הפנטזיה שלי

אננס42

New member
הפנטזיה שלי

אני מפנטז שמסג' רגיל מתפתח למסג' + הרפיה.

מראש אני רוצה לומר שאין הכוונה שלי לפגוע או לזלזל בצורה זו או אחרת בבעלי המקצוע בתחום.
אני מאוד מכבד ומעריך איש איש ומקצועו.
אבל זאת הפנטזיה שלי, ואולי של אחרים נוספים , שמשהו תמים יתפוס תפנית לכיוון המיני. ואני לא מדבר על בחורות/גברים שמראש מגיעים אליהם למסג'+ הרפיה.

האם מישהו הגשים את הפנטזיה הזאת? איך נוצר המעבר ממסג' תמים לחלק של ההרפיה.? האם ביוזמת המטופל , המטפל?

שואל ברצינות , ולא בשביל חבר

תודה ושיהיה לכם אחלה סופ"ש

עונה לך ברצינות

מעסה מקצועי לא יתן למסג להתפתח למשהו מיני , כי זה יוציא לו שם של לא מקצועי אלא חובבני
אבל מעסה חובבני , שלמד מסג , יכול להתפתות ולקחת מסג תמים ולהוביל אותו לכוון של הרפייה
ויש מלא סיפורים כאילו בפורום שלנו , חיפוש קטן יביא לך מלא סיפורים שכאילו

אני יכולה לומר לך מהבנסיון האישי שלי , שמעסה מעולה הפסיק לתת לי טיפול כי חש שהוא מתאהב בי
הוא היה מעסה מעולה , אז מה הרווחתי , הוא התרחק כי הוא נשוי, ואני הפסדתי מעסה מעולה
צריך לשמור על הגבולות במעסה מקצועי , אבל חובבני יכול לגלוש להרפייה בלי בעיה

אננס42

New member
גם עם מעסה

חובבני , אני מתאר לעצמי שהסוד להתקדם הלאה מהמסג׳ המקורי טמון בכימיה שנוצרת בין המטפל למטופל.
אם יש שיחה מתגלגלת ומעניינת , ואם לשניהם חבויה בראש הפנטזיה הזאת, אזי היא ניתנת להגשמה.

האם ההתאהבות הייתה הדדית במקרה שלך?

היתה שם אהבה

אבל לא מימשנו את האהבה לכוון של הרפייה , הוא נשוי ונאמן לאשתו
יודעת שזה קורה בין מטפל למטופל אבל מעסה מקצועי לא מוביל את זה לכוון של הרפיה
היה שם חיבוק ונשיקה וזהו , ומאחר ואני אוהבת את הנשיקה במצח אז יש בזה קצת תמימות וחיבוק אבהי
וכיום יש קשר עם מטפל כבר 7 שנים , שהוא בין גילי , ושומרים היטב על הגבולות של מטפל מטופל
לא בא לי להפסיד מטפל מקצועי מעולה בשביל קצת רגש שיחלוף מאחר והוא נשוי
וזה כלל אצלי לא מתעסקת עם נשואים , לא אני הגורם שאפרק משפחה , זה עקרוני אצלי

אננס42

New member
נשמע שיש לך

מישהו מעולה שכך את איתו ככ׳ הרבה שנים.
אין ספק שכדאי לשמור עליו מאשר לאבד אותו עבור רגע של תשוקה.
תהני ממנו, ואם יש פנטזיה לגביו, אז אולי עדיף שתישאר בגדר פנטזיה :)

למעלה