הפנטזיה שלי...

blackwedding

New member
הפנטזיה שלי...

אני מגיע לכתובת שנתת לי, עולה במדרגות, נעמד מול הדלת, הלב דופק, ידיי רועדות. אני נושם עמוק ודופק על הדלת; אתה פותח ומזמין אותי להיכנס, מוזג לי יין. אנחנו שותים כוס ועוד אחת; אתה מתקרב אליי, מנשק אותי ברכות, אני נענה בחיוב ומנשק אותך חזרה. "דפוק אותי", אני לוחש לך באוזן, אתה מחייך ומוביל אותי לכיוון חדר השינה; לפתע אתה מצמיד אותי לשולחן בפינת האוכל, מפסק את רגליי, נצמד אליי, מפשיט אותי בזריזות ותוך שנייה שולף מעלייך את הבגדים. אני מביט לאחור, מביט בך מלביש את הקונדום על הזין הזקוף שלך, אתה מסובב את ראשי ובלי הקדמה חודר לתוכי; אני גונח ואתה יוצא ממני ושוב חודר; "כואב??", אתה שואל, "כן, אבל אני רוצה אותך, זיין אותי חזק", אני עונה, בגניחה; אתה ממשיך לחייך ומתחיל לזיין אותי בכל הכוח, מהר... הכאב הופף לאט לאט לתענוג. שנייה לפני שאתה גומר, אתה יוצא ממני, מוריד את הקונדום, מסובבת אותי מולך, אני פותח את פי ואתה גומר לי בפה, משקה אותי בזרעך החם; אני בולע הכל ורוצה אותך מיד שוב בתוכי...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif ואההה.. שלם בלק וואדינג

וברוך הבא, וכמה רציתי כבר לראות בפורום פנטזיה מהסוג הזה.
כתוב עוד. עם עוד כמה שורות וללא קמצנות..

כוכבית 1

New member
נפלא ! פשוט נפלא !

רכות שמסתחררת לה עם תשוקה פראית וכמו שבאגי נוהג לומר... עודדדדדדדדדדד

blackwedding

New member
בוקר טוב!

תודה-תודה, אנשים; ההמשך יגיע בקרוב... יום טוב לכולם !

חתוללבן

New member
כל הכבוד ושירבו כאלו!

זו לי הפעם הראשונה לקרוא סיפור תשוקה בין שני גברים. מלא תשוקה.

blackwedding

New member
המשך...

אתה מוביל אותי לחדר השינה, משכיב אותי על הגב, מרים מעט את רגליי וחודר לתוכי בכל הכוח, עד הסוף; הביצים של נדפקות בשלי ואני מתחרמן עוד יותר...; אתה קורע אותי, אבל אני אוהב את זה, גונח כמו משוגע; עומד לי בטירוף, אתה מאונן לי ואני גומר תוך דקה. אתה יוצא ממני ומסובב אותי, אני על ארבע, כמו כלב, מחכה שתעלה עליי, תזיין אותי כמו כלב מיוחם... אתה מלקק לי את פי הטבעת, יורד לביצים, אני גונח ורוצה את הזיין שלך עמוק בתוכי, "זיין אותי כבר", אני צועק, אבל אתה בשלך, ממשיך ללקק לי את הביצים, נשכב מתחתיי מלקק לי את הזין, לכל אורכו, משתפשף בכיפה... עוד שנייה אני מאבד הכרה; אתה מתחיל למצוץ לי בתאווה; אני לא מצליח להחזיק מעמד וגומר לך בפה, אתה בולע הכל ומיד מנשק אותי, מעביר אליי את הטעם של הזרע שלי. אני מצמיד אותך למיטה ומתיישב על הזין שלך, בהתחלה כואב ורק הכיפה נכנסת, אבל לאט לאט, כולו נכנס לתוכי...

K a r n i 2 6

New member
יאאאאאאאאאאמ ../images/Emo3.gif

בזמן האחרון יוצא לי לקרוא הרבה פנטזיות הומואיות וסיפורים הומואים וזה תענוג. כתבת נפלא
קרני

איך זה עובד, החיבור הזה?

איך שכולם התלהבו מסיפור בין שני גברים. האמת - מאד יפה ומחרמן.

למעלה