לך בתחת מצמידה סורטת אותך הביצים שלך מתנגשות בי בעוצמה מרגישה עמוקקקקקקקק אותך "כן, כן, ככה " אני מבקשת "ככה? " ואתה נדחף לי עמוק ויוצא טיפה "ככה" יוווווווווו איזה חדירה אני מתנוענעת עליך מתרוממת סוגרת עליך עם הרגליים החום הזיעה הריח האקסטזה הקצב מתגבר אני עליך ואתה חודר חודר עוד עוד עמוק כן ככה אוךךךךךךך כן ככה אווווווווווווו אני גווממררתתת בוא איתי אני איתך אני מוכןןןןןןן ואז בא ה: אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני דבוקה לזין שלך שנינו מתנשפים נהנים על הגלים האחרונים ואז שומעים "אההההההההההההההה" מעבר לדלת ורעש של עקבים מתרחקים לטיפה: החוב שולם במלאו תביא קבלה
אווווף! בגלל בעיות טכניות או משהו (באמת שאני לא מבין בזה דבר וחצי דבר) אין ביכולתי לקרוא את מה שכתבת. אני נמנע פה משימוש בשפה גסה אבל %@ֲ¥`ֲ§ וגם ג€:qֲ₪@ֲ¥ֲ¥&!!!