הפנטזיה שלי

superwoman1

New member
הפנטזיה שלי

-------------------------------------------------------------------------------- הפנטזיה שלי . ***** אתחיל בתיאורי :אני כבת 30 , חטובה , 160 ס"מ.שיער שטיני גלי ארוך ועיניים ירוקות . אני מתעמלת כ-4 פעמים בשבוע והתוצאות נראות לעין . הייתי נשואה זמן קצר ,התגרשתי וכעת אני פשוט נהנית מהחיים . אני אוהבת גברים ... אוהבת אותם נכנעים ומתמסרים לי .. אוהבת לשלוט ולסובב על אצבעי הקטנה ...ויותר מכל אוהבת אותם על שש , עיניהם מכוסות ואני עושה בהם כשלי .ידי אמונה על השוט והצלפותי מדויקות . לחברי , גבר בשל בשנות ה 40 לחייו יש יום הולדת בקרוב ואני רוצה לתת לו מתנה שאוכל גם אני להינות ממנה : העבד שלי . והנה תאור הערב . אני וחברי מגיעים למלון , לחדר שהוזמן מבעוד מועד .ריח קטורת עומד באוויר . אנו מתפשטים . אני נשארת בתחתוני בלבד , חוטיני שחור , ונעלי עקב דק שחורות גם הן . קושרת את חברי לקרוס , פניו לקיר , עיניו מכוסות .החושים מתחדדים ... לוקחת נוצה ומדגדגת את תנוך אזנו ... רגליו ... משחקת בו . אי הידיעה שלו על שעומד להתרחש מסעירה ומגרה אותי . אני נצמדת אליו מאחור ומצטערת שאין לי זין משלי . נשמעת דפיקה בדלת . "הכנס עבד" אני קוראת . העבד שלי נכנס לחדר בצעדים איטיים ועיניים מושפלות . בדיוק כפי שלימדתי אותו .הוא כבן 40 , חלק משערות , חתיך ובעל זין גדול . היום אני רוצה להפוך את חברי לכלי קיבול של הפרשת הגוף . זרע ושתן שלי ושל עבדי אצלו בתחת . אני מתירה את חברי מן הקרוס ושולחת אותו לשירותים להשתין ולחרבן . כשהוא חוזר ונעמד על שש אני קוראת לעבד שלי : עבד , נקה .והוא מיומן ,כורע על ברכיו , מפריד את שני חלקי התחת של חברי ומנקה בלשונו . העבד שלי כנייר הטואלט . בשלב זה הזיין של חברי מתחיל להזדקף ואני ממהרת וסוגרת אותו במתקן העור המיועד לכך . גם העבד שלי מתחיל להתגרות ומביט עלי בתחינה ...זו לו פעם ראשונה שהוא נמצא עם גבר ואני לא בטוחה שהוא אוהב זאת . אבל בשבילי יעשה הכל . "עבד ,זיין את חברי" אני מצווה . שני הגברים שותקים קפואים . מבטי לא מותיר מקום לספק .... המשך יבוא *** לידיעתכם משרת העבד מתפנה בימים אלה . הרואים עצמם מועמדים נאותים (ללא שיער גוף ולא שמנים . זין גדול יתרון) אנא יפנו אלי בפרטי.

BlueCat

New member
כשבנאדם "על 4" הוא בעצם "על 6" כי>>

>>> אפשר לראות את זה כ: ידיים (2X)+בירכיים(2X)+כפות רגליים(2X). סה"כ 6 איברים שנוגעים בריצפה. שיעורי אנטומיה ומתמטיקה באדיבות:

campari

New member
מתי לירוי אמר שהוא פנוי?../images/Emo2.gif

אם כבר אז אני מוכן להתנדב אבל בגרסה מעט שונה: את תעמדי על 4 בין הספה לטלויזיה, והחבר שלך ישים לך פלטת זכוכית על הגב, יניח עליה (בעדינות) קערה גדולה של פופקורן (עדיף פול ניומן עם חמאה) וידליק את הטלויזיה. ואני והעבד (אגב, אני מעדיף שני שני 20 על אחד בן 40, וזה בסדר אם יהיה להם קצת שיער גוף. בכל זאת, הם לא ברביות) נראה יחד מונדיאל... עכשיו, זה נדמה לי או שלאחרונה הפורום הזה מארח כל מיני סטיות שאפילו אני לא הכרתי (דגדוגים, למשל)

fayd הפשוש

New member
תני שניה להסדיר את הדופק שלי.......

