הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי

לראותך במסעדה ולנהל דיאלוג של מבטים ורמיזות ולקבל הזמנה אילמת.... ולהכנס אחרייך למשרדך ולהתמקם מתחת לשולחנך. ואת מפשקת רגליים ונותנת לי להנות מזיו רגלייך . ואת עונה לטלפונים ומלפרטטת בפורום. ואני מסלק את תחתונייך והיד מלטפת בין רגלייך והלשון מרטיבה את ירכייך ןעולה........... וההמשך מי ישורנו........ נדב

הפנטזיה שלי - המשך

והלשון כבר אצל הדגדגן והראש בין הרגליים ואת מתחילה לגנוח ולהתפתל ורוצה עוד וחובקת את ראשי בין רגלייך והבוס נכנס................. מישהיא מוכנה לקחת את השרביט (!!!!!!!!!!!!!) ליד ולהמשיך ????????? נדב

וכמו שאומרים.....

אין כמו עונג, של פנזטיה מוגשמת
מלאכית כחולה

חופש 67

New member
וכעס רב על פניו...

איך תעז ללקק את הדגדגן של הפקידה אבל תוך שניה הוא מבין עניין הרוכסן נפרם והזין בתוך פיה מרטיבה אותו בלהט ויונקת פנימה בלחש טועמת היא מהמעדן ובמקביל שם למטה... ימשיך כבודו...

ממשיכה....

ממשיכה היא לטעום. ומכל מגע , מכל ליקוק, שם למטה הכל מתחמם, שם למטה הכל רטוב. המחשב מולה , היא חייבת לסיים את עבודתה, אך הלשון החמה שבין רגלייה, מסיחה את דעתה, ומוחה עסוק עכשיו בעונג של עצמה. היא מפשקת רגלייה יותר יותר, ידייה על ראשו , מכוונות ומלטפות. עוד היא לוחשת, תמשיך היא אומרת. השרירים כולם מתעוררים, היא רוצה עכשיו אותו בין רגלייה....

חופש 67

New member
ממשיך המנהל.....

הוא אוחז בגופה מרימה הוא על השולחן על הבטן היא כורעת רגליה ניצבות מינגד פסוקות, מוכנות, דורשות האבר. והמנהל בידו אוחז הזין. ברוק טעים מרטיבו כהרף עין. מכוון הוא את הזין, אל הפות שכבר להוט, למגע, לחדירה ושתהיה גם חזקה. ולאט אבל בכוח. הוא מתחיל בחדירה. והזין שלוהט עתה, מלהיט הוא את הפקידה. היא מרגישה את העוצמה, שחודרת וחופרת במנהרה. הרטובה,החמימה. וכך בפעימה ויניקה, הוא מזיין עתה את הבחורה. לא מפסיק הוא בזיון, רק מזיע כמו שור יחום. תמשיך הבחורה...

ממשיכה הפקידה,

ממשיכה היא לסחוט את כל כולו, נעה בקצב שלו, הוא מגביר מהירותו, היא דורשת בחוזקה, הוא ממהר ומזיין, היא מתחככת ונאנחת. רוצה עוד ועוד, הם לא מפסיקים. היא נותנת לו מנוחה, הוא מתיישב על כיסאה, והיא עליו, נעה במהירות, כשכל כולו בתוכה...

חופש 67

New member
ממשיך ../images/Emo13.gif

ואז נכנסת היא למשרד, האישה מהבית שלו. היא מביטה, לא מאמינה, כל כולה מאדימה. והפקידה שקולטת עניין, ניגשת מיד אל האישה. מלטפת ראשה מרגיעה. ובמקביל את החצאית, של האישה היא מפשילה. והגבר ההמום מהצד רק מביט, בחשש התחיל ועכשיו מבין. אז ניגש אל אחוריה, ברך מיד כורע. מפסק את ישבניה, מלקק במרץ להרגיע, את החור פי הטבעת. לשונו המרץ מתעגלת על החור שמשתוקק לקבל מיד הזרג. והאישה כבר מלקקת את הפות של הפקידה. לשונה במרץ על החריץ, משתדדלת אותו גם להחדיר. ועכשיו שתי הנשים, גונחות להם בעונג. מתענגות הם על הלשון, כל אחת על האחרת. והגבר...

ממשיכה......

ממשיכות הן לעונג הבא, מלקקות, נוגעות, מלטפות ומתנשקות. הן בשלהן, שכחו מקיומו, והוא עם אייברו בידו, לא מתאפק מלטף ומשפשף. לשונה בין רגלייה שוב ושוב מלקקת בעוצמה, ולרגע מפסיקה, 2 אצבעות מכניסה אל בין רגלייה של האישה, מכניסה ומוציאה, מסובבת ומרטיבה. אך בכל זאת , צריך גם הבוס את עינוגו, והוא מתקרב לקבל את שלו...

tramisu

New member
מצטרף...

השתוממם לו אז הבוס איברו זקור למעלה אך השתיים עסוקות לשונה של האחת מתחפר אצל השנייה הצטרף לליקוקים מהפן האחורי מלקק בעונג רב והשנייה כבר מרטיבה חדור אלי זועקת היא בפתחי האחורי.....

והעונג ממשיך...

האישה עם ישבנה , מול פניו, והוא מכוון את אייברו, ובמהירות מכניס את כולו, הפקידה ממולה, מביטה. אך לא נחה, יורדת על ברכייה, ומכניסה שוב את לשונה, אל בין רגלייה של האישה.... הוא מאחורה, היא מקדימה. והחגיגה ממשיכה.....

tramisu

New member
ממשיך

אט אט את איברו הוא מכניס עד שאשכיו רוקעים בישבנה הוא נע באיטיות שכן הוא יודע שזהו נסיונה הריאשון הוא מרגיש את ההידוק של פתחה האחורי והאישה ברקיע השביעי שכן המזכירה במרץ מלקקת....

omedli

New member
רוקעים../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הרגת אותי פה..

french lover

New member
תחי האורגיה..

והאורגיה משתוללת והפקידה מתהוללת הבוס מזיין ולעובד איפוק כבר אין הוא משפשף ומאונן כשהוא צופה ומתבונן הוא מתקרב אל אשתו-אשת חיל ומעמיד מולה את הזין היא פותחת את פיה בלהט ובביצים מתחילה לגעת היא יונקת מוצצת ומלקקת היא רוצה להיות הבולעת...

tramisu

New member
מה אף פעם לא רקעת בחורה .?

תשמע זה קשה לכתוב בזמן מעשה

למעלה