הפנטזיה הפרטית שלי....

הפנטזיה הפרטית שלי....

הכרנו בצ´ט. פותחים מצלמות. שיחות מרוחקות כאלה, על החיים, על בכלל. כל יום באותה שעה אני והוא במצלמה. מתמכרים אחד לשני לאט לאט. עם הזמן עוברים לנושאים "החמים". מה הפוזה האהובה עליי (אני על השולחן והוא בין רגליי) הפוזה האהובה עליו (אני על 4 הוא אוחז חזק במותניי). הזמן עובר והחולצה יורדת..... אחר כך גם המכנסיים, התחתונים, וסייברים מטורפים במצלמה. מבטים עמוקים לתוך העיניים ברגעי הגמירה המשותפים. כל פעם שחושבת עליו נתקפת רעידות של חשק, מחכה בקוצר רוח לזמן הפרטי שלנו. 3 שבועות חולפים ואנחנו לא עומדים בזה יותר, קובעים פגישה. במועדון, הומה אדם. ההתרגשות גדולה, לובשת חצאית מחמיאה מעל החוטיני, גופייה לבנה צמודה, ולדרך. מגיעה באיחור של 20 דקות, סורקת בעיניי את הרוקדים ומזהה את הגב שלו, שאני מכירה כל כך טוב, בין כולם. ניגשת אליו ומחבקת מאחור. חזק חזק. הוא מנסה להסתובב אליי אבל אני לא נותנת לו. דוחפת אותו קדימה לכוון השרותים. נכנסים, בבעיטה סוגרת את הדלת. הוא עדיין עם הגב אליי, מתחנן שאתן לו להסתובב, אבל לא. רוצה אותו ככה, בהפתעה. מצמידה אותו לקיר, מרימה את ידיו מעל לראשו, ומחליקה את ידיי אל מתחת לחולצתו. הממממממ החזה החלק הזה, הבטן השטוחה שרועדת לי בין הידיים עכשיו. כמה חיכיתי, כמה פינטזתי, והנה הוא שלי, רק שלי. מחליקה את החולצה מעל לראשו ומטיילת עם הלשון על עמוד השדרה, לאט לאט. הידיים שלי פורמות לו את הכפתורים בג´ינס, מרגישה את הזין שלו מתחנן לפרוץ מהתחתונים. עדיין לא נוגעת, שיחכה, שיתחנן. יורדת על הלשון לעצם הזנב שלו, הוא מתקמר מולי, יודעת בדיוק היכן לגעת כדי לגרום לו לאבד את שפיותו. התחתונים שלו מוזזים, שלא יפריעו, והלשון שלי בפי הטבעת שלו. שומעת אותו גונח, הקול שלו שמעולם לא שמעתי כל כך מוכר וידוע. התחתונים שלי מוצפיםםםם. מחליקה את היד מתחתיו ומרגישה את הזין שלו לא מפסיק לגדול לי ביד. כל גופו רועד, כל גופי רוצה אותו כל כך. מעבירה את היד שלי בתחתוניי, להרטיב אותה טוב, ומשם לזין שלו. הלשון לא עוזבת את פי הטבעת לרגע. שואבת אותו לתוכי והוא מיילל כמו חתול מיוחם. שומעת אותו אומר:תפסיקיייייי אני לא רוצה לגמור עכשיו. מסובבת אותו אליי, הכלי המושלם שלו לתוך הפה שלי, נשאב כולו, והוא גומר. ממממממממממממ........כמה טעים לי. כמה רציתי, כמה חיכיתי. מלקקת כל טיפה, לזכור את הטעם, להטמיע אותו בתוכי כי הרי לא יחזור שוב. הוא מרים אותי אליו, מבט ראשון בעיניים, נשיקה ארוכה. היד שלו מחליקה לי לתחתונים. אני עוצרת אותו. "לא פה, לא עכשיו, בוא נלך מכאן".......

Seaman

New member
את מעולה...

חבל שלא הייתי במועדון חבל שלא טעית בכתובת חבל שלא גררת אותי לשירותים תמשיכי.. עשית לי חם...

argova

New member
רגלנו כשלו בדרך לאוטו כל שריר בגופי

רגלנו כשלו בדרך לאוטו כל שריר בגופי חשב לקרוס באופן עצמאי. התיישבתי לידו במכונית הגדולה שלו (ואן) הרבה מקום חשבתי לעצמי. נסענו לאט לאט כאשר ידו מלטפת לאט לאט את פנים ירכי מהברך לכוון הכוס הלוהט שלי. מדי פעם ללא כוונה כאילו הזרת שלו עברה על הכוס הם והרטוב שלי (כבר קודם הורדתי את הדבר המטריד הזה תחתונים). איבדתי את חוש הכוון והזמן הרגשתי כי נעצרנו כאשר פקחתי את עיני ראיתי כי אנו עומדים באמצע מגרש חניה גדול במרכז הקניות החדש אשר נפתח במרכז העיר. אלפי עוברים ושבים עברו לידנו, גבר חלומותיי דאג להחנות את הרכב מתחת לפנס אשר האיר את מגרש החניה. הגבר עבר לחלק האחורי של האוטו ומשך אותי אחריו הוא הושיב אותי על הספסל האחורי של האוטו, ושום מקום הוא שלף חבלי קשירה מהסוג הנעים למגע, הוא כרך את החבלים על ידי כך שכל אחת הייתה קשורה לידית האחיזה בכל צד של האוטו, את רגלי הוא פיסק וקשר אותן למשענות של הכיסאות בחלק האמצעי של האוטו. אני כבר לא יכולתי יותר הדופק שלי הגיע ל 120 והלב חשב להתפוצץ, מיץ האהבה שלי נזל לאורך התפר המחבר את הכוס והתחת. שלולית החלה להיקוות על הכסא. ואז החל החלק האמיתי של הערב. הגבר שרק לפני 30 דקות גמר לי בפה ירד על בירכו ושלף את הזין העומד שלו הוא החל ללטף אותו מולי לאט לאט מתעכב על כל מילימטר מהזין הנוצץ שלו הוא קרב את הזין שלו לכוס שלי והחל להעביר אותו מעלה ומטה מתעכב על הדגדגן שגדל לממדים של בוטן גדול. הריגוש המוכר הכל עולה מעצם הזנב שלי לכיוון המוח דרך עמוד השדרה שולח זרמים קטנים של תענוגות לכל ריקמה רכה וקשה בגוף שלי, הרגשתי כי אני לא יכולה יותר הוא התרחק קצת ונתן לי להתפרק לבד רק מהמחשבה של מה עומד לקרוא בהמשך....

אחלה של פנטזיה

מקווה שתגשימי אותה... כי לפי המילים, המשפטים, המעשים, אני עוד אעשה זאת בעצמי
נתת חשק מלאכית כחולה

למעלה