הפנטזיה שלי

פלאית

New member
הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי ממש לא מיוחדת, אני חושבת שכל אישה פינטזה על זה לפחות פעם או פעמיים (ביום!
). אני חולמת על מתנת יום הולדת מיוחדת שחבר שלי יזמין לי- עוד אחד שימלא אותי בזמן שחבר שלי יהיה עסוק בחלק אחר של הגוף שלי. בימים חמים כמו אלה, אני חולמת אפילו על עוד אחד בנוסף לשניים הרגילים בפנטזיה, או עוד כמה. אני לא מעיזה לבקש מתנה כזאת, כי תמיד נדמה לי שהגברים הם הרבה יותר פרימיטיביים ממה שהם מראים, אבל אני עדיין מקווה שיום ההולדת הקרוב יהיה שמח! שמישהו יספר לחבר שלי איך בוחרים מתנות!

ronitr11

New member
גם שלי

אם קראת מס' הודעות קודם אני רוצה ש 3 גברים ימלאו אותי בו זמנית אאוווףףף אני לא יכולה יותר..... אני הולכת לויברטור בי!!

bugbuster

New member
פלאית שלום לום לוםםםםםםם

פנטזייה לא מיוחדת...אס אחרי הברכות הקצרות, מילה על לא מיוחדת. מרבית הזכרים בטבע לא מגיעים ליכדי זיווג. ישנם רבים לגווע מבלי שיגיעו למין. ולעמותם, כמעט כל נקבה בטבע תיזכה להיתעבר. טוב, אנחנו בני אדם, ולא חיות, אז מחליף נושא, כי, לבני אדם, לגברים, יש קשיים במציאת אישה, והנה, כמה צרופים כאלה, כלומר, עוד ועוד נשים תיזדווגנה עם לפחות שניים בו זמנית, עשו חישוב קצר, איזה בעיית תור ותיזמון מצופה לנו הגברים. אחחח.. חזון אחרית הימים. יופי שבאת פלאית.

נימשון

New member
שלי דווקא אחרת....

רוצה גבר שיזיין אותי בעוד שאישה אחרת מוצצת, נושכת ומלקקת לי את הפטמות....

גיא 221

New member
כזה ? ../images/Emo176.gif

אתן מתכוונות למשהו כזה ???????? קצת יותר פרטים אפשר ???????

זאת לא הפנטזיה שלי

אולי כרגע לא ....... בכל אופן הפנטזיה שלי זה לזיין מישהו שאני אוהבת והוא לא שלי

moshayov

New member
מקווה בשבילך שתגשימי את הפנטזיה שלך

גם הפנטזיה שלי זה לזיין בחורה יפה ביחד עם מספר גברים. למלות לה את כל החורים, להחליף תנוחות ובסוף אחי זיון של החיים כלנו נגמור לה ישר בפה. והנה דוגמה קטנה

למעלה