הפנטזיה החזקה שלי

neta1233

New member
הפנטזיה החזקה שלי

היי!!! שלום לכל אנשי הפורום,יש לי פנטזיה שיושבת בראשי בשבוע האחרון והייתי רוצה לשתף אותה בכם. לפני זאת אציג את עצמי שני נטע, בגיל 30 פלוס, נראיית טוב ככה כולם אומרים מסביב. נשואה חיי נוחיות, ובשלוש שנים האחרונות לא מפסידה את מה שמסביב, אפשר להגיד שעשיתי כל מה שרציתי. חה חה לא במסגרת חיי הנישואין שלי, הרי לשם כך היה לי מאהב צעיר וחמוד ואיתו עשיתי את כל הפנטזיות הכמי כמוסות שהיו בראשי. אבל בזמן האחרון פנטזיה אחת מתדהדת בראשי והיא הייתי רוצה להכיר שני גברים אבל שיהיוו שויים בלי לדעת יותר מידי לדעת שאני לטעמם והם לטעמי לקבוע..... ו..... ללילה שלם לדעת שאני נסיכה מפונקת והלהתפנק עד אין סוף זה כל כך יושב לי חזק בראש רוצה לשמוע אתכם אנשי הפורום.. באהבה שלכם נטע...

שלום לך נטע יקרה. אפרורו ט'ו בשבט

נטיעות ושורשים.אני כותבת כעת מהירהורי ליבי שאינם בהכרח תגובה אחת לאחת לפנייתך. א. לדעתי, מימוש פנטזיות עם מאהב לא צריכה להיות בחירה ראשונה על מנת להגשים פנטזיות. לדעתי מחירים שעלולים לשלם על כך הם מחירים כבדים ביותר ברמה האישית. לפעמים, אם יש את בן הזוג המתאים בנישואין אפשר לממש איתו הרבה מהפנטזיות ועדיף מאוד מאוד לדעתי להישאר במסגרת הנישואין כי כרגע לאחר בגידה נטעת בעצמך ובנישואין זרע של שקר שהוא עתיד לנבוט ולגרום לדברים לא טובים ראשית אצלך ושנית בזוגיות. ב. בהינתן דרור לנפשך ולהתנסות ללא שימת לב למוסכמות החברתיות ובהראותינו את הדבר כלגיטימי כאן בפורום זה ואפילו כ"בר- מימוש" אנו נותנים לגיטימציה לחלקים המחפשים את ההליכה על הקצה. ההליכה על הקצה, כלומר על הגבול שבין דימיון ומציאות אל- לה למציאות הוירטואלית להפוך למציאות. הוירטואליה שומרת על הפנטזיות האלה, מביאה אותן לכדי ביטוי ודי בכך. הקלילות בה אנחנו תופסים את עצמינו בוירטואליה ו/או מעשים מעיןאלה אינה הכבדות של מעשים אלה במציאות. ג. רב המרחק בין לדעת על כך שאת לטעמם של גברים מסוימים ולחשוב על איך הם ואת שוכבים לבין לממש את זה. ד. פער גדול בין שני עולמות ,עולם בו את משחררת את עצמך לבצע פעילויות מיניות מחוץ לנישואין ועולם נישואין של חיי נוחות החיים זה לצד זה הוא לדעתי מתכון לפעמים לחרדות. האמת מזככת, השקר מחליש ומרעיל לאורך זמן. אשמח לקרוא תגובות.

dhk1

New member
את רוצה רק להתפנק או גם לפנק?

למשל תהי מוכנה שהם יעשו לך דברים שהם מפנטזים או שרק דברים שאת רוצה?

גמד ריד

New member
השלום לך נטע

יש משהו חזק בידיעה שהולכים לממש פנטזיה עם בחור שהוא לא הבעל או החבר. יש משהו חזק בידיעה שכלום לא כובל אותנו מלבד היצר שלנו. יש משהו חזק בלהיות המתפנקת הפאסיבית במשך לילה שלם. אני מאחל לך הגשמת פנטזיות מלאה. שלך

את רוצה רק לפנטז או גם למממש ?

בשביל למממש צריך פשוט לדעת איפה לחפש ואיזה דרישות בדיוק להציב כדי לסנן את האנשים "הלא נכונים".. בשביל זה מפרסמים מודעה. פשוט מאוד.

bugbuster

New member
../images/Emo127.gif ממאות הודעות הניתנות כאן

ונמחקות, ובצדק, זאת שלך.. היא אכן פנטזיה. נקיה, יפה, וכן. מחרמנת! אשששש.
אנא הגשימיהה ו... ספרי לנו. כאן, ובפירטי פרטים... איך הם "המדורים" בבמה חדשה...? מלל, סאונד, וויז'ואל...

למעלה