זה כבר עובר כל גבול. מחיתי והגבתי ואני רואה שזה לא עוזר מרמלד אני מבקש מימך בכל לשון של בקשה לימחוק את הדברים הללו הם כבר לא מצחיקים וסתם מעליבים אני כבר מרגיש בפורום הזה כסתם חיתיכת בשר אני את האמת מרגיש מנוצל. ואני לא חושב, חבריי הפורום הניפלאים שלי שאתם צריכים לשתף פעולה אם זה זה סתם מוסיף לסטיגמות ולדעות הקדומות, שכבר גם ככה קיימות עליינו. אז עוד פעם גאי תימחוק את ההודעות הללו זה ממש מרגיז!!!!!!!. (מאלון שאומר capari היקר אם אתה צריך שולחן למונדיאל אני מיתנדב!
)

Liroy25

New member
אחותי את מלכה!

יאללה פייד´לה, צא מהלחץ כפרה! סופרוומן, אותי שעשעת כמו שהרבה זמן לא הצחיקו אותי! תפסיקו להתחסד כאן כולכם, אפשר לחשוב שאתן בתולות אחת אחת! אז לבחורה יש פנטזיות, מה יש? מרגישים מאוימים?

xanadu

New member
אני חושב שהלך לי התיאבון

לשבוע הקרוב. בהצלחה שיהיה לך.

taxi555

New member
ממתי הכלבה שלי למדה לכתוב???../images/Emo107.gif

ואין לי מושג מאיפה הפנטזיות האלה מילא שהיא למדה לכתוב מבלי להודיע לי מראש אבל כאלה פנטזיות!!!!!!! אויייייי פני הדור כפני הכלב

xanadu

New member
אם הוא התכוון לקסנאדו

שיואיל נא להודיע לקסנאדו מה הקשר בין מה שהוא כתב להודעה שמעל, כי קסנאדו לא ממש הבין. חן חן.

Roi inc

New member
כפרות עלייך, משוררת ממש! ../images/Emo79.gif../images/Emo5.gif

אוי אוי, ממש אהבתי את המשפט: "ומצטערת שאין לי זין משלי" בואו נדמיין איך הולכת ההקלטה הקולית בפלאפון שלך: "שלום, הגעתם לפלאפון של חפציבה(שם בדוי אבל סביר)המתוסכלת... אין באפשרותי לענות כעת, ברגעים אלה אני יושבת על שפת המדרכה, ממש מחוץ למלון אין & אאוט באיזור התעשייה הישן של ראשל"צ, מנסה לשלוט ולסובב על אצבעי הקטנה את חברי המזדקן ונטול השיער איציק(גם כן בדוי אבל משעשע)בן ה-40 שיחדול לבכות ושעדיין אני רואה בו את הפוטנציאל הגלום להיות כלי כיבול או לפחות ניאגרה. אבל...ללא הצלחה, חברי איציק בשלו- רוצה לשוב לביתו הקט ולנתק עימי כל קשר, אך בכל זאת, מבטיח לנסות לשוב ולשוחח עימי בתנאי שאוכיח לו שאני נפגשת עם פסיכיאטר ובאופן קדחתני גם נוטלת תרופות מתאימות. כן,כן, מתנת יום ההולדת שהכנתי לחברי הבהילה אותו כהוגן... איציק ישוב כעת לביתו ואני אשוב אל החדר למעלה, חייבת להשתין וגם ככה העבד שלי בטח מתייבש. איזה באסה לי, מה נשאר לי?! קאקא ופיפי. תשאירו לי הודעה משמחת אחרי הביייפ...
מבטך לא מותיר מקום לספק - חסר לך בורג. עכשיו רק נותר להודות בחירפון. Roi inc

RedRose

New member
הגזמת../images/Emo70.gif

לאישה יש פנטזיות
DEAL WITH IT
אתם מתהגים כאילו היא מטורפת. יש לה פנטזיות, והיא החליטה לשתף אותנו. אז מה? לא מעניין, אל תראו. פייד, אתה לא אוהב את מה שהיא רושמת, אל תקרא ואל תתיחס. זכותה לבטא את זה בכתב. כאילו שלכם אין פנטזיות! לכל אחד יש, והיא רק רוצה שנדע מהן. זהו, לא סיפור!!!

MARMELAD

New member
../images/Emo45.gif זכותה לכתוב מה שבא לה

גם אם זה סיפור מזעזע בעיני חלקכם אני בטוח שיש כאלה שלא חושבים ככה. בסה"כ שרשורי סאדו זה לא כזה דבר חריג אצלנו בפורום
(מי אמר מאי?)

taxi555

New member
ok מתברר שאולי קצת הגזמתי

מצטעררררררררר אבל אני לפעמים כותב את מה שאני מרגיש מצטער

למעלה