הפנו אותי אליכם:)

Ding A Dong

New member
הפנו אותי אליכם:)

אני בחורה בת 19 ואני שמנה אני לובשת מידות 46-48 ואני מחפשת חנויות בגדים עם אופנה צעירה לגילי במחירים לא מטורפים כמו במותגי המידות הגדולות של מתאים לי ג'אמפ ועונות אם מישהו יכול לתת לי שמות של מקומות באזור המרכז אני אשמח

anati44

New member
../images/Emo214.gifלכי לנאוה בבורדו - בכפר מלל

אני בטוחה שלא תתאכזבי

ג'אמפ בסיילים שווים ביותר

ויש להם דברים מאוד צעירים. אני קונה שם קבוע ואני לא במידה שמוגדרת "גדולה". (והנה יצאתי מהארון - אני מציצה קבוע בפורום למרות המידה)

sivosh

New member
יש את H&O יש שם עד מידה 48

ומצאתי הרבה בגדים יפים גם למסיבות וגם יותר אלגנט

יאני1

New member
בורדו

בובה, אני בת 20..לגמרי מבינה אותך בבורדו יש אחלה דברים- לא מזמן הייתי שם וקניתי כל מיני חשוב לציין שזה לא זול במיוחד...אבל יש עכשיו המון מבצעים מטורפים כאלה 30% וכו' את צריכה להשקיע בעצמך! זה בסדר גמור להוציא כסף על בגדים- מגיע לך! אור ואהבה, מעיין

Ding A Dong

New member
את האמת...

לפי התמונות בקולקציה של בורדו אני לא כל כך אוהבת את הסגנון ראיתי תמונות שפירסמתם כאן בפורום וזה אופנה לבנות יותר מבוגרות ממני לא לבחורה בת 19...

את שאוהבת להיות אחרת !!!!!!~!

שבחנויות לא מוצאת בגד לטעמה וחולמת למצוא מעצבת שתבין אותה ....אטי יעקובסון תדמנית ומעצבת אופנה מזמינה אותך להנות משילוב של איכות טעם וסגנון. סטודיו אטי יעקובסון מתרגם את חלומותייך ...לבגדים מעוצבים. - כאן תיהני מיחס אישי ומגוון מידות ודגמים אופנתיים .במחירים סבירים. חדש!!! שמלות כלה בואי להתרשם ולהרגיש טוב עם ההופעה שלך אטי יעקובסון הרצל 44 ראשל"צ 03-9507098

יאני1

New member
יש דברים שלא נמצאים בתצוגה

החנות מפוצצת בדברים, פחות מרבע מהם מפורסמים... גם אני לא כלכך התרשמתי מהסגנון באתר, אבל החלטתי בכל זאת לקפוץ אחרי העבודה וממש הופתעתי לטובה. אבל איך שבא לך

למעלה