הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי ברגע זה להיות עם פנטזלה בבקתה ביערות אוסטרליה .היא לוקחת את המפתח של הדלת ומחביאה אותו במקום שלא אמצא בחיים .לאחר שבוע היא פותחת את הדלת ושואלת אותי זהו הולכים?צחקתי ואמרתי לה נראה לך? אנחנו פה עד סוף החודש היא חייכה ואמרה לי אתה רואה אמרתי לך להיות איתי זה סוף העולם .............. מה היה בביקתה?את זה כבר פנטזלה תספר .....

פנטזלה

New member
מלאך שלי....

אני אקח את זה בחשבון.....נחשוב על משהו ואולי בקרוב אכתוב...

פנטזלה

אני מסתכל עלייך פנטזלה ואומר לעצמי ..וואלההההההה יש לה ראש טוב ..זורמת בכייף ..מתחברת בקלות ..מסתכל טוב טוב ורואה שיש לך גם שילוב מדהים של יופי אופי וסגנון.אוחחחחחחחחחח אני נזכר באוסטרליה

פנטזלה

New member
תודה על המחמאות....

רק איפה בדיוק אתה רואה את השילובים המחמיאים האלו ??

כל אחד והפנטזיה שלו

את זה אני לא יודע מתוקה מה שכן אני בטוח שכולם אוהבים ואוהבות אותה ..תיסתכלי על התגובות שלה ..על קבלת הפנים ..אוי אוי אוי סוף העולם ..דרך אגב שנינו הגענו לפה היום לא? כמו כן רוצה להוסיף שקראתי חלק בבלוג שלך ..ואני משתתף בצערך ושיהיה לך רק טוב על הנשמה מאחל לך מכל הלבבבבבבבבבבבבבבבבב

פנטזלה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מה איפה?

רגע ממי זה לא פורום פנטזיה????אז ברור שכל מה שקשור למראה זה פנטזיה ..אבל בכל פנטזיה יש משהו אמיתי וגם מתגשמת לפעמים הופה תיניניניניניייייייייייייי

למעלה