הפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי ../images/Emo85.gif

הבקבוק ממתין על השולחן, את נגשת ומורידה ממני את החלוק. משכיבה אותי בעדינות על המיטה, מניחה ראשי על הכר. רגליי צמודות ואת מפסקת אותן בעדינות. מורחת שמן תינוקות בעדינות, בתנועות סיבוביות, עקביות, נוגעת לא נוגעת באיזור החם שבין רגליי. את מוסיפה טלק בין רגליי, מאבקת היטב, הלוך וחזור , הופכת אותי באיטיות על הגב, ממלאת אותי בשמן נעים וריחני, המגיע עד לחריץ. לא שוכחת לאבק אותי היטב שוב, בטלק עם הריח המיוחד כל כך. מסתכלת עליי, מלטפת את ראשי. נותנת לי מוצץ, ומלטפת אותי. ממשיכה ללטף את כל איזור הגב עם השמן הלוך ושוב. את מורידה חולצה, ושמה את ראשי עלייך. מאכילה אותי מהבקבוק,מסתכלת ספק בוחנת אותי בעינייך האוהבות כל כך. אני מחזיר לך מבט מלא אהבה, תעוזה, תשוקה. את ממלמלת אליי מילות אהבה קטנה, ואני שותה בשתיקה. שתיקה של כמיהה לאהבה. את מוציאה את הבקבוק וחולצת שד, שמה בפי ומניקה אותי, מסתכלת עליי במבט מחוייך, ועם ידך השניה נוגעת לי בין הרגליים. מכניסה יד לטיטול ומחפשת את הצינור הקטן, שגדל משניה לשניה. ידך עדיין מלאה מהשמן, ואת מעסה אותי למטה, שדייך בפי הפעור, ואת ממשיכה להביט בי, לרגש אותי. מעסה אותי , אוהבת אותי, לוחשת לי. את מגבירה את הקצב, ואני נאנח. אני גומר לתוך הטיטול הרך. ואת מסיימת איתי, בנשיקה, ארוכה.

יאצפן

New member
../images/Emo117.gifהפנטזיה

אי עזבי אותם, הם לא מבינים בזה כלום, במיוחד את המגע של אמא לבן, אדיפוס שמדיפוס, תמיד זה טוב.

תגובתך לא ברורה,מי לא מבין

מגע של אמא לבן? זה נראה כמו התקה של מגע אמא- בן למגע בין גבר לאשה. כמו הגשמת תסביך אדיפוס, לא?

../images/Emo95.gifמתוק אחד../images/Emo85.gif

הרבה זמן לא שמעתי פנטזיה כל כך מתוקה אפילו משהו תמים אני רואה בה. הכל כל כך מלא בעדינות ובאהבה ומקווה בשבילך שתגשים אותה בקרוב עם האהובה שעליה אתה מפנטז.

למעלה