הפמיניזם מת ?

זיקן

New member
מנהל
ימות המשיח. וגר אריה עם כבש ו
עם

פנומן 72

New member
טוב לדעת שאתה במתרס השני, איפה שמוצצים לערבים

והרי כשמאלן שהדבר האחרון שזיין היה את כף ידו הימנית, אתה ממציא לעצמך סיפורים - אז בוא ניישר קו -

א. אני מבוגר וזה אומר שאני כבר הגעתי לאן שאתה לא בטוח שתגיע.
ב. אין לי עבודה מעאפנה - בשעות הבוקר אני עובד במקום טוב שהסיכוי שתגיע לעבודה כזו היא כמו הסיכוי שמורן אטיאס תעשה לך רימינג. אתה בטח מתכוון למשלוחים ? אם הייתי ממש סובל שם, כמו שאתה סובל מחוסר מגע נשי, אז לא הייתי שם.
ג. מצחיק שטמבל כמוך שכל הודעה שניה שלו היתה השפרצה של רעל כלפי נשים, כולן, לא רק פמיניסטיות, פתאום מדבר כמו מצטיין הדיקן של אוניברסיטת אוקספורד. תאכלס נשארת אותו אידיוט רק שאני שמח לגלות שזיקן יישר אותך ...
ד. שבוע הבא עושים כנס ערבים נמצצים באום-אל-פאחם, הבנתי שכבר רכשת כרטיס.

א. אני מבוגר וזה אומר שאני כבר הגעתי לאן שאתה

מופת של היגיון המשפט הזה שלך, שליח פיצה מזדקן בזוי וטמא אומר לי שלא בטוח שאני אגיע לזה, בזה אתה צודק טמבל אני אגיע להרבה יותר מזה ובטח שאני לא אקנה אישה בכסף מהעולם השלישי זה הסטייל שלך חתיכת עלוב נפש, תמשיך לחיות את החיים הדפוקים שלך ולקוות שסוף העולם יגיע, בפועל אתה הולך לחיות עד גיל 70 בגיהנום הדפוק שאתה חי בו עם האישיות המזולזלת וחסרת הערך שלך, עד אז תמשיך עם הזיוני שכל הוירטואלים שלך בוזו הליצן כי מעבר לזה אין לך כלום.

פנומן 72

New member

זה הקטע שבו אני לא רק צוחק גם מאוד מבסוט מעצמי
כי הצלחתי שוב להוציא אותך אפס קטן שיורק לכל הכיוונים כמו הילד הקטן בשכונה שכולם היו מלבישים לו כאפות וכל היריקות שלו היו נדבקות אליו.

אתה כזה עלוב ומטומטם שהייתי מוכן להישבע שג'ני היא אמא שלך.
מצד שני, יותר הגיוני שנולדת בלידת עכוז של ערביה.

אני רואה הרבה ערבים עם עבודות טובות

זה יותר ממה שאפשר להגיד עליך לזניה בוי, עכשיו לך תעשה משלוח לאיזה שכונה בטיזי נבי ותשתדל שלא יפרקו אותך הפעם במכות עם זה לא מסובך מדי בשבילך.

פנומן 72

New member
יש סניף בכרמל

אבל תבואי לבקר בקריות, אכבד אותך באישית [תאמיני לי, לי זה עולה יותר].

רק הפורום שלהן מת

הוא יותר יבש מנחל אכזב בחודש אוגוסט.
כבר תקופה ממושכת אין שם פעילות. במקרים רגילים אנשי תפוז נוהגים לנעול פורום מחוסר פעילות, אבל זה פורום שחוקי תפוז לא חלים לגביו.

wish2

New member
או ש

נגמרו השוביניסטים ורק השארית שלהם נמצאת פה?

אני פמינינסטית.

מקווה שלפחות חצי ממה שהבת של בני, הייתי רוצה להגיע להשיגים כמוהה.

תקפצו לי.

ואני לא גולשת בפורומים חברתיים אחרים, אבל לפי ההגיון נראה לי מוחקים שם אם מרגישים שאנשים לא רציניים.

אה, עוד משהו, אף גבר לא יכבד סמרטוט שלא יודע להתפרנס ולחשוב עמצאי ובכבוד לידו.

למעלה