הפנטזיה שלי

superwoman1

New member
הפנטזיה שלי

-------------------------------------------------------------------------------- הפנטזיה שלי . ***** אתחיל בתיאורי :אני כבת 30 , חטובה , 160 ס"מ.שיער שטיני גלי ארוך ועיניים ירוקות . אני מתעמלת כ-4 פעמים בשבוע והתוצאות נראות לעין . הייתי נשואה זמן קצר ,התגרשתי וכעת אני פשוט נהנית מהחיים . אני אוהבת גברים ... אוהבת אותם נכנעים ומתמסרים לי .. אוהבת לשלוט ולסובב על אצבעי הקטנה ...ויותר מכל אוהבת אותם על שש , עיניהם מכוסות ואני עושה בהם כשלי .ידי אמונה על השוט והצלפותי מדויקות . לחברי , גבר בשל בשנות ה 40 לחייו יש יום הולדת בקרוב ואני רוצה לתת לו מתנה שאוכל גם אני להינות ממנה : העבד שלי . והנה תאור הערב . אני וחברי מגיעים למלון , לחדר שהוזמן מבעוד מועד .ריח קטורת עומד באוויר . אנו מתפשטים . אני נשארת בתחתוני בלבד , חוטיני שחור , ונעלי עקב דק שחורות גם הן . קושרת את חברי לקרוס , פניו לקיר , עיניו מכוסות .החושים מתחדדים ... לוקחת נוצה ומדגדגת את תנוך אזנו ... רגליו ... משחקת בו . אי הידיעה שלו על שעומד להתרחש מסעירה ומגרה אותי . אני נצמדת אליו מאחור ומצטערת שאין לי זין משלי . נשמעת דפיקה בדלת . "הכנס עבד" אני קוראת . העבד שלי נכנס לחדר בצעדים איטיים ועיניים מושפלות . בדיוק כפי שלימדתי אותו .הוא כבן 40 , חלק משערות , חתיך ובעל זין גדול . היום אני רוצה להפוך את חברי לכלי קיבול של הפרשת הגוף . זרע ושתן שלי ושל עבדי אצלו בתחת . אני מתירה את חברי מן הקרוס ושולחת אותו לשירותים להשתין ולחרבן . כשהוא חוזר ונעמד על שש אני קוראת לעבד שלי : עבד , נקה .והוא מיומן ,כורע על ברכיו , מפריד את שני חלקי התחת של חברי ומנקה בלשונו . העבד שלי כנייר הטואלט . בשלב זה הזיין של חברי מתחיל להזדקף ואני ממהרת וסוגרת אותו במתקן העור המיועד לכך . גם העבד שלי מתחיל להתגרות ומביט עלי בתחינה ...זו לו פעם ראשונה שהוא נמצא עם גבר ואני לא בטוחה שהוא אוהב זאת . אבל בשבילי יעשה הכל . "עבד ,זיין את חברי" אני מצווה . שני הגברים שותקים קפואים . מבטי לא מותיר מקום לספק .... המשך יבוא *** לידיעתכם משרת העבד מתפנה בימים אלה . הרואים עצמם מועמדים נאותים (ללא שיער גוף ולא שמנים . זין גדול יתרון) אנא יפנו אלי בפרטי.

הדרקון

New member
לדרדסית הדוחה ../images/Emo31.gif

עם סטיות כאילה אין פלא שבארץ קורים לנו דברים נוראים כפי ששומעים יום יום בחדשות. למה את לא מסוגלת להנות מערב רומנטי עם חברך , ארוחת ערב לאור נרות, כוס יין טוב ואהבת אמת חזקה ויקרה -לא גועל נפש כפי שאת מתארת. לא יעזרו לך כל ההיתצתדקויות שלך על חיים משעממים ומיצוי הבנאלי-זה לא אהבה אלא כפיה והיתעללות ,אפילו אם את מנצלת חולשה או הסתנוורות של צד אחד לטובתך. ותחשבי על זה!!!

לדרקון - זו הפנטזיה שלה../images/Emo54.gif

אני אישית גם לא מתחברת לעניין, יחד עם זאת - זו הפנטזיה שלה והביקורת שלך ממש לא במקום, אין קשר לאיך המדינה שלנו נראית בגללה, המדינה שלנו נראית ככה בגלל שאנו לא מכבדים דעות של אחרים וזה כבר מופנה אליך. כל אחד וחלומו הוא............ כמו אופק

מר דרקון... למה אתה קורא לאוהבת ../images/Emo12.gif

סאדו שלנו דרדסית??האם זהו שמה ???

לדרקון - זו הפנטזיה שלה../images/Emo54.gif

אני אישית גם לא מתחברת לעניין, יחד עם זאת זו הפנטזיה שלה- והביקורת שלך ממש לא במקום. כל אחד וחלומו הוא........................ כמו אופק.

shakedle

New member
אני דווקא מאוד אהבתי....

זאת תהיה שלישייה או שאת רק מסתכלת בצד?.. מתנה נורא יפה:)

EuroSims

New member
לא יודע

הקטע של ההשפלה לא נראה לי - אבל היא לא התכוונה למערכת יחסים אלא רק למישהו ל"השתעשע" איתו - אז זה בסדר (מבחינתה) לי זה ממש לא מתאים - אבל אם זה מה שהיא רוצה אז בכיף

EuroSims

New member
אם היא לא התכוונה

משום מה אני כל הזמן שוכח מילים באמצע המשפט

hot male

New member
לו רק הייתי חלק

ואם היה לי גדול........ (15) הייתי מנסה ! פעם אחת !

למעלה