הפנטזיה שלי...

chilo

New member
הפנטזיה שלי...

שלום רב..אתחיל ואומר שזה זמן מה אני עוקב אחר הפורום שלכם בדכ בהנאה מרובה עד שעזרתי אומץ והחלתתי בבקור שטוף שמש זה לשתף ולחלוק עימכם בפנטזיה שלי....אז ככה זה הולך פחות או יותר החלום שלי הוא להגיע לבית של אישה או אפילו זוג כעוזרת בית, כך פשוט בשיא קור הרוח והקרירות אבוא ואדפוק על הדלת , נברך אחד את השני בברכת בוקר טוב ואולי אפילו נעשן סיגריה ונשתה קפה שאז אומר: טוב ילא היום קצר, ואלך להחליף לבגדי עבודה , שלפתע יתברר לי ששכחתי אותם בביתי, ואז גברת הבית תציע לי בגד כלשהוא משלה מאותו רגע ואילך אני שלה או שלה/ם/ן כל שירצו אעשה אנקה אבשל אסדר אתקן וכל העולה על רוחם ללא הגבלה וללא פשרות כמעין עוזר בית מתקדמת היודע לעשות כל כך הרבה כשלכל משימה / בקשה בעלת הבית עוקבת אחרי וגוערת בי ואומרת לי בדיוק כיצד לבצע, הלבוש והצורה בה היא תאמר לי אינם משמעותים כלכך שכן עצם ההויה פה הוא סוד סודו של הענין מכאן והלאה השמיים הם הגבול ויש אין ספור אפשרויות כוונות ורצונות אבל זוהי ליבה של הפנטזיה שלי אסיים ואומר שאני כבן 33 נאה מאד חטוב ואיכותי ביותר המנהל ביום יום אורח חיים פורה ומשגשג אך משום מה לאחרונה יש לי את החלום הזה ומאד אשמח אם אולי אמצא שותפים למימושו וסתם לקבל תגובות יום נפלא שיילו [email protected]

למעלה