הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי

לי יש פנטזיה בסגנון של דניאל ולא אחרת. הפנטזיה אמנם לא מקורית , אבל אצלי היא מומשה חלקית ולא כמו שהייתי רוצה. אז ככה. אני רוצה להכיר מישהיא, ולאחר מספר שיחות טלפון נקבע מקום להיפגש ,ואין לי בעיה אם זה יהיה מקום שהיא תקבע. לאחר מכן, כשאגיע לאותו מקום, לא אראה אותה , אבל היא כן תוכל לראות אותי, וכמובן שלא תתאכזב
לאחר שתראה אותי, תפתח לי את הדלת, אכנס עם הגב לכניסה כך שלא אוכל לראות אותה, היא כבר תהיה מוכנה עם מטפחת לקשור את עיני , או כל דבר אחר שבא לה..
כמו שאמרתי אני נראה מצויין, סקרן ופתוח לכל...גברים להרגע
אז אם גם את סקרנית, אמיצה פתוחה או כל מה שלא יהיה , הרימי את המטפחת וכתבי אלי מסר.

הגשמה חלקית של הפנטזיה

ערב אחד קיבלתי טלפון מבחורה, מה שהתברר דיי מהר כי מדובר בטעות. מכיון שלא היה לי משהוא מעניין לעשות והשיחה דיי זרמה, המשכנו לשוחח. בקיצור החלפנו טלפונים ודיברנו המון, על הכל אבל בעיקר על סקס. כשהחלטנו להיפגש , ולא זכור לי מי העלה את ההצעה, קבענו שזה יהיה בבית מלון שהיא הכירה, והיא תחכה לי ערומה במיטה!!! ככה יצא שהפעם הראשונה שראיתי אותה היתה בבית המלון ערומה במיטה. תארו לכם נכנסים לחדר ופוגשים מישהוא בפעם הראשונה כשהוא מחכה לכם ערום במיטה. את ההמשך אני משאיר לדימיון ....

עדכון בפנטזיה

לאור ההצפה אצלי בתא ולאור ההיענות הרבה של הבנות כאן...סתם!!! החלטתי להוסיף/להוריד/לשנות מספר פרטים. אם יש לך בעיה שהעיניים שלי יהיו מכוסות, אפשר לכסות את עינייך, או שבכלל לא לכסות את העיניים של אף אחד. אם יש לך בעיה לארח אצלך, אפשר לעשות את זה אצלי. שם המשחק זה ההפתעה, הספונטניות, הראשוניות, הכל הולך. למה לא קיבלתי אף תשובה? האם הפנטזיה נועזת מידי? האם היא לא נכתבה בצורה שמשכה אתכן? האם אין בנות נועזות שיודעות ורוצות להפוך פנטזיה למציאות? בנות, מאוד מעניין אותי לדעת מה אתן חושבות?

הפורום הזה עייף !! איפה הבנות פה??!

הלוווווווווו תגיבו. כנראה שרק פורום סקס שוקק פה.

m a y2

New member
פגישה בבית מלון

לפני כשנתיים התקשרתי למישהו שאני ידעתי מי הוא אבל הוא לא ידע מי אני, למען האמת כל המדינה יודעת מי הוא, לאחר שיחה של בערך שעה אמר לי האדון שאשמח להגדיר אותו בפורום זה ט´, אני חייב לפגוש אותך, אבל יש לי תנאים אחד התנאים היה להיפגש בבית מלון בחושך, הרמתי את הכפפה (לא שאני חושבת שאני נראית רע, אבל למען האמת ידעתי שארגיש נח יותר בחושך) נפגשתי איתו בערך שבוע אחרי השיחה הראשונה שלנו, בחדר חשוך בבית מלון, ואני חייבת לאמר שזה היה הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם בחיים, אומנם לא קפצנו ישר למיטה ובמשך של הפגישה היתה אויירה רומנטית וטיזינג רציני, וכשהגענו לעיקר לשימחתי לא התאכזבתי, היה ממש מדהים. לגבי הפנטזיה שלך, אני פתוחה לרעיונות, תכתוב.

למעלה