הפנטזיה שלי

משה44

New member
הפנטזיה שלי

בשרותים בקניון. לראות אותך נכנס לתא , להכנס אחריך. לראותך מפשיל מכנסיך והאיבר מזנק מתוכם מגורה ונפוח. לקחת אותו בידי לשפשף ואז ללקק לכל האורך. למצוץ אותו בתאווה ..... ואז להרגיש את שפתיך על אברי. לגמור. ולהעלם.

דוקא כאן היה מתאים להשתמש ב...

סימני ניקוד על מנת להעצים את עוצמת החוויה: משהו כמו זין דגושה בתוך פה רפויה.

ממש מסוכן ללכת לקניון בימים אלה

לא מספיק שצריך להתסכל על המותניים של כל גבר מחשש שהוא מוסא מהחמאס שמחביא שם חגורת נפץ, עכשיו גם צריך להיזהר בשירותים מכל משה שמחביא במכנסים נקניקון מיובש, מתגנב מאחוריך, נוגע לך ב- magic stick ואז נעלם. (ובקניון ברעננה מסוכן שבעתיים, כיוון ששמלת השבת של ...´לה נוהגת להסתובב שם לפעמים).

בשרותים בקניון?

למה לא: בשרותים בתחנה המרכזית החדשה. לראות אותך נכנס לתא המצחין, להיכנס אחריך ולהוריד את ניירות הטואלט המשומשים שנדבקו לי לסוליה. לראותך מפשיל מכנסיך ולשמוע את קול רעם הנפיחה המשתחרר מישבנך המוצק. לרדת על ברכי בשלולית השתן, לפתוך את ישבנך וללקק את טחוריך. לקבור את אפי בישבנך כדי לא להרגיש את הריח. ואז להרגיש את שפתיך על אברי, לשמוע שירים של שרית חדד מדוכן הדיסקים ב- 10 שקל שמפגיז בווליום, אתה מכבה את נרי ביריקה אנטישמית. ולהעלם. לאוטובוס. מאסף. מלא באנשים מגעילים שמנים ודוחים...

Roi inc

New member
הפנטזיה של משה - סצינה 2 ../images/Emo5.gif

"בשירותים בקניון"(
אופס בדיוק המנקה המיוזעת מנקה מיצי קיבה שנשארו בתוך הכיור - לא נורא, אני חייתי ולכן אתעלם לי מהצחנה וגם מהמנקה...) "לראות אותך ניכנס לתא"(
אז מה אם אתה בכלל לא בקטע, אתה רוצה או לא רוצה, אני עדיין מתכנן את זממי בלט)..."להיכנס אחריך"(
כמובן שאתה אדם מהוגן ובעל חוש תיכנון בסיסי נעלת את הדלת... אני ההיפך הגמור ממך, אגב, כמו משוגע מזדחל תחתיה - אתם מכירים ת´שירותים בקניון, יודעים איך זה נראה...) "לראות אותך מפשיל מכנסיך"(
דאא, הבנאדם אכל לפני שנייה אוכל הודי מקולקל..) "והאיבר מזנק מתוכם מגורה ונפוח"(
או.קיי קוקי, זה לא בדיוק מה שחשבת, הוא כרגע על כדורים נגד וירוס במעי הגס מה שקצת מנפח אותו, זה הכל) "לקחת אותו בידי לשפשף ואז ללקק לכל האורך"(
זה לא היום שלך, ברוח עצבנית 1.על שאתה מעקב את חילוף החומרים שלו 2.כי הוא הומופוב 3.כי אתה סתם לא נראה משהו...הוא טוחב לגרונך את המברשת לניקוי אסלות -שבשירותים ציבוריים אגב תמיד מעוטרת בחתיכות נייר טואלט רטוב- "למצוץ אותו בתאווה"(
כן בטח, מישהו פה איבד את ההכרה...) "ואז להרגיש את שפתיך על איברי"(
לא שפתיים-מכונת הנשמה..וקצת יותר למעלה חבובי - ברוכים הבאים לאיכילוב
) "לגמור." (
כן, את הקריירה. אתה לשירותים ציבוריים לא ניכנס יותר.) "ולהעלם."(
לפחות משהו אחד טוב ייצא לנו מזה) משה משה משה, מסקנה: **
עדיף להתאפק עד הבית** Roi incorporations

xanadu

New member
כמה אירוטי

בשירותים בעזריאלי, לראות אותך נכנס לתא, להיכנס אחריך, אוי הכרס שלך תופסת את כל המקום, זוז קצת, הצידה, איי האסלה נכנסת לי לצלע הימנית,זוז לשם כבר דגנרט, שששש המנקה פה.... לראותך מפשיל מכנסיים ו..... אלוהים ישמור, מתי החלפת תחתונים לאחרונה? בן אדם!!! הנה האיבר מזנק מתוכם מגורה ונפו... מה, זהו? אתה לא יכול עוד קצת? למתוח את זה אולי? נו טוב, אז עכשיו אני צריך לקחת אותו בידי ולשפשף וללקק לכל האורך, אבל אין פה אורך... אויש, תתאפק קצת, אז תחכה חמש דקות עם זה, מגעיל אחד.... כן, אני מוצץ את זה בתאווה, תאווה, תאווה אני אומר לך. זה תאווה אצלי, מה אני אעשה. תאווה תאווה. אז להרגיש את שפתיך על אברי. מה זאת אומרת לא? תשים את שפתיך על אברי עכשיו לפני שאני חוטף עליך חורפה. בחייאת רבאק, לא שמעת על בליסטקס?! ובלי שיניים!!!! לגמור, כן ככה אני גומר, כן אצלי זה מעט, כן זה נורמלי, כן דיברתי עם רופא על זה. יאללה תיעלם לי מהפרצוף. אוח האקסטזה...

אבא גאה

New member
כבר אמרתי לכם השבוע?

כמה אני אוהב את הפורום הזה??? זה הפורום היחיד (בעולם?) שבו הודעה כזו יכולה להוביל לשירשור גאוני ומלא הומור ציני בדיוק כמו שאני אוהב.
אם לא הייתי מתחתן עוד שבועיים הייתי מתאהב בכולכם. עשיתם לי את היום אחרי התחלה גרועה... תודה
תודה
תודה
תודה
תודה
תודה
תודה
תודה
תודה

9סנורקה9

New member
שבועיים? קולולולולו!!!!

שמחה וצהלה בשושן הבירה הרבה מזל טוב (שוב). צריכים שמרטפית לילד בזמן החופה?

למעלה