הפנטזיה שלי...

הפנטזיה שלי...

יושבת במשרד מחכה לשעה 17:00 כי אז סוף סוף אנחנו מגשימים את הפנטזיה שלנו ומהעבודה נוסעים לבלות את 24 השעות הקרובות ביחד...
כל הנסיעה בדרך לצימר אני מחייכת לעצמי לא מאמינה שהיום הזה הגיע מחכה כבר להיות בחדר רק שנינו ביחד בלי לחץ רק להנות מהעובדה שהלילה אתה שלי!
מגיעים לצימר ואני מציעה שנפתח במקלחת משותפת להרגע מהיום הארוך בעבודה..אתה מסתכל על בחיוך ממיס ועונה שזה בדיוק מה שאתה רוצה עכשיו....
מתקרבת אליך מנשקת אותך נשיקות עדינות ומתחילה להפשיט אותך להכין אותך למקלחת שלנו..נכנסים למקלחת זרם המים הנעים על גופי אתה לוחש לי היום אני מקלח אותך לוקח את הסבון מתחיל לסבן את כולי...מלטף ומסבן...הגוף שלי מיד מגיב הפטמות מזדקרות הכוס נרטב ולא ממים...ואתה בשלך ממשיך לסבן בעדינות עובר עם היד ליד הכוס הבוער נוגע לא נוגע מטריף את כל חושי...שמחה לראות שהזין שלך לא אדיש מצטרף לחגיגה כולו זקור ומתוח מחכה למגע..לוקחת את הסבון ומתחילה לסבן אותך...אני לוחשת לך קח אותי... רוצה אותך עמוק בתוכי..אתה מנשק אותי ועונה לי סבלנות יפה שלי במיטה היום נתענג במיטה...מסיימם את המקלחת אתה יוצא ראשון לוקח את ידי עוטף אותי במגבת הגדולה ומוביל אותי לחדר השינה, מתיישב על המיטה מושך אותי לעמוד מולך בין רגליך...ואתה מתחיל לנגב אותי בעדינות מתחיל מהחזה עובר לבטן לא שוכח לנשק כל נקודה בגופי....מגיע לרגלים מנגב סביב הכוס החם המגורה הבוער...מנגב בעדינות מטריפה..ואני שלא יכולה יותר פותחת את המגבת שלך משחררת את הזין המתוח לחופשי ועולה עליך מחדירה אותו עמוק לתוכי, ומתחילה לנוע עליך בעדינות עולה ויורדת מרגישה אותו כמעט יוצא ומיד מתיישבת אוספת אותו עמוק...אתה תופס פיקוד ושוב לוחש סבלנות יפה שלי יש לנו את כל הלילה..הופך אותי על הגב מתחיל ללטף לנשק את כולי מעביר אצבע חוקרת על הדגדגן מכניס ומוציאה אותה. מתוכי מטריף אותי...ואומר אל תדאגי הערב הארוגזמות יהיו מרבות ומטריפות..וסוף סוף מזיין אותי חזק ובעוצמה ואומר זו רק האורגזמה הראשונה....

וואווו הפנטזיה האולטימטיבית של כל זוג מאהבים

לילה שלם של אורגזמות מטורפות ביחד
ואפשר להירדם מחובקים
ולא צריכים כל אחד לארוז את עצמו ישר אחרי ולהיפרד

giligil55

Member
כשקראתי...

את שכתבת הייתי בטוחה שזה לגמרי אמיתי...ועכשיו אני מבינה שזו פנטזיה...

הלוואי שזה עוד יתגשם לכם...

yohi243

New member
נו באמת זה פורום פנטזיות לא

אבל זה אחלה פנטזיה אהבתי

giligil55

Member
תתפלא...

אבל חלק גדול מהסיפורים כאן מבוססים על המציאות...

למעלה