הפנטזיה הנבחרת שלי,,,

הפנטזיה הנבחרת שלי,,,

השיעור היה משעמם כרגיל ולילך שהיום מלאו 18 נטתה להירדם,,,מה עוד ששיעור המתמטיקה עם רונן, המורה החדש, היה האחרון לאותו יום ולאותה שנה בכיתה י"ב שבה למדה,,,לילך השעינה את ראשה ושערותיה הבלונדיניות נפלו על השולחן המחוספס. היא ציפתה שהשיעור ייגמר. לפתא חשה יד חמימה נוגעת בכתפה החשופה . "לילך קומי",,שמעה קול מרחוק "קומי",,היה זה קולו של רונן,,המורה שכל הבנות והיא בינהן פינטזו עליו. הוא היה בכן 40, אבאי ובוגר, בעל קול מחוספס ועמוק,, וגוף שרירישכה לא אופייני לבני גילו. הוא היה כמו אנטיתיזה לנערים הגמלוניים והמחוצ´קנים שניסו להתקרב אליה ולהשכיב אותה ואת חברותיה לכיתה. לא אחת מצאה את עצמה מפנטזת עליו כשהיא והוא,,,,, "אני מקווה שזה לא משהו אישי נגדי,,," שמעה שוב את קולו המדליק והתעוררה לחלוטין. "לא ,,המורה,,,אני הייתי עיייפה,,," היא הרגישה שהיא מסמיקה ומחליפה צבעים,,אך מצד שני חשה במתח האדיר שהחל לההצטבר בה ממגע ידו וקולו כה קרוב מתמיד אליה,,,,שפתיו ועיניו הרכות כה קרובים לפניה,,,סנטימטרים מעטים מפיה הבשרני. היא חשה רצון עז להצמיד את שפתיה אליו ולחוש נשיקה ראשונה עם גבר אמיתי. רונן הרגיש את המשיכה העזה של לילך אליו,,ואת מבטיה שאינן יורדים ממנו,, ולא יכל שלר להבחין בידיה הנצמדות בחוזקה מתחת לשולחן,,בעוד רגליה נצמדות בחוזקה זו לזו,,, הוא נעל את דלת הכיתה,,וחזר אל לילך ,,,המצפה למגע שפתיו,,,שיגאלו אותה מהמתח שצברה כל השנה במחשבות ,,,בפינטוזים,,,במשחקים אסורים בלילות עם ידה מתחת לשמיכה ולפיז´מה,,,במחשבה עליו... רונן משך אותה אליו ונשק לה באריכות,,לילך פותחת את פיה ונותנת ללשון המנוסה שלו לחדור עמוק לפיה הבתולי,,,שלא ידע נשיקה כזו מעולם,, "אני רוצה ש,,," היא התביישה להגיד את המילה,,, מה? שאזיין אותך? זה רצית להגיד??????? "לילך הסמיקה בעוצמה,,,ככן,,,אמרה בבישנות,, רונן המציד שני שולחנות זה לזה,, והשכיב את הצעירה הקטנה מתחת לגופו המלא,,,האבאי כל כך שכה ציפתה לו,,, רונן לא יכל לעמוד בכך יותר,,, הוא שלף את איברו העצום,,,והחל לפלס איתו גרך בין ירכיה הרטובות כל כך והצרות של הנערה המתנשמת,,,עיניה מצועפות ומחכות לכלי הגברי שייבתק סוף סוף את שארית ילדותה ויהפוך אותה לאישה ,,, במכה אחת רונן הבקיע את דרכה בתוכה,,,,מרגיש אותה עולה מולו עם ישבנה הקטנטן,,,רוצה בו עוד ועוד,,, הוא המשיך לזיין את לילך ,,,עד שלא יכל יור,,,הוא רצה לשמור עליה ולכן שלף את איברו מהפות הבתולי,,,נותן לזרעו לנחות על שערותיה,,,פיה,,,חזה הקטן של הנערה,,, "תודה,,המורה,,,לימדת אותי רבות,,הכנת אותי לחיים",,,שמע את לילך ממלמלת,,כאילו מתוך שינה

למעלה